Partogul de Munte strikes back: inca un abuz al deseurilor de la Locala!

22/10/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Partogul de Munte strikes back: inca un abuz al deseurilor de la Locala!

Dupa ce a stat la cusca o buna perioada de timp, Partogul de Munte (o specie rara de mamifer cu chip de om care se mai aseamana si cu soarecele subpamantean) evadeaza in mod miraculos din colivia sa din Str. Aleea Viforului si incepe sa isi faca de cap prin oras.

In data de 21.10.2022, scapat total de sub control, Partogul de Munte (platit din bani publici si agreat de toate pramatiile aflate la conducerea unei institutii care colcaie de spaga, coruptie, pupincurisme si analfabetism) comite un alt abuz fata de o doamna, dupa cum urmeaza:

“Oare absolut toti prostii care au fost ciobani la oi si vaci s-au angajat la Politia Locala? Altfel nu imi explic acest specimen esuat care: 1 – nu stie sa se prezinte la cerere, 2. filmeaza cu telefonul mobil propriu si nu cu camera din dotare, 3. cand i se spune ca face abuz in serviciu mai si raspunde foarte arogant ca face ce vrea el pentru ca oricum nimeni nu are ce sa ii faca.

partog-ioan-politia-locala-piatra-neamt-1

Mi s-a oprit masia in drum spre calea romanului, tragand la sfarsitul statiei de autobuz ca sa nu opresc in mijlocul drumului, fiind ora de varf si avand in spate 20 de masini. Incercand sa ii explic faptul ca incerc sa o pornesc, iar daca nu porneste o sa sun la o platforma sa vina sa o ia, acest domn mi-a raspuns ca nu il intereseaza de rabla mea, sa o iau in spate si sa plec, dandu-mi si amenda.

partog-ioan-politia-locala-piatra-neamt-2

Inteleg foarte bine cand cineva are o zi proasta dar nu trebuie facut acest abuz cu cei care chiar intampina o problema cu masina. Sper din tot sufletul sa se ia masuri impotriva acestui domn (PARTOG IOAN) si a colegului sau (ENACHE IONUT MARIUS) care, cand am inceput sa filmez si eu, a fugit repede sa mute masina din statia de autobuz de vizavi.

STADA MIHAI VITEAZU!”

Mai jos, postarea originala a doamnei care a dat peste Partogul de Munte scapat de sub control:

abuz-politia-locala-piatra-neamt

Sa nu uitam ca acelasi DOBITOC de Munte a mai avut confruntari in trecut si cu alti cetateni din oras, confruntari de pe urma carora s-a cam facut de ras:

Si sa nu uitam nici “presa” care mereu ii pupa in cur (cu toate ca mai scriu si ei unele “articole” in care aparent ii critica cu aproape nimic) si ii promoveaza prin niste clipuri de tot rasul, asa cum este si clipul de mai jos in care autorii au adaugat sunetul de sirene pe fundal doar ca sa ii faca pe gunoaiele astea sa para mai politisti, ei de fapt avand doar semnale luminoase, nu si acustice, pentru ca NU SUNT POLITISTI:

PS: MAI AU ROST ALTE COMENTARII?…

cabinet-partologie

DISTRIBUIE POSTAREA PE: