Fratia care sfideaza pandemia (VIDEO)

01/04/2021 by Anonymous Piatra Neamt

Fratia care sfideaza pandemia (VIDEO)

Astazi va prezentam fratia care sfideaza pandemia: un preot infect, un infractor care a stat in centru de reeducare pentru furt si care acuma se autotintituleaza “jurnalist nealiniat” si un rapan de militian corupt, mana in mana cu mafia lemnului de pe Valea Muntelui.

Inainte de toate, sa privim cu atentie clipul de mai jos:

video

Analizand materialul probatoriu, putem observa o adunare de oameni facuta in MOD VOIT din care fac parte 2 preoti, rapanul Daniel Vinca si viermele Marius Coserariu. Culmea, desi acelasi rapanos de la vestea.net care ne povesteste noua de regulile covid-19, ca boala ar exista si ca ar trebui sa respectam ce zice actualul guvern caruia ii slujeste, el este primul care instiga la nepurtarea mastii si la incalcarea tuturor regulilor covid-19. Mai grav este faptul ca la aceasta adunare, in calitate de militian INFECT, participa si Marius Coserariu, angajat al IPJ Neamt ce are in subordine postul de politie Damuc si, ca un “om al legii” veritabil, nici acesta la randul lui nu poarta masca de protectie, nu respecta distantarea sociala si participa la o adunare publica din care fac parte atat copii, cat si persoane in varsta, unele chiar si fara masca. Si mai sfidator este faptul ca preotul (si nu numai), desi cunoaste bine faptul ca incalca legea (dupa cum o si recunoaste in filmare), isi continua “planul” pana la capat.

Noi avem o singura intrebare: daca cineva din filmarea asta se imbolnaveste de COVID-19, CINE RASPUNDE? raspune viermele ala de militian? raspunde Vinca? Nu raspunde nimeni, pentru ca daca ar raspunde, atat Vinca cat si Coserariu ar trebui sa fie dupa gratii si pentru alte nenorociri!

Sa vedem ce spune art. 352 din Noul Cod Penal (Zadarnicirea combaterii bolilor):

(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

Asadar, in baza clipului de mai sus, CEREM DE URGENTA ANCHETAREA TUTUROR CELOR IMPLICATI si APLICAREA CELE MAI DRASTICE SANCTIUNI deoarece fapta este savarsita din culpa iar rapanul Daniel Vinca nu este nici la prima abatere de acest gen: https://anonymouspiatraneamt.com/viceprimarul-gavrilescu-evazionistul-vinca-si-covid-ul/

Sa nu uitam nici de faptul ca zdremtele astea, in formula Corfu-Vinca-Coserariu, pe perioada starii de urgenta, au “devalizat” fondul primariei (dupa ce au esuat la Consiliul Judetean) de sume rotunde pentru un cacat de clip realizat in stil amator din punct de vedere tehnic…sume care puteau fi folosite in alte scopuri, precum combaterea covid-19 sau pentru ajutorul batranilor uitati de lume prin camine:

csp1a

csp6a

In incheiere, va aducem la cunostinta faptul ca acest vierme pe nume Marius Coserariu este cel mai mare SIFON din IPJ Neamt…sifonul rapanosului Vinca mai exact si nu numai, insa despre toate aspectele astea vom vorbi intr-un “episod” separat. Pana atunci, asteptam cu interes reactia autoritatilor fata de cele prezentate mai sus!

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019