Fabrica de Coruptie DORICE ALBU – Serviciul de Ambulanta Neamt

14/02/2024 by Anonymous Piatra Neamt

Fabrica de Coruptie DORICE ALBU – Serviciul de Ambulanta Neamt

Continuam cu troaca de porci corupti de la Serviciul de Ambulanta Judetean Neamt condus de nimeni altcineva decat de penala Dorice Albu, o lepra cercetata penal de DNA Bacau intr-un dosar cu multe fapte penale.

Dorice Albu a fost numita manager interimar al SAJ Neamt in martie 2013 si apoi reconfirmata in functie din sase in sase luni, pana in toamna lui 2023. Potrivit legii (aia care in mare parte e doar pentru fraieri), managerii interimari pot conduce o instituţie spitaliceasca pana la ocuparea prin concurs a functiei, “dar nu mai mult de 6 luni”:

lege-amb

Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii nu specifica insa ce se intampla dupa expirarea interimatului, in cazul in care institutia nu organizeaza concurs, asa ca ea se propune pe sine intr-o adresa catre Ministerul Sanatatii prin care il instiinteaza de faptul ca in data de …….. expira mandatul de manager interimar, urmat de o propunere pentru un nou manager un ea se propune pe ea. Si uite asa Dorice Albu a reusit sa ramana intr-un interimat perpetuu, reinnoit de 2 ori pe an, in fiecare an: primavara si toamna.

Ca sa devina “mai legala”, in 2018 Dorice Albu are sansa Elodiei/titularizarii pe post, asa ca participa la primul si singurul concurs pentru ocuparea functiei de manager organizat la nivelul SAJ Neamt, un concurs ce presupunea un test grila si un interviu in care sa-si sustina proiectul de management, doar ca, din cauza analfabetismului, si cu toate ca a candidat singura pe post, Dorice Parjoala nu reuseste sa treaca de prima etapa a concursului (testul grila) pe care il pica cu un punctaj de 6.40 din minimul de 7 necesar pentru promovare:

test-pg1

test-pg2

Esecul sau nu aduce nicio schimbare la nivelul Serviciului de Ambulanta Neamt pentru ca de-a lungul timpului, atat gunoaiele PSD-iste,

numire-ms-psd

cat si cele PNL-iste,

care astazi va cer votul sub pretextul fals ca nu mai pot de binele vostru, au tot sustinut-o pe o functie ocupata cam ilegal pentru ca petarda Dorice Albu, medic de familie la baza,

medic-familie-dorice-albu

practica meseria de medic urgentist in baza unor cursuri de 6 luni care o ajuta cu absolut nimic, pentru ca o astfel de functie se ocupa in baza unor studii de specializare facute in cadrul facultatii de medicina, nu in cadrul unor “adunari” care elibereaza diplome pe baza de spaga, aspect ce “completeaza” si motivul pentru care aceasta rapanoasa merge doar la cauzrile usoare unde nu este nevoie de medic si unde asistentul se poate descurca singur, pentru ca la cazurile de urgenta care necesita prezenta unui medic nu prea a vazut-o nimeni!

Potrivit graficelor de lucru si pontajelor, in paralel cu activitatea de manager care ii consuma 168 de ore pe luna, lepra Dorice Albu mai lucreaza 200 de ore ca medic de garda la dispeceratul SAJ Neamt sau in echipajul de pe ambulanta, existand chiar saptamani in care are si patru garzi consecutive, ca spre exemplu luna septembrie 2022,

pontaj-septembrie-1

sau luna iulie 2022,

pontaj-iulie-1

acolo unde Dorice a facut 15, respectiv 14 garzi (conform pontajelor de mai sus), cu toate ca legea impune un repaus de minimum 12 ore dupa fiecare garda, “in folosul medicilor, dar si al pacientilor”.

Ca fabrica de bani Dr. Albu sa functioneze corespunzator, in timp ce este manager al SAJ Neamt si membru in comitetul director al institutiei, medic de urgenta in Piatra Neamt si medic rezident in Iasi, unde, potrivit spuselor sale, “mai are timp si de cate-o gardă”, in paralel, doctorita petarda mai face si 2 cursuri de rezidentiat: unul de cardiologie pentru care s-a inscris la UMF “Gr. T. Popa” din Iasi, curs ce dureaza 6 ani, necesita prezenta fizica a rezidentilor si se desfasoara la o distanta de 130 km de Piatra Neamt, si inca unul de neurologie pe care il face tot la Iasi, durata acestuia fiind de 4 ani iar curriculumul prevede anual un numar de 200 de ore didactice (cursuri, seminarii, prezentari de cazuri) alaturi de alte 40-50 ore de studiu individual. Un fel de Super Dorice, nu? ca doar nu degeaba se lauda in stanga si in dreapta cu ce are intre picioare….si eventual si prin gura!

Sarind peste aceste aspecte, zilele astea la Serviciul de Ambulanta Neamt se desfasoara evaluarea profesionala a personalului pentru anul 2023,

ANUNT-EVALUARE-PROFESIONALA-PENTRU-ANUL-2023-colectiva-bibliografie-CALENDAR

un eveniment important pentru Dorice Albu, cu mult “cascaval” si note “pe barosaneala”, despre care urmeaza sa povestim cu punct si virgula: cine a facut cheta, cine a dat bani, cum urmeaza sa ajunga plicurile la managerul interimar si sumele exacte care urmeaza sa ii umfle conturile lui SuperDorice, pentru ca cele 12 apartamente (6 din ele fiind chiar pe aceiasi strada, toate trecute pe numele rudelor), cele 2 vile si diversele bunuri cu valori considerabile n-au picat din cer. Revenim!

DISTRIBUIE POSTAREA PE: