Viceprimarul Gavrilescu, evazionistul Vinca si COVID-ul!

18/06/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Viceprimarul Gavrilescu, evazionistul Vinca si COVID-ul!

Am asistat aseara la o intalnire de “gradul 0″ (cum ar spune unii sobolani din presa evazionista si infecta de la Neamt) intre Viceprimarul Gavrilescu si hotul de portofele Vinca. Nu stim exact ce s-a discutat, dar putem sa presupunem, insa, inainte de toate, sa privim imaginile de mai jos:

gav2

gav1

gav3

gav5

In data de 17.06.2020, in jurul orelor 21:00, aceste doua personaje sinistre s-au intalnit in incinta cafenelei Old Town situata pe Bd. Decebal pentru a discuta diverse “treburi politice”. Inainte sa va povestim despre ceea ce noi doar presupunem ca s-a discutat, haideti sa va demonstram cum, pe perioada starii de alerta, primul care nu respecta regulile este chiar acest jeg de Viceprimar care a mai sfidat cetatenii orasului si pe perioada starii de urgenta atunci cand si-a asfaltat parcarea din fata casei pe bani publici, dupa cum v-am aratat aici: https://anonymouspiatraneamt.com/viceprimarul-gavrilescu-si-asfaltul-din-bani-publici/, impreuna cu “jurnalistul” de la vestea.net care acum 2 saptamani se plangea tocmai de nerespectarea regulilor covid-19 si de faptul ca il scanau astia la intrarea in supermarket ca sa ii fure “datele personale” cu razele laser. Asadar, sa privim cu atentie imaginea de mai jos:

separeu

Intalnirea a avut loc in separeul cafenelei situat la etaj, acesta fiind un spatiu INCHIS. Acuma intrebare: regulile covid-19 pe perioada starii de alerta sunt doar pentru fraieri? Cu ce sunteti voi mai presus fata de toata lumea, boschetarilor? Gavrilescule, ai functia pe care o ai, sfidezi pe toata lumea, te crezi un “smecher” si restul sunt doar niste prosti pe care ii astepti numai la urne, asa-i? De celalalt boschetar de “jurnalist” nici nu are rost sa mai pomenim, ala oricum e un esec uman din toate punctele de vedere. Iar pentru organele abilitate care ar trebui sa aplice amenzile corespunzatoare de indata, mentionam faptul ca cele relatate de noi pot fi verificate si pe camerele de supraveghere aflate in incinta cafenelei.

CE PRESUPUNEM NOI CA S-A DISCUTAT LA INTALNIRE

La “cina cea de taina” (adica la un pahar de vodka primit moca de lepra evazionista din presa) s-ar fi discutat, printre altele, strategia de linsare mediatica cu ajutorul presei INFECTE si necumparate de nimeni a primarului Dragos Chitic. Ce treaba are Primarul aici? Sa va explicam:

Toata lumea care inca mai urmareste scena politica (si nu ne-ar mira sa fie putini!) stie faptul ca GROPARUL Marius Ghinet care a detinut functia de Director la Spitalul Judetean Neamt pentru cateva zile s-a certat in spatiul public cu Viceprimarul Bogdan Gavrilescu si a plecat cu scandal de la PMP la PNL. De fapt, acest scandal a fost prefabricat si aruncat in ochii fraierilor deoarece Gavrilescu si Ghinet sunt chiar foarte buni prieteni “in spatele cortinei” iar GROPARUL este de fapt omul PMP-ului infiltrat in PNL! Cu alte cuvinte, cu ajutorul informatiile adunate din interiorul PNL-ului de catre GROPARUL Ghinet si cu ajutorul presei santajiste si infecte (vestea.net) se urmareste un viitor linsaj mediatic la adresa lui Dragos Chitic orchestrat de catre cei de la PMP. Ne oprim momentan aici pe acest subiect insa vom reveni asupra lui cat de curand!

In incheiere, facem din nou apel catre autoritatile competente sa ia masurile de rigoare in cazul Viceprimarului Bogdan Gavrilescu si a numitului Daniel Vinca pentru incalcarea hotararii CNSU valabila pe perioada starii de alerta:

“Potrivit hotărârii CNSU, pe perioada starii de alerta este suspendată temporar activitatea de servire şi consum al produselor în spațiile comune de servire a mesei din interiorul restaurantelor, hotelurilor, motelurilor, pensiunilor, cafenelelor sau altor localuri publice”

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019