Adevarata fata a talharului Daniel Muraru de la publicatia atacul.ro

04/08/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Adevarata fata a talharului Daniel Muraru de la publicatia atacul.ro

Fost angajat al publicației Monitorul de Neamț, oportunistul Daniel Muraru ajunge subalternul securistului Culiță Tărâță și înființează site-ul atacul.ro, un ziar de investigații la comandă politică.

De fapt, Daniel Muraru este un alt acoperit din presa locală de la Neamț al băieților cu ochi albaștri: împreună cu vestitul Dan Corduneanu (fost ofițer SRI lăsat la vatră după scandalul “Timofte-KGB”) Daniel Muraru a condus divizia de dezinformare și linșaj a lui Culiță Tărâță camuflată în spatele televiziunii EST TV.

Faptul că anchetele jurnalistice ale publicației atacul.ro îl au ca țintă primară pe Ionel Arsene si partidul său este un lucru extrem de evident, însă nu ne place ipocrizia afișată de către Daniel Muraru care vrea să pară un vârf de lance împotriva PSD-ului și în general a neregulilor de la Neamț. In realitate există niște rupturi de explicație care ne arată în mod indirect legăturile jurnalistului Daniel Muraru cu oamenii pe care îi linșeaza mediatic prin diverse articole comandate pe linie politică: după ce devenise dușmanul de moarte al atacul.ro, la scurt timp de la publicare dispar de pe site-ul atacul și din indexările google majoritatea link-urilor care făceau trimitere către articole în care una din ținte era nimeni alta decât Oana-Geanina Bulai, fost Deputat al României și actual Consilier Local în Roman din partea PSD Neamț, rămânând în schimb doar cele care fac referire la Ionel Arsene și restul PSD-iștilor.

Ca un un om cinstit care pozează în luptătorul anti-corupție, anti-PSD și anti-Arsene, Daniel Muraru a uitat de vremurile când stătea șosetă în șosetă cu Ionel, în aceeași barcă, pe canalurile din Bruges. Mai exact, Daniel Muraru a zburat la Buruxeles cu bilet dus-întors plătit de PSD, a stat la aceeași masă cu PSD-ul și a mâncat din aceeași farfurie…tot cu PSD-ul.

daniel-muraru-ionel-arsene-psd

Ajuns pe funcția de jurnalist la EST TV fără absolut niciun studiu în domeniu, Daniel Muraru s-a aplecat în fața tuturor și a fost propulsat direct în “trupa de vis” a stelaților Culiță Tarâță și Dan Corduneanu. Muraru devenise ca un fel de mână dreaptă a lui Tărâță care construise un mic serviciu paralel folosit pentru filaje, intimidări și linșaje mediatice. Cu un spate bine pus la punct, Daniel Muraru a făcut exact ce i s-a cerut: a ieșit în spațiul public cu diverse povești pentru a-i șantaja selectiv pe toți dușmanii politici a lui Culiță, unele informatii folosite venind chiar de pe filiera lui Dan Corduneanu.

O bună perioadă de timp totul a mers conform planului pentru că adversarii lui Culiță Tărâță cădeau pe capete iar fondatorul EST TV câștiga voturile necesare pentru a se menține pe funcție. Însă toate astea s-au oprit brusc odată cu decesul securistului Tărâță și, pentru că nimeni nu a mai vrut să finanțeze serviciul paralel de șantaj deghizat sub formă de televiziune regională, Daniel Muraru a fost nevoit să plece și să-și caute un job în altă parte. Și l-a găsit:

Actualmente angajat ca jurnalist la Roman TV, post de televiziune în spatele căruia se află Laurențiu Leoreanu (fost Primar al orasului Roman si actual Deputat al României din partea PNL), Daniel Muraru bate palma cu liberalii jurându-le credință absolută în războiul cu cei mai mari dușmani politici de la Neamț ai PNL-ului: PSD!…cel cu care Daniel Muraru se plimba în aceeași barcă la Bruxeles.

După o serie de atacuri camuflate sub formă de investigații jurnalistice Muraru ajunge la inima celui mai mare drogat pe care l-a avut vreodată lumea politică de la Neamț: fostul Prefect George Lazăr, un bun prieten al interlopilor din județ.

În urma unei prietenii bine puse la punct, Daniel Muraru și publicația atacul.ro devine arma de șantaj folosită de George Lazăr împotriva partenerilor politici ai PNL-ului care, după ce obțineau diverse contracte bănoase, trebuiau să plăteasca șpaga aferentă serviciului primit. În caz contrar, Daniel Muraru scria, fostul Prefect Lazăr se autosesiza iar peste firmele de casă ale PNL-ului care nu plăteau șpaga la timp veneau diverse controale sub formă de amenințare. Cel mai bun exemplu este titlul “Afacerea bordura” prezentat în publicatia atacul.ro, o dezvăluire ce reprezintă de fapt șantajul lui George Lazăr la adresa lui Achip, cel care a montat bordurile pe sectorul de drum sens giratoriu Shopping City – sens giratoriu Sarata (str. Bistriței – variantă).

În încheiere mai facem o singură observație: cei care ați urmărit clipul realizat de Recorder în legatură cu prăbușirea podului de la Luțca probabil vă aduceți aminte de secvența unde chiar Daniel Muraru ne spune câteva vorbe despre principalii vinovați aflați în spatele tragediei, cu bătaie directă spre Ionel Arsene, adică cel cu care a stat șoșetă în șoșetă cu nu foarte mult timp în urmă. V-ați pus întrebarea de ce dintre toți “jurnaliștii” locali agreați de PNL (Corfu, Vinca și alții) tocmai Daniel Muraru a fost ales de Recorder pentru interviu? Răspunsul este simplu:

În timp ce restul pocnitorilor din presa locală agreată de PNL reprezintă doar o mână de fraieri ușor de cumpărat cu câteva sute de lei, Daniel Muraru este considerat pionul principal al liberalilor nemțeni care îl finanțează atât legal, cât și la negru în lupta lor cu adversarii politici. Și dacă ne uităm atent la toate clipurile cu tentă politică a celor de la Recorder, lucrurile devin și mai evidente pentru că din cele câteva zeci de documentare făcute despre corupția din politica românească marea lor majoritate (cam 85%) sunt cu si despre PSD (ceea ce ne bucură!), restul de 15% fiind despre PNL și alții (ca să nu bată la ochi), și asta din cauză că inclusiv Recorder este finanțat în principal tot de pe linie politică: cea a lui Traian Băsescu zis “Petrov” (fostul PDL camuflat în PNL), aspect despre care vom vorbi mai în detaliu cu altă ocazie

DISTRIBUIE POSTAREA PE: