DROGATUL Lazar de la Prefectura si interlopii de la Neamt

04/12/2020 by Anonymous Piatra Neamt

DROGATUL Lazar de la Prefectura si interlopii de la Neamt

Poate unii credeau ca am plecat pe undeva, dar s-au inselat…tot aici suntem! Am stat si am urmarit evenimentele din ultima perioada (in mod special pe GUNOAIELE Corfu si Vinca) si am decis ca azi sa vorbim, din nou, despre infectul George Lazar de la Prefectura, un DROGAT si un CRIMINAL!

Incepem cu o intrebare: mai Prefectule care esti tu un rapanos, ai idee despre modul cum negocia ca la piata Misaila zis “Mistretul”  toate numirile politice din Neamt? Noi nu suntem impotriva autoritatii, dar sa stii ca daca noi o sa avem ceva de transmis vreodata, o sa ii trasmitem in mod direct Primului Ministru!

Hai sa le spunem oamenilor pe scurt despre cum ai ajuns tu sa detii aceasta functie de Prefect: tu, rapanosule, ai ajuns in functia pe care o detii acum ghidonat fiind de banii “Mistretului”, iar rolul tau real este acela de a face anumite interese si atat, si, sincer iti spunem, ne este noua rusine de rusinea unora precum militari, ofiteri de informatii, etc. care trebuie sa vina sa iti dea tie raportul, desi toata lumea stie cu adevarat cine esti. Iti dai seama ca vine sfarsitul lumii daca au ajuns pana cand si sefii de la 2 si un sfert sau de la DGA sa vina sa iti dea tie informatii! Dar mai grav este faptul ca, datorita functiei pe care o detii, tot tu trebuie sa coordonezi si “planul alb de interventii” (vezi ca stim si de ala), dar oare tu stii macar cate urechi ai?

Despre sifonareala pe care ai facut-o prin meseria ta de avocat, ai povestit la oameni? hai sa le povestim impreuna: ce facea rapanosul asta de George Lazar prin meseria de avocat era una dintre CELE MAI JEGOASE SIFONARELI posibile fata de clientii pe care, in teorie, trebuia sa ii apere in instanta. Treaba era simpla: clientul venea (unde clientul de obicei era un hot), contractul se semna, clientul ulterior spunea tot ce avea de zis in ideea ca va fi aparat iar SIFONUL George Lazar turna absolut tot catre “statul paralel”. Si ca sa fie boschetareala completa, la final mai si incasa sume destul de rotunde! (sifonareala facuta ca si in celebrul caz “Academia Infractorilor” unde rapanosul a fost unul dintre “avocatii” apararii)

Boschetarule, TU nu esti altceva decat UN TURNATOR si o simpla unealta (drogata) a unor baieti destepti care te ghidoneaza cum vor ei! Cand nu ai sa mai fii folositor pentru nimeni, baietii destepti o sa te trimita inapoi la “iarba” sau la “zapada”, locul tau de origine de altfel! Singurul lucru REAL pe care tu poti sa il conduci este o trotineta intr-un parc de distractii, dar nici acolo nu se stie daca nu te izbesti singur in vre-un stalp!

Si cum noi niciodata nu am batut campii si intotdeauna am putut si vom putea demonstra ceea ce scriem, cu dovezi, pana sa aprofundam povestea, hai sa vedem ce a spus presa centrala despre toata tarasenia asta si despre legaturile tale cu lumea interlopa de la Neamt:

Si acuma sa elaboram pe scurt pozele din materialul video: personajul cu care apare DROGATUL Lazar in poza din caruta este “Ratoi”, poza cu masina marca Rolls Royce este facuta in curtea casei lui Adrian Tata iar restul “prietenilor” cu care mai apari prin poze sunt cu totii baietii lui Adrian Tata. Mai exact, baietii de la “Academia Infractorilor”…cei mai buni prieteni ai tai de altfel!

lazar-interlopi-3

lazar-interlopi-2

lazar-interlopi-1

DROGATUL SI BOSCHETAREALA DE LA SPITALUL JUDETEAN NEAMT

lzs-spital

Spitalul Judetean Neamt a fost ales ca “Spital COVID-19″ dintr-un simplu motiv: drogatul George Lazar este de loc din Roman si, ca sa nu il injure romascanii ca deh, au votat cu PNL si cum se poate una ca asta sa nu fie spitalul din Roman ok in vremuri de pandemie, Lazar a ales Spitalul de la Piatra Neamt din motiv pur politic: ca sa “expuna” incompetenta PSD si, in eventualitatea in care oamenii vor muri de coronavirus, sa poata da vina la finalul pandemiei tocmai pe cei din urma, adica pe PSD. Si daca tot vorbim de Spitalul Judetean Neamt, facem acum o scurta observatie, urmand a aprofunda subiectul in cel mai scurt timp posibil: printre vinovatii in urma nenorocirii de la spital se afla inclusiv CRIMINALUL George Lazar care, la comanda guvernului PNL de a inghesui cat mai multi pacienti in sectiile ATI pentru a nu se face de ras fata de populatie si sa nu creada oamenii ca sunt incompetenti in a gestiona pandemia (sau orice altceva), a transmis mai departe prin marioneta Radu Firastrau de la DSP (alt prieten DROGAT tot de la Roman venit si pus in functie chiar de Prefect), a transmis mai departe ca pacientii sa fie mutati in ziua respectiva pana se terminau lucrarile la salonul de la etaj.

DROGATUL SI CAMPANIA DE PE VALEA MUNTELUI

lazar-drogat-infect

Dupa ce DROGATUL Lazar de la Prefectura s-a ocupat in stilul specific de Colegiul nr. 8 al PNL – Valea Muntelui cu santaje specifice asupra primarilor apartinand altor partide politice, acelasi DROGAT INFECT s-a intalnit tot in perioada campaniei pentru alegerile locale cu toti proprietarii de gatere si cu toti hotii de lemne, tot de pe Valea Muntelui, pentru a-i “impinge” de la spate sa faca “publicitate” pentru JEGUL numit PNL Neamt.

Si uite asa, sub presiunea santajului, timp de 3 saptamani, proprietari de gatere, sefi de ocoale silvice si râpe de la Garda Forestiera au “alergat” zi si noapte la ordinul măscăriciului de la Prefectura, si asta ca nu cumva oligofrenul sa le trimita fel si fel de controale ca sa ii bage la puscarie. In caz ca unii nu stiau sau nu si-au dat seama pana acum, unul din protectorii mafiei lemnului de la Neamt este chiar boschetul Lazar! Si totusi, noi avem o intrebare pentru râpa asta de Prefect, intrebare la care cu siguranta nu va raspunde, pentru ca el nu poarta chiloti bărbătești, ci bikini de culoare roz:

Ia spune DROGATULE, cum de esti tu asa mare prieten cu Archip (detinatorul spalatoriei self-service de la iesirea din oras spre Bicaz) si care sunt de fapt interesele ascunse ale acestei prietenii? Uite, in caz ca ai probleme cu memoria de la prea multa marijuana, te ajutam noi cu un indiciu: proprietar padure!
DROGATUL SI “LEGALITATEA” ALEGERILOR

Printre altele, Institutia Prefectului – Judetul Neamt se ocupa si cu organizarea si supravegherea corectitudinii alegerilor…doar ca, sub comanda DROGATULUI Lazar, aceasta institutie incalca toate legile electorale si guvernamentale posibilie. Ce cauta infectul asta de Prefect in campania trecuta la o intalnire de partid alaturi de PENALUL Mugur Cozmanciuc in timpul campaniei electorale cand, in mod normal, ar fi trebuit sa fie impartial si nu avea ce sa caute acolo sub nici o forma?!

mugur-cozmanciuc-george-lazar-x

Despre CRIMA musamalizata pe care a comis-o DROGATUL Lazar in urma cu cativa ani cand a avut accidentul pe drumul Piatra Neamt – Roman urmeaza sa vorbim cat de curand, in ciuda faptului ca exista deja o decizie judecatoreasca definitiva (SI ERONATA!) care il face nevinovat pe orfanul asta. Si tot atunci, o sa va povestim si de combinatiile lui “Georgel” de la Roman (taticul drogatului) cu fel si fel de terenuri si cat costa spaga in cazul in care cineva comitea crima, viol sau alte nenorociri pentru a iesi basma curata…pentru ca in caz ca unii nu stiu, “Georgel” a fost si judecator.

Ne reauzim in curand mai domnule Prefect, RAHAT CU OCHI CE ESTI! Sa vedem atunci cum o sa te mai spele ZDREMTELE ORDINARE (Corfu si cu Vinca) din presa INFECTA care in toata aceasta perioada nu mai stiu ce si cum sa faca ca sa te linga in cur!

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019