PUSCARIASUL Vinca de la vestea si FRAUDA cu locul de parcare!

09/03/2023 by Anonymous Piatra Neamt

PUSCARIASUL Vinca de la vestea si FRAUDA cu locul de parcare!

In contextul in care fatalaul Carabelea desfiinteaza vreo 1000 locuri de parcare in cadrul proiectului “Smart City Piatra Neamt”, un proiect unde PNL-ul si PSD-ul devalizeaza fonduri europene prin lucrari la supra pret, scursurile societatii de la Vestea (Daniel Vinca impreuna cu Dana Vinca) – presa de casa a javrelor din politica locala primesc in mod fraudulos locuri de parcare la discretie.

Desi nu are cum sa detina ABSOLUT NIMIC pe numele lui, fiind executat silit in urma mai multor procese pierdute, printr-o caracatita politico-jurnalistica familia de rapanosi Vinca a reusit sa primeasca cu ajutorul TRAFICULUI DE INFLUENTA comis intre George Lazar (fost Prefect), Andrei Carabelea (actual Primar) si firma PARKING!

CUM S-A OBTINUT LOCUL DE PARCARE

Cheia succesului pentru fentarea legii si ironizarea pe fata a pietrenilor (si mai ales a propriilor urmaritori) este reprezentata in primul rand de implicarea numitului Ciprian Enache (actual Consilier Local din partea ALDE Neamt dar vandut in totalitate PNL-ului), adica o alta scursura din politica locala care a reusit cu succes sa isi falimenteze propria firma – ULEIUL PROD SRL pe care a lasat-o cu o mica datorie: 2.571.535 lei. Devenind pe parcurs UN RATAT la fel de mare ca si Daniel Vinca si pentru ca nu mai putea sa isi deschida o alta firma pe numele sau din cauza datoriilor, acesta s-a folosit de nevasta sa, Enache Diana Carmen, pe care a deschis firma EUROFERMA SRL care incet dar sigur se indreapta spre aceeasi soarta falimentara ca si Uleiul Prod SRL:

euroferma

Si de aici incepe “marea smecherie”: drept “multumire” pentru numeroasele articole de promovare in fosa septica vestea.net a “politicianului” Ciprian Enache, pe numele firmei EUROFERMA SRL a carui administrator este Enache Diana Carmen s-a achizitionat o masina marca Dacia Duster cu numarul de inmatriculare B-91-VST care a fost data in folosinta numitului Daniel Vinca, masina fiind condusa de fapt de rapanoasa Dana Ioana Vinca, pentru ca jegul nu are permis. Proaspat proprietari de masina, familia Vinca avea nevoie si de un loc de parcare, asa ca au apelat la cunostintele din Primarie – PNL (pe care le linge in cur de vreo 3 ani de zile cu “articole de promovare” si propaganda ieftina) si, PRIN FALSIFICAREA UNOR DOCUMENTE, Dana Ioana Vinca reuseste sa obtina UN LOC de parcare pe numele firmei CATYANNA CREATIV SRL, acolo unde este unic administrator:

cysrl

Dupa o alta jonglerie – FALSIFICAREA actelor care justifica folosirea masinii de la o firma de catre alta firma (pentru ca nu se putea scrie in contract faptul ca masina a fost data ca recomepnsa pentru articole electorale), a urmat tot sirul de ACTE FALSE care fac posibile folosirea masinii de catre Vinca si obtinerea locului de parcare.

Ca sa fim mai expliciti in mod special pentru niste anchetatori paralizati, recapitulam: achizitionarea unei masini pe o firma pentru a fi folosita de fapt in alte scopuri decat interesul firmei are din start la baza o serie de declaratii in fals legate de utilizarea acestui automobil. Faptul ca automobilul achizitionat fictiv in scopul firmei este folosit de fapt de o persoana care nu are nicio treaba cu acea firma reprezinta EVAZIUNE FISCALA deoarece prin achizitia acelei masini s-a redus foarte mult baza de impozitare a firmei care a decontat un bun si deconteaza folosirea unui bun care in fapt nu il are, ci se afla in folosinta altcuiva. Orice organ de cercetare penala poate observa foarte simplu ca firma pe care este achizitionata masina nu este aceeasi cu cine are contractul de parcare si cine foloseste in fapt masina, desi toate cheltuielile de achizitie si intretinere sunt decontate fictiv pe firma care este proprietarul masinii!

parcare-vinca-daniel-1

Cu toate ca rapanosii de la vestea.net DETIN FRAUDULOS de la Primaria Piatra Neamt UN SINGUR loc de parcare, la fata locului sunt de fapt DOUA LOCURI de parcare ce “indica” acelasi proprietar: VST – adica Vinca!

parcare-vinca-daniel-2

Si daca “norocosii” de la Vestea tot au obtinut doua locuri de parcare cu ajutorul “generozitatii” Primariei Piatra Neamt, noi avem o alta intrebare: CINE MORTII MAMII LOR le da lor dreptul de a-si ingradi parcarea cu stalpi metalici, sfori, lanturi si alte obiecte contondente in conditiile in care nimeni altcineva nu mai face asa (din motive cam penale)?

Culmea ironiei face ca aceasta lepra libidinoasa pe nume Daniel Vinca (“jurnalist” la publicatia/fosa septica vestea.net) care a obtinut unul sau mai multe locuri de parcare cu ajutorul traficului de influenta si a fraudarii unui intreg sir de documente tot se plange pe retelele de socializare de ceva vreme despre cum ii blocheaza pietrenii accesul la parcare:

vnp2

vnp3

vnp1

CINE ESTE DE FAPT MORALISTUL DANIEL VINCA DE LA VESTEA?

INCARCERAT LA SCOALA DE CORECTIE in data de 3.11.1987 pentru comiterea FAPTEI PENALE de FURT de portofele (CLICK PE IMAGINE PENTRU MARIRE!)

daniel-vinca-vestea-furt-puscarie

 

“moralistul” Vinca a primit o locuinta sociala – ANL din partea lui Pinalti in era PDL-ului in contravaloarea articolelor electorale si propagandei ieftine practicate in “ziarul” Vestea, locuinta “pierduta” in luna octombrie 2013 si urmata de O MARE TEAPA in valoare de 8.477 lei data locatarilor prin neplata intretinerii,

daniel-vinca-vestea-teapa-talharie

fapta pentru care este cautat de executorii judecatoresti pentru recuperarea prejudiciului (pentru ca asa este moral si corect, sa nu platesti nimic si sa ii lasi pe alti fraieri sa plateasca de pe urma ta!) deoarece nici pana astazi, anul 2023, nu a platit macar 1 leu din datoria ramasa.

daniel-vinca-vestea-executat-silit

Sa nu uitam nici faptul ca in trecut gunoiul Daniel Vinca a fost cercetat penal intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA, FALS SI UZ DE FALS IN ACTE

daniel-vinca-evaziune-fiscala-neamt-2

daniel-vinca-evaziune-fiscala-neamt-1

insa, in urma anchetei, s-a renuntat la dosar pentru ca (ATENTIE!) prejudiciul a fost considerat cam mic (doar vreo 72.000 lei), si nu pentru ca fapta nu ar fi existat:

daniel-vinca-evaziune-fiscala-neamt-4

Cu o moralitate pliabila pe caracterul real al scursurei Daniel Vinca alaturi de care se mai pozeaza chiar si astazi unii politicieni de pe la PNL, PSD, PMP, ALDE, etc. (adica alte jeguri ordinare ca si el!) nu putem decat sa dam un singur sfat pietrenilor care mai au putin si isi dau cu bordurile in cap din cauza situatiei actuale “SMART” cu parcarile: cand mai stationati pe locul libidinosului, la plecare aruncati pe jos si o punga cu cacat…o merita din plin!

In incheiere facem o singura observatie adresata AUTORITATILOR/ORGANELOR DE CERCETARE PENALA:

VOUA CHIAR NU VA E RUSINE? EVAZIUNE FISCALA, FALS IN DOCUMENTE, SANTAJE MEDIATICE, TEPE (FURTURI), SPAGI, TRAFIC DE INFLUENTA…TOATE ASTEA NU SE MAI PEDESPESC LA PIATRA NEAMT? CU CE DRACU VA OCUPATI TOATA ZIUA IN BIROURILE ALEA? CHIAR SUNTETI CHIORI? CAT TREBUIE SA MAI SUPORTAM ASTFEL DE LICHELE IN SPATIUL PUBLIC CARE COMIT NUMAI NENOROCIRI, ZI DE ZI, CHIAR SUB OCHII VOSTRI? LA CE DRACU LUATI SALARII SI PENTRU CE MAI E NECESARA PREZENTA VOASTRA FIZICA IN NISTE INSTITUTII PUBLICE CONSIDERATE “DE FORTA”? VOI SUNTETI SANATOSI LA CAP? NE VEDE UN ORAS INTREG!!!

PS: SA NE PISAM PE LOCUL TAU DE PARCARE, PE “MORALITATEA” SI PE FATA TA…BOSCHETARULE! MARS IN MORTII MATII LA PUSCARIE!

daniel-vinca-vestea-piatra-neamt

DISTRIBUIE POSTAREA PE: