La Piatra Neamt, regulile COVID-19 sunt doar pentru fraieri!

18/03/2021 by Anonymous Piatra Neamt

La Piatra Neamt, regulile COVID-19 sunt doar pentru fraieri!

Pe zi ce trece, constatam cu stupoare faptul ca la Piatra Neamt regulile COVID-19 impuse de autoritati sunt respectate doar de noi astia mai fraieri! Si culmea, ca mai citesti prin presa o data la cateva zile de nush ce controale si nush cate amenzi. Da voi chiar sunteti BOSCHETARI?

Astazi va prezentam primul “smecher” de la Piatra Neamt care sfideaza autoritati, cetateni si restul fraierilor care se conformeaza legii: cu totii stim de celebrul magazin non-stop din statie de la Tic-Tac, locatie care a aparut si prin ziare datorita faptului ca acolo isi fac veacul noaptea toti drogatii. Pai sa va explicam noi pe scurt cum sta treaba: acest magazin tip mini-market a fost deschis dintotdeauna inca de cand a inceput pandemia!

tictac

Pai, in conditiile in care toate celelalte magazine non-stop inchid la ora 23:00 (ii inchis la non-stop!) CONFORM LEGII

ns1

ns2

ns3

ns4

“smecherul” nostru are o mare durere in cur, sfideaza pe toata lumea si merge inainte! Si daca tot e deschis mereu, indiferent de situatie, avem alta intrebare: ca sa putem merge legal dupa ora 22:00 (mai nou), cam ce ar trebui sa completam pe declaratia pe propria raspundere ca sa mergem la magazinul respectiv, ca noi nu am reusit inca sa identificam vreo solutie “legala”, da poate ne ajuta autoritatile?!

Alta intrebare: OLIGOFRENII SI RAPANOSII AIA DE GARDIENI PUBLICI DE LA LOCALA, CARE ISI BEAU CAFEAUA ACOLO APROAPE IN FIECARE SEARA DUPA ORA 22:00, ATUNCI CAND “MUNCESC” (ADICA FREACA PULA!) PE BANI PUBLICI, CAM CAND AU DE GAND SA ISI FACA DATORIA SI SA APLICE AMENZI? ADICA MACAR ACOLO, CA LA REGIMUL RUTIER NU AU CALITATEA!

Pai cum sa dea amenzi OLIGOFRENII DE LA LOCALA cand ei incaseaza SPAGA de la patronul respectiv, asa cum fac si cu alti patroni detinatori de tarabe in Piata Mare, acolo unde, din nou, incaseaza SPAGA sub forma de produse? FUTU-VA-N GURA DE LEPRE SOCIALE, CA MERITATI CU TOTII SCUIPATI INTRE OCHI!

Si cum noi suntem niste dulcei asa de felul nostru, o sa ajutam autoritatile sa identifice mai repede “smecherii” care sfideaza pe toata lumea:

carpinis1

carpinis2

Si cum legile, dupa cum se poate observa mai sus, sunt facute doar pentru fraieri, MORAL nu aveti nici un drept sa opriti pe nimeni dupa ora 22:00 ca sa ii luati la intrebari cu declaratii si cu respectatul regulilor COVID-19 in conditiile in care alti “smecheri” ne sfideaza pe toti chiar sub ochii vostri!

PS: E INCHIS LA NON-STOP! (da nu la toate)…HAI PA!

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019