Despre descinderile DIICOT de la ROBMET

De cateva zile s-a facut mare zarva prin oras in legatura cu descinderile de la o societate comerciala care producea robineti. Culmea, niciunul din talharii din presa care au scris despre acest subiect nu au specificat numele inculpatilor sau al societatii in cauza, si asta pentru ca GUNOAIELE POLITICE pe care ei le promoveaza, fie ca vine vorba de PSD, PNL sau orice alt partid, au incasat ani de zile spagi si taxe de protectie, asa ca “presa” nu avea cum sa “ii faca de ras” si mai tare pe inculpati pentru ca altfel politicienii care alimenteaza presa le-ar fi sarit in cap si le-ar fi taiat din finantare. Bravo voua ratatilor detinatori de “ziare”!

Firma in cauza la care au fost facute descinderile se numeste SC ROBMET SRL, cu sediul la iesirea din oras spre Roman (exact langa reprezentanta Cybernet Auto Center) si care se ocupa, printre altele, cu robineti si tevi industriale importate din china la preturi de 2 lei si vandute mai departe in spatiul european, cu etichete modificate, drept materiale industriale produse tot in spatiul european, la niste preturi astronomice.

Probabil ca unii dintre urmaritorii nostri mai vechi isi aduc aminte ca acum cateva luni de zile facusem o postare fix despre aceasta societate – ROBMET in care povesteam pe scurt despre faptele de natura penala petrecute in aceasta firma, fapte ce nu ar fi fost posibile fara protectia politicului local printre care se numara si Ionel Arsene, insa am fost cenzurati in 2 secunde cu “standardele comunitatii” de catre curvele angajate la aceasta societate si am preferat sa nu mai revenim imediat asupra subiectului pentru ca stiam ce urmeaza.

Din pacate, fiind o ancheta in curs, nu vrem sa stricam absolut nimic prin a povesti toate detaliile din dosar, insa va putem spune doar atat: pe langa frauda cu materiale industriale, unii de la ROBMET se mai ocupau si cu proxenetism si frauda cu carduri bancare, iar toate curvele care erau angajate in aceasta firma (una mai “buna” ca alta, ar spune unii) aveau salarii de minim 10.000 lei pentru care nu faceau altceva decat favoruri sexuale celor cu care firma semna contractele de vanzare a materialelor industriale, iar acest lucru era specificat in mod express chiar la angajare.

Momentan s-au retinut doar 14 persoane dintr-un grup infractional mult mai numeros insa, din sursele noastre, cu siguranta vor urma si altii, asa ca cetatenii sunt sfatuiti sa isi refaca stocul de popcorn si sa priveasca cum unii dintre “smecherii” orasului care isi etalau besinile cu masini scumpe, fete frumoase si comportamente arogante urmeaza sa mearga, rand pe rand, la puscarie!

PS: promitem sa dezvaluim absolut toata povestea ROBMET si toate documentele pe care le detinem in acest sens odata cu incheierea dosarului!

robmet-neamt-frauda

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022