Jurnalistul CRIMINAL de la Spitalul Judetean Neamt!

18/06/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Jurnalistul CRIMINAL de la Spitalul Judetean Neamt!

Astazi o sa vorbim despre noul “CSAMPAR” de la Spitalul Judetean camuflat sub forma de jurnalist in presa corupta si infecta din Neamt si despre efectele negative si poate chiar cauzatoare de moarte in urma jurnalismului practicat in mod incorect.

In anul 2010, jurnalistul infect Daniel Vinca alias “Csampar de Neamt”, aflat pe functia de “consilier” al presedintelui Consiliului Judetean Neamt – Vasile Pruteanu, pentru cateva sute de lei si o vodka, s-a facut “frate” cu toate jegurile si toti coruptii din PDL de la acea vreme pentru a-i ajuta sa ascunda toate mizeriile si toate neregulile din Spitalul Judetean Neamt.

Dar intai de toate, sa va explicam cine este “Csampar”: Marius Csampar este unul dintre cei mai oribili criminali ai tarii condmanat initial la inchisoare pe viata pentru cel putin 6 crime si proaspat eliberat pentru buna purtare, un interviu cu el facut chiar in penitenciar putand fi vizualizat mai jos:

Prin intermediul site-ului http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/  apartinand CRIMINALULUI Daniel Vinca zis Csampar de Neamt de la acea vreme, plecand de la idea “binevoitare” de a ajuta cetatenii pentru ca neregulile si necesitatile spitalului sa ajunga cat mai urgent pe masa celor de la conducere prin intermediul “presei online”, citam: “cum nici organigrama CJ Neamt si nici situatia actuala nu permit alocarea unor resurse umane care sa fie blocate pe comunicarea pe o linie telefonica, a fost aleasa varianta mai practica a infiintarii unei adrese de posta electronica”, in speta, [email protected] 

Ce facea atunci acelasi jurnalist CRIMINAL care astazi scrie articole unde se plange, ca un rapan evazionist care nu a platit in viata lui un leu la sistemul de sanatate, de neregulile, bolile si jegul din Spitalul Judetean Neamt? Avand control total asupra adresei de posta electronica creata in mod special pentru cetateni, CRIMINALUL, mana in mana cu politicienii corupti care l-au si pus pe functia de consilier, in loc sa preia toate plangerile facute de oameni cu privire la neajunsurile spitalului, la bolile existente de acolo (tot felul de Bacili) si la toate nenorocirile care se intamplau si din cauza carora MUREAU OAMENII PE CAPETE, “jurnalistul” LE STERGEA pe toate iar pe masa conducerii spitalului nu mai ajungea nimic. Sa facem un scurt scenariu:

Cetateanul X vine la spital cu o presupusa problema, este internat pentru 24 ore pentru a i se face investigatii amanuntite, se constata faptul ca nu are nimic si i se da drumul acasa. Proaspat iesit de pe portile spitalului, acelasi cetatean X care a venit cu nimic pleaca acasa, spre exemplu, cu Bacilul Piocianic si/sau alte boli intra-spitalicesti. Acuma va intrebam noi altceva: cata lumea vine si pleaca la spital in decurs de 1 saptamana? foarte multa! Cati din ei vin cu nimic sau cu o boala nu foarte grava care se poate trata si pleaca acasa cu alte 4 boli intra-spitalicesti? la fel de multi! Si nu in ultimul rand: CATI DIN CEI CARE NU AVEAU NIMIC SAU CARE AVEAU O BOALA USOARA SI TRATABILA AU AVUT COMPLICATII IN URMA BOLILOR INTRA-SPITALICESTI SAU A ALTOR NEREGULI DIN SPITAL CARE AU DUS, IN UNELE CAZURI, CHIAR SI LA DECES? Va spunem tot noi: MINIM 6! (acelasi numar de morti rezultat in urma crimelor comise de Marius Csampar)

Cu alte cuvinte, cand meseria de jurnalist este practicata in mod incorect iar persoana care practica aceasta meserie este un EXCROC, UN CORUPT, UN HOT, UN EVAZIONIST si UN JEG UMAN CU CARACTER INFECT care, pentru cateva sute de lei si o vodka, coalizeaza cu toti coruptii din politica sau diverse domenii, urmarile pot avea consecinte grave si, in unele cazuri, pot favoriza chiar si DECESELE. Daca nu penal, cel putin moral, pentru noi cel putin, acest “jurnalist” nu este altceva decat un CRIMINAL…acelasi jurnalist care iese in spatiul public si spune despre noi ca suntem teroristi, “criminali” (pentru faptul ca am facut un JOC cu caracter de pamflet unde apare moaca lui) si fake news, in conditiile in care noi i-am pus pe tava documente si dovezi in legatura cu orice am povestit despre el.

Ia zii, CRIMINALULE, cum mortii matii mai poti dormi noaptea stiind ca ai ASCUNS SI STERS IN MOD VOIT toate acele plangeri primite de la oameni care, daca ar fi fost trimise mai departe catre conducerea spitalului, POATE ca ar fi salvat niste vieti? Ai idee cam cata lume ai pe constiinta, CRIMINALULE?

In incheiere, facem o ultima precizare: ii asteptam cu bratele deschise pe toti cei care il “plangeau” pe rapanosul asta acum cateva zile, cand noi am iesit public cu un alt adevar despre el, sa vina sa comenteze, ca niste “moralisti” cu “experienta de viata”, si la acest articol. Dar pana atunci, v-o spunem cat se poate de serios: speram ca, printre voi aia “moralisti” care il pupati in cur pe criminalul asta de Vinca, sa fie cel putin o singura persoana care si-a pierdut un suflet drag in urma complicatiilor aparute de la bolile intra-spitalicesti luate in mod gratuit din Spitalul Judetean Neamt ca urmare a musamalizarii neregulilor atat de cei care ar trebui sa se ocupe tocmai de respectarea regulilor, cat si de CRIMINALUL Daniel Vinca care, la randul lui, a musamalizat in mod voit aceste nereguli “prin intermediul postei electronice” conceputa special pentru asta!

criminal-daniel-vinca-neamt-1

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019