Satanistul Ionut Butescu de la biserica din Cazaci si Sfintele Afaceri

25/08/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Satanistul Ionut Butescu de la biserica din Cazaci si Sfintele Afaceri

Satanistul Ionuț Butescu deghizat în preot paroh la Biserica din sat Cazaci, comuna Tarcău are în spate un istoric plin de fapte cu har.

Printre aceste fapte se numără: exploatarea ilegală de piatră, deținere de gater fără forme legale, comerț ilegal cu masă lemnoasă furată din pădurile comunei și conștiința pătată de moartea fostului dascăl care exploata piatră în mod fraudulos. Dar să le luăm pe rând:

Aventurile diavolului au început încă de pe vremea când cimitirul din Cazaci devenise măr al discordiei între familia Heinecke, satana Butescu și șeful consiliului parohial Nicolae Mărăscu. În anul 2008, odată cu înhumarea Ortansei Palade în cimitirul care era administrat de Parohia Cazaci, Despina Heinecke (fiica Ortansei Palade) reclama lipsa de respect a preotului Butescu care nu catadicsise să ia nici cele mai simple măsuri de împrejmuire a cimitirului, cimitir care nu era altceva decât un simplu islaz acolo unde, printre morții îngropați, pășteau vitele și urinau câinii vagabonzi. Cu toate că parohia avea toate materialele necesare pentru împrejmuirea și amenajarea cimitirului, diavolul Ionuț Butescu motiva întârzierea împrejmuirii prin existența altor priorități privind administrarea parohiei de la Cazaci.

În urma unei decizii a consiliului parohial s-a decis ca cimitirul să fie amenajat din “binevoința” oamenilor și nu de Parohia Cazaci, însă această decizie fusese luată cu scopul de a-l ajuta pe însuși diavolul care de fapt vânduse materialele existente pentru amenajarea cimitirului iar cu banii din “cutia milei” deschide prima afacere duhovnicească de tăiere, rânduire și impregnare a lemnului: “B & I CAZACI SRL”.

Cu acoperire divină din partea autorităților publice locale și a ocoalelor silvice din comună Sfânta afacere cu lemn furat din pădurile Tarcăului procesat la gaterul din curtea bisericii care functiona fără forme legale și vândut prin “B & I CAZACI SRL” satanistul Butescu își umple buzunarele cu banii (ochiul dracului) pe care ulterior îi investește într-o nouă afacere: cea cu piatră.

Ca să ascundă cât mai bine ițele afacerilor ilegale, Ionut Butescu radiază în 2010 firma “B & I CAZACI SRL” și crează o nouă firmă pe numele lui Valentin (dascălul bisericii din Cazaci), achiziționează două utilaje de tip TAF și împreună cu complicitatea Ocolului Silvic Brateș se apucă de furat piatra din pădurile comunei. Și pentru că noua afacere avea nevoie de o altă locație (curtea bisericii fiind deja ocupată cu gaterul ilegal și cu cheresteaua vândută în mare parte la negru), cu ajutorul divinității diavolul Butescu transformă terenul și clădirea fostei școli în depozit cu har de unde preacuvioasa piatră lua căile Domnului.

Însă la data de 16 octombrie 2020, în jurul orei 15:30 se întâmplă o mare nenorocire: aflat cu taful în pădure la exploatat piatră vândută ulterior în mod ilegal, dascălul Valentin (care era și administratorul noii firme condusă din umbră de satanistul Butescu) este ucis pe loc de lama tafului pe care îl manevra iar afacerile satanei se opresc brusc după declanșarea anchetei pentru ucidere din culpă.

Cum a scăpat diavolul de pușcărie: deși absolut toată lumea cunoștea faptul că în spatele noii firme ce se ocupa de sfinetele afaceri cu lemn și piatră se afla nimeni altul decât satanistul Ionuț Butescu, din cauza faptului că unicul administrator în acte era chiar Valentin, acestuia nu i s-a putut atrage nici o răspundere legală pentru decesul dascălului. Cu alte cuvinte, mortul rămăsese unicul vinovat de toată tragedia. Însă să nu uităm nici de evlavioasa presă locală care a fost complice a diavolului Butescu și care a șters toate articolele ce făceau referire la moartea dascălului Valentin, singura publicație care a păstrat amintirea vie a nefericitului eveniment fiind Romanul Financiar:

art-accident

>>> DESCHIDE LINKUL AICI!
Vinovat moral pentru moartea dascălului Valentin care exploata ilegal piatră din pădurile comunei pentru a-i umple buzunarele diavolului și nemaigăsind alți fraieri pe care să îi bage la înaintare, satanistul Ionuț Butescu înființează în data de 18 aprilie 2022 “BUTESCU IONUȚ PFA” pe care își continua nestingherit sfintele afaceri cu lemn și piatră fără ca nimeni să îl deranjeze cu nimic.

Despre tâlhăria cu monumentul dedicat Reginei Maria care se află chiar în curtea bisericii din Cazaci și despre cum este cărată piatra furată în camioanele firmei “DANLIN XXL” (firma de casă a lui Ionel Arsene si al Consiliului Județean Neamț controlată din umbră de Patriarhie) urmează să povestim în episodul următor.
Cu toate că nimeni nu îl mai poate aduce înapoi pe dascălul Valentin care și-a sacrificat viața pentru a umple buzunarele unui diavol deghizat în preot, îți promitem solemn, dragă “părinte” că atunci când vei părăsi lumea aceasta (sperăm cât mai repede!) te vom scoate din pământ și te vom arunca pe islazul din comună acolo unde câinii vagabonzi care își fac veacul ne vor mulțumi cu siguranță pentru masa copioasă!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

DISTRIBUIE POSTAREA PE: