Despre nenorocirea de la Spitalul Judetean Neamt…

15/11/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Despre nenorocirea de la Spitalul Judetean Neamt…

O adevarata tragedie in urma careia multi plang, dar pana sa se intample nenorocirea, toti care plang acuma erau total nepasatori. Mai puteti de atata falsitate…marea majoritate dintre voi?

Cand va aratam dovezi despre coruptia din Spitalul Judetean Neamt (cu documente!) unde erati, plangaciosi si “organe” abilitate? Cand va dadeam nume precum Arsene, Dan Constantin, Victor Marghidan si alte GUNOAIE INFECTE ce faceati? Cand le dadeam M*IE pe buna dreptate la toate JEGURILE din PRESA INFECTA de la Neamt care va prezinta acuma tragedia…aceeasi presa care culmea, inainte de nenorocire lua apararea exact GUNOAIELOR CORUPTE care se fac vinovate de toate atrocitatile din spitalul mortii, ce faceati? Unii dintre voi, niste LINGAI ORDINARI care ne aratau cu degetul pe noi si ii pupau in fund pe “ziaristi”, acuma “plang”. Oare nu va e greata de voi, boschetarilor?

PSD, PNL, ALDE, PRO Romania, USR, PER nu sunteti altceva decat niste RĂPĂNOȘI CORUPTI care va schimbati intre voi si faceti rocade politice in speranta ca mai pacaliti electoratul, cand de fapt voi sunteti aceleasi JEGURI CORUPTE, dar sub alta denumire…aceleasi GUNOAIE carora nu le-a păsat de nimeni si nimic in toti acesti ani si care acum plângeți fals doar de ochii lumii!

Tragedia din aceasta seara este rezultatul unui sistem corupt promovat de o presa locala si nationala INFECTA si sustinut de “organe” incompetente care tin in spate toti boschetarii din politica! Si daca tot vorbim de politica, uitati-va atent la interviul in care vorbeste DROGATUL si CRIMINALUL (pentru accidentul de la Roman) Lazar, mascariciul…pardon, Prefectul judetului…o sa aveti surpriza sa constatati ca si in seara aceasta, la fel ca si in multe alte cazuri, are ochii si creierii injectati de marijuana!

Sa ii pupati in cur in continuare pe toti, exact cum ati facut si pana acuma, atat pe “ziaristi”, cat si pe tinichelele dupa care va curg mucii in campanii si pentru care va agitati sa ii “promovati” pentru 2 lei in plus, pentru ca banul e mai presus de onoare si principii pentru voi, OLIGOFRENILOR!

NU UITATI SA IESITI LA VOT PE 6 DECEMBRIE, IN LOC SA IESITI IN STRADA!

PS: Condoleante familiior indurerate!

DISTRIBUIE POSTAREA PE: