Cu ce amintiri a ramas Coserariu (TROMPETA IPJ Neamt) dupa ce s-a pensionat

02/12/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Cu ce amintiri a ramas Coserariu (TROMPETA IPJ Neamt) dupa ce s-a pensionat

Am dat zilele astea peste niste porcarii scrise de tarfele de la tvmneamt.ro si vestea.net despre pensionarea trompetei Marius Coserariu si nu stiam de ce ni s-a accentuat starea de greata!

Fost militian in cadrul IPJ Neamt, Marius Coserariu reprezinta exemplul perfect de ASA NU in viata pentru oricine deoarece, contrar paravanului cu copii si folk in spatele caruia se ascunde de ceva vreme (ajutat fiind de unele gunoaie evazioniste din presa locala) in speranta ca poate se pocaieste macar moral, RATATUL si CORUPTUL Coserariu ramane cu niste aminitiri demne de un militian pensionat:

1. Impreuna cu Daniel Vinca si cu Ionut Corfu, Marius Coserariu a pus la cale pe perioada starii de urgenta un asa-zis proiect intitulat “Cantam Piatra Neamt”. Mai exact, un clip video ce urma a fi ca un fel de imn al orasului. Pana aici toate bune si frumoase doar ca ideea din spatele acestui proiect a fost de fapt FRAUDAREA cel putin morala, daca nu si ILEGALA, a banului public pe perioada pandemiei atunci cand municipalitatea ar fi trebuit sa cheltuie banii cu sanatatea oamenilor internati in spitalul mortii si nu pe niste melodii fanteziste care de fapt nu au nici o legatura cu orasul si care, DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC, sunt niste GUNOAIE realizate de niste incepatori in domeniu.

Ca acest proiect sa fie realizabil, Daniel Vinca a mers intai la usa lui Ionel Arsene ca sa ceara suma necesara pentru proiect insa, dupa ce i-a fost inchisa usa in nas, s-a mutat la Primaria lui Dragos Chitic la acea vreme si, folosindu-se de santajul cu “ziarul”, a reusit sa obtina din bani publici o suma destul de considerabila pentru un astfel de proiect, insa ceva mai mica decat suma ceruta initial de la Consiliul Judetean Neamt:

csp2

csp3

csp4

csp5

csp6

csp1

Din cei 50.000 lei acordati de municipalitate in plina stare de urgenta multumita santajului aplicat de Daniel Vinca asupra fatalaului Dragos Chitic, 33.800 lei au fost doar pentru PARTEA TEHNICA a proiectului care s-a realizat ghici cum: cu SOFTURI PIRATATE! Iar daca toata sfidarea asta fata de cetateni nu era suficienta, acelasi cuplu moralist format din Daniel Vinca si Marius Coserariu (militian aflat pe functie la acea data) nu dadeau nici doi lei pe regulile pandemiei sau pe faptul ca pusesera IN PERICOL VIATA UNOR COPII prin incurajarea nepurtarii mastii:

video

Si uite asa, in frunte cu TROMPETA Marius Coserariu, talharii sugatori de penisuri politice din “presa” locala s-au imbogatit cu 33.800 lei pe perioada pandemiei, bani obtinuti cu ajutorul softurilor piratate!

2. Despre cati hoti de lemne sau hoti de orice fel a prins militianul Marius Coserariu in toata cariera sa am dori sa vorbim cu mare drag, doar ca, confom fisei, acestia nu exista. Si nici nu avea cum pentru ca folk-istul Coserariu in toata cariera sa de militian in comuna Damuc a coalizat cu hotii si a inchis ochii la toate faptele penale comise de talharii care fura padurea din zona! Si daca tot s-a pensionat, ii lasam mai jos cateva imagini de la el din comuna realizate in timpul mandatului sau pe care le poate printa ca sa si le puna pe piept atunci cand va parasi de tot aceasta lume:

dm1

dm3

dm4

dm5

dm6

dm10

dm11

dm13

dm15

dm16

Mai are rost sa specificam faptul ca in toate locatiile de mai sus se afla 80% lemn FURAT din padurile comunei sau sa pomenim de sutele de camioane cu lemne care au trecut prin fata postului de politie Damuc tot cu lemn furat si care nu au fost deranjate cu absolut niciun control? Nu mai are………

sl4

sl2

Alex Nedea de la Recorder despre hotii de lemne de la Damuc – Bicaz Chei: ARTICOLUL COMPLET AICI!

3. Si daca tot s-a pensionat, trompeta Marius Coserariu a ramas si cu cazul Elodia nerezolvat, asta dupa ce s-a laudat o buna perioada de timp prin birourile IPJ Neamt ca el stie ce s-a intamplat cu Elodia si ca ar putea rezolva cu succes cazul daca niste colegi din structurile centrale l-ar lasa sa se ocupe personal.

Una peste alta, judetul Neamt a scapat, in sfarsit, de un alt GUNOI de militian CORUPT care s-a pensionat in libertate si care astazi se ascunde in spatele unor copii nevinovati si in spatele unei asociatii care da doar folk (slava domnului!). Iar cu aceasta ocazie minutata, ii lasam si noi mai jos un mesaj din inima “domnului” Marius Coserariu:

mscs

anfu

DISTRIBUIE POSTAREA PE:

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022