Gunoaiele din presa si protestul de la Neamt

31/03/2021 by Anonymous Piatra Neamt

Gunoaiele din presa si protestul de la Neamt

Am urmarit cu interes in mediul online evenimentele din ultimele 3 zile de la Neamt…s-au intamplat multe si totusi, mai nimic…insa o sa le luam pe rand ca sa fim cat mai expliciti:

In ceea ce priveste protestele din strada impotriva restrictiilor aplicate de guvern, am ramas cu un gust amar in urma vizionarii clipurilor postate in mediul online. Desi nu am avea dreptul moral ca sa “judecam” prea mult protestatarii deoarece noi nu am fost prezenti in strada alaturi de ei (prezenta fizica), putem totusi sa ne exercitam dreptul la libera exprimare si sa facem urmatoarea remarca: undeva in proportie de 80% au iesit la protest persoane de etnie Rroma care au dat dovada doar de un singur lucru: UNITATE! Insa, motivul pentru care au iesit in strada la proteste doar ei il stiu…sau nu, pentru ca daca intrebai aleatoriu 30 persoane de ce au iesit in strada, cu siguranta raspunsul era unul static: “jos masca si impotriva restrictiilor”, fara alte explicatii suplimentare. La Piatra Neamt, lumea a iesit in strada pentru ca oarecum s-a creat un trend al protestului anti-masca, multi nestiind sa explice mai detaliat motivele protestului sau nemultumirile proprii…totul s-ar fi oprit la “jos masca” si “libertate”, pentru ca asa au vazut la TV sau pe internet.

proteste-piatra-neamt-covid

Si totusi, din punctul nostru de vedere, la protestul din Piatra Neamt a mai participat o persoana despre care niste JEGURI ORDINARE si niste LEPRE EVAZIONISTE autointitulate “jurnalisti nealiniati” care se afla in spatele a 2 fose septice denumite “ziare online”, au inceput sa scrie articole denigratoare. Sa vedem despre ce e vorba:

corfu-denigrare1

vinca-denigrare1

Am citit si ne-am amuzat copios cum slugile Corfu si cu Vinca, un TIR-ist repetent cu “diploma” si un hot de portofele bagat la scoala de corectie in trecut pentru furt, s-au luat degeaba de o persoana nevinovata pe care tot ei au plimbat-o pe la IPJ si alte institutii publice in urma unor plangeri fictive si a unor asocieri eronate cu aceasta pagina a celui in cauza, alaturi de multi altii despre care atat noi, cat si ei, au tot vorbit. Ceea ce nu stie lumea este faptul ca persoana denigrata de ei, satula fiind sa fie plimbata prin diverse institutii fix degeaba, s-a dus la ei in timpul protestului si a incercat sa ii traga la raspundere pentru toate acuzatiile mincinoase si toate plangerile facute, moment in care jurnalistul Ionut Corfu a devenit agresiv si, ca un Chuck Norris veritabil care scria ca “isi da jos haina de jurnalist si isi face dreptate singur data viitoare”, s-a dus repede la jandarmi ca o PIZDA rapanoasa si ca un SIFON veritabil si a inceput sa se planga ca este hartuit. Nimic nou nici pentru noi, pentru ca JEGOSII din “presa nealiniata” exact asa reactioneaza cand sunt trasi la raspundere pentru toate articolele mincinoase si denigratoare pe care le scriu si care au PROBE ZERO la baza.

Cat despre conflictul celui denigrat cu LEPRA Daniel Vinca (care la randul lui a scris articole denigratoare), acesta a fost intrebat pe strada in mod direct si elegant in baza la ce anume acuza oamenii degeaba si ii plimba prin diverse institutii, fara nici o dovada…intrebare in urma careia JEGUL ORDINAR de Vinca s-a pierdut si a fugit ca un HOT printre blocuri alaturi de George Vinca, un copilas infiat de la casa de copii care in mod cert va ajunge un RATAT ca si cel caruia ii spune “tata”…un excroc, un tepar, un evazionist, un hot de portofele si un alcoolic ordinar!

Sincer, ne pare noua rau pentru persoana denigrata pe nedrept de catre acesti 2 “jurnalisti nealiniati” (care ne-a si scris de altfel, sa ne povesteasca exact cum s-a intamplat)…singura persoana de altfel care i-ar putea baga la puscarie pe multi din judetul asta din cateva “miscari de butoane”. Si pe aceasta cale, ii recomandam sa ii dea in judecata pe boschetarii astia pe parte civila pentru denigrare in spatiul public, asa cum de altfel au procedat si altii care au fost asociati pe nedrept cu aceasta pagina, cat si pe parte penala pentru calomnie si defaimare, fapta pedepsita de art. 507 din Codul Penal.

Iar pentru voi, RAPENI de “jurnalisti nealiniati”, avem un singur mesaj: DACA ERAM NOI ACOLO, CEI CARE SE AFLA CU ADEVARAT IN SPATELE ACESTEI PAGINI, SI NU AR FI EXISTAT LEGI MACAR PENTRU 2 MINUTE, VA SCOTEAM FICATII AFARA CU PATENTUL SI II MANCAM IN FATA VOASTRA, “SMARDOILOR”! Insa, in perioada imediat urmatoare, o sa avem o surpriza “placuta” pentru voi in mediul online, asa cum v-am obisnuit si pana acuma. Ne auzim cat de curand!

PS: in caz ca unii protestatari primesc amenda acasa si nu stiu cum si cine i-a identificat, le raspundem tot noi: sifoanele din presa care au fost prezente la protest si au filmat, aia va dau in primire, si de acolo va identifica autoritatile cat ai clipi! Desi aparent, presa filmeaza pentru “informarea publicului”, libidinosii precum Corfu, Vinca si altii, colaboreaza si cu o parte din autoritati pe care tot ei ii critica din cand in cand, de ochii lumii!

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanăƒ„ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019