Trompeta Dorice Albu si NENOROCIRILE de la SAJ Neamt

04/11/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Trompeta Dorice Albu si NENOROCIRILE de la SAJ Neamt

Continuam cu nenorocirile de la Serviciul de Ambulanta Neamt DECIMAT de incompetenta, spagi, coruptie si trafic de influenta:

Va povesteam ieri despre faptul ca trompeta Dorice Albu a fost “promovata” de PSD pe functia de manager intermiar inca din anul 2013 si, cu toate ca in 2018 aceasta a picat examenul, a ramas in continuare pe aceiasi functie datorita unor procurori vaccinati politic care s-au facut ca nu vad nimic si datorita traficului de influenta venit de pe zona politica PSD la acea vreme, lucru despre care inclusiv “presa” a scris:

art-1

* LINK CU ARTICOLUL COMPLET AICI!

art-2

* LINK CU ARTICOLUL COMPLET AICI!

Procurorii DNA Bacau nevaccinati politic (daca or mai fi ramas vreo unul) ar trebui sa mai verifice urmatoarele:

Cum se poate ca in urma pierderii a 3 ambulante arse intr-un incediu la Substatia Tg. Neamt, din care una noua primita in decembrie 2018, nimeni din Minister sa nu faca o ancheta iar Dr. Dorice Albu si gasca din comitetul SAJ (interimari numiti politic) sa stea linistiti si sa-si continue planul de inavutire din banii publici, incheind contracte avantajoase de pe urma carora primesc comisioane substantiale?

Totodata, Dorice Albu ziua este manager si noaptea doarme in garzi la servici, iar dimineata dupa garda pleaca acasa sa se improspateze pana pe la 12:00. Si face lucrul asta fara a o intreba nimeni nimic, zi de zi, noapte de noapte, iar acest aspect nu a fost descoperit de niciun control pana acuma, datorita protectiei politice! Dorice Albu nu face urgente, nu se urca pe masina ca sa plece la solicitari, ea doar figureaza pe graficul de la dispecerat. Iar dispeceratul nu este cel de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, ci cel din ambulanta pentru ca doar la SAJ are pat unde poate dormi noptile si ulterior sa incaseze bani pentru somn pe bani publici.

In “controale” sunt trimisi oameni care pot fi usor cumparati de aceasta conducere protejata politic (vezi cazul fostului jurist Lupu care demasca felul in care Dl Chifulescu, membru al comisiei de control al Ministerului Sanatatii, era platit pentru a masca nelegiuirile din ambulanta). Printr-un contract cu o firma de avocatura decontat din bugetul ambulantei, aceasta, de fat, reprezinta in instanta procesele de divort ale managerei si procesele SAJ cu salariatii, contract incheiat in conditii suspecte intrucat postul juristului Lupu a ramas liber!

Tot sub protectia autoritatilor, SAJ Neamt are incheiat contract si cu firma Psihotest administrata de sotia directorului de la ITM Neamt pentru sume consistente, iar salariatii obraznici sunt trimisi abuziv la Psihotest pentru reevaluari in vederea reeducarii. Si contractele de telefonie sunt schimbate permanent in functie de ofertele furnizorilor: tablete, laptopuri, telefoane de ultima generatie care sunt acordate ca si bonusuri conducerii si, evident, comisionele incasate din valoarea facturilor. Nici costul camerelor de supraveghere amplasate in toate colturile din curtea ambulantei nu este unul mic, camere montate special pentru intimidarea angajatilor in conditiile in care paza este asigurata cu firma care a castigat licitatia!

dorice-albu-neamt-ambulanta

Iarasi stam si ne intrebam de ce “angajatii mai merituosi” au fost plecati pe litoral sa sprijine Ambulanta Constanta, plecati cu ambulantele SAJ Neamt in conditiile in care activitatea se desfasoara foarte greu, cu multe urgente si putine ambulante iar cei ramasi au trebuit sa acopere turele si a celor plecati cu familiile la mare in interes de serviciu? Si ce sa vezi, acelasi lucru s-a petrecut si la cursurile de ambulantieri desfasurate la Slanic Moldova unde doar cei mai apropiati conducerii au plecat sa se formeze profesional!

Masina de serviciu cu numarul de inmatriculare NT-07-AMB a fost folosita doar de conducerea unitatii si care, in momentul intrarii pe poarta SAJ NEamt, a fost inscriptionata cu simbolul ambulntei, a fost montata o rampa luminoasa si sisteme sonore de avertizare, iar aceasta a fost utilizata in scopuri personale de “smecheri”: dus si adus copilul managerei de la scoala, pregatire si alte activitati, facut piata, condus parinti la aeroport, etc. Iar toate astea se pot vedea la o scurta verificare a consumului si a foii de parcurs. Si tot aceeasi masina cu numarul de inmatriculare Nt-07-AMB a mai fost folosita si de alti manageri impreuna cu directorul economic care efectuau controale in trafic si la ambulantele a caror echipaje erau incomode!

In luna ianuarie toti angajatii SAJ Neamt au fost pusi in situatia de a cotiza la ultima evaluare a cunostintelor cu suma de 50 de lei, sume de bani care au fost stranse de catre LIDERUL DE SINDICAT la comanda managerei Dorice Albu, pentru ca asa ii apara liderul de sindicat pe cei care l-au ales: impartind banii cu managerul. Anul trecut s-a cerut mai putin: la statia centrala 20 lei iar in judet 50 lei. La un calcul scurt, 300 salariati x 50 lei = 15.000 lei, bani munciti de oameni pentru a cumpara bunavointa trompetei Dorice Albu, a Directorului Tehnic, a Asistentei Sefe, Liderului de Sindicat si a tot clanului de gunoaie!

In ziua testarii a venit marea comisie, s-au dat testele cu tot cu raspunsuri, si-au luat banii si au plecat fericiti ca sa-i imparta, si aici amintim chiar vorbele liderului de sindicat: “v-am marit salariile, castigati sute de milioane intru-un an………ce mai conteaza 50 de lei pentru voi, bani pe care oricum ii castigati de la pacienti”. Totusi, cineva sa ii reamintesca boului sinistru cu titlu de “lider de sindicat” ca nici managera si nici el n-au marit niciun salariu la SAJ Neamt.

Nu mai povestim de banii ceruti pentru un amarat de schimb de tura pentru stituatia in care unii angajati nu au cu cine lasa copilu bolnav, pentru ca totul costa: o sticla de whiskey pentru Dr. CIAIU (directorul tehnic) care in permanenta conduce dusterul unitatii beat si cu tigara in gura ducand si aducand plodul trompetei Dorice Albu de la scoala sau de la pregatire cu ambulanta si sume de bani atat pentru asistenta sefa care trage si ea la masea de rupe, cat si pentru managera, ca doar kilogramele de aur, operatiile estetice si excursiile in locuri exotice costa si ele!

Asadar, rugam procurorii DNA sa isi miste hoiturile nevaccinate politic din birouri (daca exista!) si sa mai faca un rand de arestari la SAJ Neamt pentru ca actuala ancheta este un pic cam incompleta!

PS: revenim in curand si cu episodul 3 de la SAJ Neamt!

anonymous-amb

DISTRIBUIE POSTAREA PE:

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022