Tineretul Liberal Penal uitat de legile care se aplica doar fraierilor

18/10/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Tineretul Liberal Penal uitat de legile care se aplica doar fraierilor

Personajul principal de azi al unei fapte penale comise, după ce acesta a plecat de la o petrecere de pomină, este fiul cunoscutului membru PNL Neamt – chestorul Biroului Permanent din Senatul României, Țapu Nazare Eugen.

Oricine poate remarca cât talent, muncă și pricepere au artiștii nemteni dacă vezi pe viu grai unele spectacole de la Teatrul Tineretului. La fel de bine, cu aceeași mare ușurință, poți remarca ce talent au unii când vine vorba de combinații și jocuri politice, mușamalizarea adevărului și dispreț față de lege, oameni și comunitate, iar unul dintre ele este chiar cel al liderului TNL Neamt, Țapu Nazare Vlad George.

Aflat la Bucuresti, în data de 21 noiembrie 2021 tânărul liberal Țapu Nazare Vlad George a chefuit bine de tot la petrecerea organizată după alegerile interne în partidul condus de la centru de fostul premier Florin Câțu și a plecat pe jos de la petrecerea organizată de tinerii liberali. Nazare junior a ajuns, “de treaz ce era”, să se năpustească fără nicio apăsare de conșțiință asupra unei locuințe din sectorul 2 al capitalei, o proprietate străină complet de făptuitor, în condițiile în care liberalul trebuia să ajungă, în fapt, la un verișor de-al său care locuia la Universitate.

PROCESUL VERBAL INTOCMIT DE POLITISTI

”Anul 2021, luna XI, ziua 21, București, agent Momulică George, SM. Chițu Valentin, AG. Pătrașcu Valentin, AG. Bălănoiu Georgiana, AG. Diaconu Marius, AG. Golemanca Ionuț, ASA Belu Cristian, AG. Bușe Cosmin, AG. Coandă Alexandru, AG. Crăciun Andreea, toți din cadrul D.G.P.M.B Secția 7 Poliție, sector 2, Biroul B.O.P. Azi, data mai sus menționată, în jurul orelor 03 07, am fost îndrumați de către dispeceratul 112 să ne deplasăm pe strada Baicului nr. 58 unde se reclamă o persoană suspectă în curtea imobilului, având următoarele semnalmente: bluză cu dungi alb cu negru, vestă neagră, blugi albaștri. În timp ce ne deplasam la adresa indicată de către Dispeceratul 112 pe strada Baicului 33 F, am observat o persoană de sex masculin care corespundea semnalmentelor indicate, motiv pentru care am procedat la interceptarea și legitimarea acesteia, stabilind că se numește ȚAPU NAZARE VLAG GEORGE, CNP… În tot acest timp, un alt echipaj din cadrul Secției 7 Poliție se deplasa la adresa anunțată unde a luat legătura cu numita Boierescu Anca Claudia, CNP…care întrebată cu privire la cele întâmplate, ne-a declarat verbal următoarele: în timp ce mă aflam în interiorul locuinței, în jurul orelor 0300 am auzit mai multe zgomote din curtea locuinței, moment în care am ieșit pe hol, văzând pe geam o persoană de sex masculin care era urcat pe o masă aflată în curte și umbla la geamul casei, încercând să-l deschidă. În continuare i-am spus persoanei în cauză că o să apelez SNUAU 112, moment în care am luat telefonul și am apelat SNUAU 112, iar în momentul în care am revenit la geam, persoana în cauză a fugit într-o direcție necunoscută. În continuare, numitul ȚAPU NAZARE VLAD GEORGE a fost condus la sediul secției 7 Poliție, iar pe timpul conducerii acesta nu a fost agresat fizic, psihic sau verbal. Menționăm faptul că în momentul ajungerii noastre la fața locului se afla un ghiveci spart pe jos, mușamaua de pe masă era răvășită” apare scris în procesul verbal intrat în posesia noastră și semnat de cei 10 polițiști de la Secția 7 Poliție, plus cele ale tânărului liberal Țapu Nazare Vlad George și Boierescu Anca Claudia.

vlad-tapu-nazare-pnl-pv1

vlad-tapu-nazare-pnl-pv2

Țapu Nazare Vlag George este fiul senatorului Partidului Național Liberal, Țapu Nazare Eugen. Seniorul a omis să-și treacă în declarațiile de avere participațiile active la firmele la care este acționar deși legea îl obliga expres să facă acest lucru. Prima dintre firmele la care Nazare senior este acționar, înființată în 2003, poartă denumirea de ROTMARK SRL, are sediul în Bicaz, jud. Neamț și mai are încă 2 acționari distincți. A doua societate înființată de politician este CIVICA CONSTRUCT SRL, în 2004, după care urmează rând pe rând până în 2013: CASA BELLA SRL, LKN ANALYSIS CONSULTANȚĂ SRL în 2007, VG EXPERT UTILAJ SRL, TECHNICAL TRAINING SRL (2008), CONSTRUCTII HIDROTEHNICE S.A.

vlad-tapu-nazare-pnl-dcl1

vlad-tapu-nazare-pnl-dcl2

vlad-tapu-nazare-pnl-dcl3

vlad-tapu-nazare-pnl-dcl4

vlad-tapu-nazare-pnl-dcl5

Potrivit site-lui oficial al Senatului României, Eugen Țapu Nazare este și el, în prezent, tot chestor al Biroului Permanent al acestei instituții pe care îl conduce în calitate de președinte Florin Vasile Câțu, cel pe care americanii l-au avut la mână cu un dosar penal legat tot de alcool.

eugen-tapu-nazare-pnl

Cât de repede vor finaliza polițiștii dosarul penal aflat în lucru pe numele lui Țapu Nazare Vlad George și cât de repete se va sesiza A.N.I într-o țară în care se spune că justiția este independentă, asta rămâne de văzut, însă starea de greață ni se accentuează și mai tare când privim toate GUNOAIELE LIBERALE de la Neamț în frunte cu drogatul George Lazăr și presă “necumpărată” de nimeni (tvmneamt.ro, vestea.net, atacul.ro, etc.) care îi prezintă aproape ca pe niște “salvatori de ciumă roșie” sau de orice altceva pentru sume de bani primite la negru în timp ce arată cu degetul spre alții care sunt niște lepre identice cu cele pe care tot ei le pupă în cur………pardon, promovează toată ziua!

vlad-tapu-nazare-tnl-neamt

PS: HAI MARS DE AICI CU PNL-UL VOSTRU PENAL SI DE CACAT!

DISTRIBUIE POSTAREA PE:

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022