Anonymous Piatra Neamt

Author Archive for anonymouspiatraneamt

Ilegalitati de la Garcina – partea III

Continuam cu ilegalitatile sinistre comise de PSD + PDL/PNL, ignorate de autoritati si lasate drept mostenire locuitorilor din comuna Garcina:

DISTRIBUIE POSTAREA PE:
Ilegalitati de la Garcina – partea II

Daca tot e sarbatoare astazi – Sf. Mucenic Mina, adica sarbatoarea talharilor, continuam cu talhariile din comuna Garcina ignorate de atata timp de autoritatile care ar trebui sa aplice legea si sa bage la puscarie toti vinovatii.

DISTRIBUIE POSTAREA PE:
Ilegalitati de la Garcina – partea I

Întrebare: Ai autorizatie de construire casa, ai inceput lucrarile si ti-ai dat seama ca vrei de fapt alta cladire fata de cea autorizata spre construire? Crezi ca trebuie sa obtii o noua autorizatie de construire ca sa construiesti imobilul cu modificari ulterioare (ca asa zice legea)?

DISTRIBUIE POSTAREA PE:
Florentina Moise, PSD Piatra Neamt si bataia de joc fata de copii!

Cu sprijinul spagilor si a traficului de influenta venit de pe filiera penalei Florentina Moise (presedinte PSD Piatra Neamt si sefa al Inspectoratului Scolar Judetean Neamt) elevii din unele scoli din judet primesc via Alex Topor & company (contract in valoare de 44.258 euro obtinut pe “ochi frumosi”) mancare alterata in conditii insalubre

DISTRIBUIE POSTAREA PE:
Un PUSCARIAS, imaginea reala a PSD Piatra Neamt!

Cand spui PSD Piatra Neamt, inainte sa tragi apa de la W.C, te gandesti in mod automat la PUSCARIABILI si PUSCARIASI. Daca puscariabilii INCA nu au fost dovediti si de instantele de judecata…

DISTRIBUIE POSTAREA PE:
HOATA de la ISJ Neamt – PSD Piatra Neamt si BANII NEGRI de la AEP!

Dupa ce a ramas corigenta la matematica declaratiilor de avere datorita faptului ca nu poate justifica legal banii pentru masina marca Mercedes Benz GLE achizitionata in 2020 pe perioada campaniei, profesoara si inspectoarea ȚIȚI care inspectează “treburi” si care invata copii cum sa devina tâlhari de meserie dă astazi teza. Sa vedem daca o trece:

DISTRIBUIE POSTAREA PE:
INFRACTOAREA Moise si banii nejustificabili!

La Neamt oamenii de stiinta care au votat cu PNL doar ca sa nu mai iasa PSD acuma au parte de PNL + PSD, ca sa fie primit…doamne ajuta! Si cand te gandeai ca nu poate fi ceva mai scarbos, corupt si incompetent de atat, surpriza:

DISTRIBUIE POSTAREA PE:
TALHARII din PSD Neamt si Fratia GLE-urilor!

Povestea penala de astazi a celor trei protagonisti de la PSD Neamt care (desi conform propriilor declaratii de avere sunt cam saraci si nu pot justifica legal vreodata multe bunuri pe care le detin) s-au trezit intr-o perioada foarte scurta de timp proprietari de masini identice marca Mercedes Benz GLE (formand astfel cu succes “Fratia GLE-urilor”) dateaza inca din campania electorala trecuta.

DISTRIBUIE POSTAREA PE: