Secretele gheisei Oana Bulai (PSD Neamt)

04/08/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Secretele gheisei Oana Bulai (PSD Neamt)

Ne-am hotărât să vă introducem astăzi în lumea magiei negre și a incantațiilor lui Lucifer cu o poveste încă nescrisă a vrăjitoarei care a distrus județul Neamț.

Unii dintre voi care veți citi aceste cuvinte știți adevărul și trebuie să recunoașteți că vă tremură chiloții să vorbiți în public pentru că spiritele întunericului invocate de protagonista poveștii de astăzi riscă să vă lovească grav când nu vă așteptați.

Maestra combinațiilor obscure căreia majoritatea afaceriștilor din acest județ îi aduc ofrande este nimeni alta decât Oana Bulai. Ca să fim mai exacți: Oana Geanina Bulai. De numele divei se leagă toate nenorocirile din subteranul politicii nemțene întâmplate în ultimii ani, aceasta neavând absolut nicio greață și nefiindu-i frică decât de ofițerul său de legătura, cel care a rebotezat-o “Ștefana” (după cum reiese din unele note informative).

Samantă, suavă și o bună cunoscătoare a magiei de a prosti bărbații, Oana Bulai a plecat de la Roman și a ajuns să traficheze influență la cel mai înalt nivel al Guvernului României, acolo unde fostului Premier Viorica Dancilă îi căzuse în mreje și executa cam tot ce îi șoptea la ureche fosta sa consilieră pe probleme de educație și sănătate.

Dând deoparte spoiala de doamnă cu fițe descoperim o disperată după putere și cu foamea în gât dupa bani care s-a folosit de orice și oricine pentru a cumula o avere deloc de neglijat și pentru a-și juca bărbații pe degete luându-le mințile și găsind oportunități pentru a-și umple conturile. Totodată Oana Bulai are un statut special conferit de tăcerea unora care nu-i pot spune nimic de frică pentru că aceasta ar putea vorbi sau s-ar putea transforma în “Ștefana” la ordin.

Pentru o bună perioadă de timp, atât județul Neamț, cat și PSD Neamț au fost conduse de Oana Geanina Bulai, asta dacă ar fi sa ne luăm și după unele laude ale distinsei dive din cercurile în care a reușit să se infiltreze pentru a turna mai abitir acolo unde trebuia, sau după un fragment extras dintr-o convorbire:

“- Băi, tu dacă vrei să faci ceva, ascultă de mine…
- Bine dar…(zgomot de fond)
- Lasă-l pe ăla, e prea prost ca să înțeleagă cum stă treaba. Tu faci cum îț spun eu. Iei legătura cu el și îmi trimiți textele să le văd. De restul mă ocup eu.”

Toate leprele din PSD de la Neamț stiu foarte bine faptul că oricine îi intra pe invers Oanei Bulai dispărea brusc din lumina reflectoarelor pentru că diva controla (și încă mai controlează) 90% din presa locală de la Neamț care execută pe oricine la comanda ei.

Un amănunt păstrat la secret din culisele politicii nemțene este acela că Ștefana, atunci când Arsene începuse să aibe de suferit de pe urma denunțurilor lui Pinalti, se gândea deja cine va fi succesorul lui. Știm că pare incredibil dar Ștefana vroia sa îl înlocuiască pe Ionel Arsene cu Vasile Panaite, omul care, la insistențele divei, fusese promovat pe funcția de Prefect al Județului Neamț. Cu alte cuvinte, Oana Bulai l-a introdus în cercul puterii pe cel care urma să fie moștenitorul PSD, însa ce nu a știut Oana este faptul că Vasile Panaite a fost trimis să se gudure la picioarele divei de însuși denunțătorul lui Arsene – Gheorghe Stefan, Piti fiind principalul martor al procurorilor DNA folosit ulterior pentru arestarea preventivă a lui Ionel Arsene.

Tot Oana Bulai a fost cea care a direcționat banii PSD-ului (negociind fără “mandat”) în firmele ziariștilor din presa nemțeană, însă dintre toți Valentin Bălănescu a fost cel care a tipărit un camion de ziare cu caracter electoral, ziare distribuite ulterior în majoritatea comunelor din județul Neamț. Benone a încasat banii și a tipărit niște mizerii în care își bătea joc de imaginea PSD si a lui Ionel Arsene chiar pe banii acestora.

Vinovatul principal pentru scorul electoral obținut de PSD Neamț la alegerile Europarlamentare din 2019 este tot diva Oana Bulai. Strategia sa de comunicare online și de promovare a fost jenantă, păguboasă și dezastruoasă. Oana și complicii săi (din care astăzi nominalizăm doar unul: Gabi Luncanu) au falsificat datele privind impactul postărilor de pe retelele de socializare și au mințit partidul cand, de fapt, Oana plătea presa (în mare parte, la negru) pentru ca aceasta să nu o atace niciodata chiar pe ea însăși, taxa de protecție fiind decontată chiar din banii PSD-ului.

Adevăratul stăpân al Oanei este nimeni altul decât Dan Laurențiu Leoreanu al cărui nume apărea în Guvernul pregătit la acea vreme din umbră de liberali. Faptul că Leoreanu este un sifon dovedit o știe toată lumea, jocul său la două capete încă de pe vremea când era Primar la orașului Roman fiind cunoscut în cercurile avizaților, el însuși fiind promovat de Gheorghe Ștefan care s-a ocupat personal de campania Elenei Udrea la alegerile Parlamentare din 2012 atunci când blonda de la Cotroceni devenise Deputat de Roman.

Puțină lume stie însă faptul că, folosindu-se de farmecile tinereții și de anumite trăsături fizice, consilierul de taină a lui Laurențiu Leoreanu a fost și este în continuare Oana Geanina Bulai. Pe vremea când purta un alt nume (pe care romașcanii îl cunosc) Oana era diva petrecerilor mondene din Roman. Una dintre primele sale afaceri a fost înființarea unei școli de manechine, cu fete frumoase și băieți arătoși, pe care diva încerca să îi plaseze în lumea modelingului. Însa Oana a impresionat România atunci când a livrat prospături la o petrecere organizată cu ocazia aniversării unei vârste frumoase a fostului prim-ministru Adrian Nastase.

Ulterior Oana Bulai ajunge consilier local al Municipiului Roman pe listele PDL iar în paralel își dezvoltă afacerile publicitare și imobiliare, punând astfel bazele unei publicații gloss: revista “OK” a cărei contabilitate ar trebui luată în vizor de către ofițerii antifraudă deoarece foarte multe din contractele cu bani publici care au finanțat-o fiind suspecte de corupție. După o perioadă de timp propria strategie a Oanei devenise mult prea smart pentru ea și devine peste noapte Ștefana, cea care răspundea la niște ordine venite din lumea ancestrală.

Televiziunea “TopAll TV” (una din cele două televiziuni din Roman cu care Oana s-a jucat după bunul plac) a fost investigată de către DNA într-un dosar de corupție privindu-l chiar pe Laurențiu Leoreanu, însa totul a fost în zadar pentru că toate dosarele penale care îl vizau pe Leoreanu au dispărut în ceață. Nu putem afirma că Laurențiu Leoreanu a fost protejat dar putem afirma faptul că unul din administratorii “TopAll TV” care știa toate combinațiile ilegale din acea firmă a fost nimeni alta decât Oana Bulai.

Faptul că Ștefana nu este cercetată penal în niciun dosar pentru toate ilegalitățile comise până acum nu ne miră deloc, însă falsitatea afișată în toate aparițiile publice ca infiltrat al PDL (actual PNL) sub steagul PSD (două partide pe care mulți dobitoci le mai votează chiar și astăzi) ne accentuează și mai tare starea de greață provocată de Oana Geanina Bulai, actual Deputat de Roman din partea PSD!

Oana-Geanina-Bulai

DISTRIBUIE POSTAREA PE: