Coruptie si nereguli la DGASPC Neamt

17/11/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Coruptie si nereguli la DGASPC Neamt

Am ras copios pe seama panicii creata acum cateva zile in randul conducerii DGASPC Neamt in legatura cu faptele de coruptie de la centrul din Roman! Oare sa se fi creat panica degeaba?

Nu multa lume stie faptul ca in urma cu cateva zile in sediul DGASPC Neamt s-a stins din viata un tanar de 37 ani (nu ii vom da numele deocamdata) ce a suferit un infart, iar multi dintre cei 60+ angajati ai institutiei care teoretic sunt si asistenti la baza au statu cu mainile in san si s-au uitat cum tanarul a murit cu zile pana la sosirea ambulantei………un eveniment tragic care a fost acoperit de TARFELE din presa “necumparata de nimeni” de la Neamt si despre care vom povesti mai in detaliu cu alta ocazie. Si tot acum o luna de zile personalul din Centrul DGASPC Elena Doamna era chemat pentru a plati din propriile buzunare niste erori comise cu buna stiinta de catre o firma de contabilitate privata!

dgaspc-neamt-rec-coruptie-x

Cu siguranta ca angajatii DGASPC Neamt (cei din prima linie, nu cei angajati cu spagi, pile si trafic de influenta) doresc dreptate, insa noi nu stim cum ramane cu “doamna” Paduraru – director de centru intrata in pozitie pe plan politic din partea PSD Neamt (infiltrata de socrul sau – patron la restaurantul Gospodine, prieten bun si partener de afaceri cu Ionel Arsene), cat si cu transparenta in ocuparea postului de conducere in cadrul DGASPC Neamt dupa caderea baroanei Pavaluta – o alta POCNITOARE protejata ani de zile de gunoaiele PSD-iste de la Neamt!

O alta problema “minora” – NERESPECTAREA INTIMITATII o reprezinta si montarea unor camere de supraveghere in incinta casutelor de tip familial acolo unde se ingrijesc beneficiarii, acest lucru contribuind cu succes la crearea unor stari de anxietate atat beneficiarilor, cat si angajatilor care nu au voie sa ceara expicatie pentru foarte multe nereguli constatate de-a lungul timpului din cauza ca sunt presati, amenintati si haituiti de propria conducere.

Lasand vorbaraia multa deoparte, va prezentam astazi o foarte mica parte din neregulile constatate de Curtea de Conturi in interiorul DGASPC Neamt, o institutie care colcaie de CORUPTIE si care ar trebui vizitata cat de curand de DNA, pentru ca nu degeaba s-a creat panica………nu-i asa, boschetarilor?

dgaspc-neamt-coruptie-0

dgaspc-neamt-coruptie-1

dgaspc-neamt-coruptie-2

dgaspc-neamt-coruptie-3

dgaspc-neamt-coruptie-4

dgaspc-neamt-coruptie-5

dgaspc-neamt-coruptie-6

PS: nu va panicati inca, GUNOAIELOR, pentru ca abia ne incalzim!

DISTRIBUIE POSTAREA PE:

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022