In atentia GUNOAIELOR din linia intai: VIRUS MORTAL sau GENOCID?

12/11/2020 by Anonymous Piatra Neamt

In atentia GUNOAIELOR din linia intai: VIRUS MORTAL sau GENOCID?

Facusem noi o postare pe pagina noastra de facebook in care explicam cum Guvernul impreuna cu “eroii din linia intai” decimeaza populatia cu buna stiinta sub pretextul unei false pandemii. Bineinteles ca am fost cenzurati cu “incalcarea standardelor comunitatii”, standarde pe care puteti sa le luati si sa vi le bagati in cur. Si acum sa revenim asupra subiectului, pentru ca aici nu ne poate cenzura absolut nimeni:

Pentru 99% din persoanele decedate in ultimele 6 luni cel putin, exista o singura cauza: SARS-COV-2. Oare sa fie chiar asa, avand in vedere ca multi pacienti “infectati” s-au tratat singuri, acasa (forme usoare si forme medii), fara a se inregistra vreun deces la domiciliu? Dand deoparte orice teorie a conspiratiei, oculte mondiale si alte cacaturi, analizam cu atentie o parte din informatiile publice pentru ca adevarul, culmea, este chiar la vedere:

PRESA INFECTA SI SPALAREA PE CREIER A POPULATIEI

La o scurta cautare pe Google dupa “decese covid”, gasim un intreg arsenal de articole cu numere mai mult sau mai putin impresionante de cazuri COVID-19 decedate. O sa va prezentam aici doar 2 exemple din sutele care exista si o sa subliniem aspectele cele mai importante (data si ora articolelor mai putin ne intereseaza deoarece subiectul este acelasi):

Link: http://www.ms.ro/2020/07/15/buletin-informativ-15-07-2020/

bt-ms

Link: https://www.g4media.ro/cei-sase-pacienti-cu-covid-decedati-la-spitalul-babes-din-timisoara-nu-puteau-fi-salvati-nici-in-ati-afirma-managerul-oancea.html

bt-1

Atat in cele 2 exemple prezentate de noi, cat si in restul articolelor scrise de presa infecta inca de la inceputul pandemiei, in 99,99% din cazurile de deces au fost prezente “ALTE COMORBIDITATI” (adica alte afectiuni) combinate cu virusul SARS-COV-2. Si inca o observatie: tinand cont de faptul ca au fost multe cazuri care au prezentat forme usoare si medii care s-au tratat acasa, la domiciliu, noi nu am gasit nici un caz prezentat de presa sau de oricine altcineva in care un pacient infectat cu SARS-COV-2, aflat la domiciliu, sa fi decedat. Daca cineva gaseste un astfel de caz prezentat public pana la data de 12.11.2020, noi IL MANCAM AICI, PE LOC!

In urma celor prezentate mai sus, retinem urmatoarele aspecte importante: DECESE DIN CAUZA ALTOR AFECTIUNI (COMORBIDITATI) COMBINATE CU SARS-COV-2 si ZERO DECESE LA DOMICILIU pentru cei care au fost confirmati, si nu suspecti (atentie!), cu virusul “mortal”.

TRATAMENTUL OFICIAL COVID-19 SAU MOARTE CU BUNA STIINTA

Inca de la inceputul pandemiei, Ministerul Sanatatii anunta un “tratament relativ eficient” impotriva SARS-COV-2, tratament care A FOST si ESTE FOLOSIT in continuare in toate spitalele COVID-19 din tara. Inainte sa vedem comunicatul oficial dat de catre Ministerul Sanatatii, trebuie sa facem o scurta observatie: in comunicatul respectiv Ministerul vorbeste despre “aproximativ 4.000 de cutii dintr-un medicament antiviral” insa FARA A SPECIFICA NUMELE acestui medicament, ci doar compania care “il va dona”, in speta “compania biofarmaceutica AbbVie”. Si acuma sa vedem comunicatul oficial:

Link: http://www.ms.ro/2020/03/24/informare-privind-covid-19/ (informare din data de 24.03.2020)

ms-trt

Desi Ministerul Sanatatii s-a ferit pe cat posibil inca de la inceput sa dea numele medicamentului donat de catre compania AbbVie, am reusit noi (si credem ca nu doar noi!) sa il identificam: numele acestui medicament “miraculos” este KALETRA.

kaletra-1

kaletra-2

Ce este KALETRA si pentru ce se utilizeaza acest medicament? Lopinavir/Ritonavir (LPV/r), comercializat sub numele de marca KALETRA, printre altele, este o combinatie de doze fixe de medicamente pentru tratamentul si prevenirea HIV/SIDA, tratament care nu are nici o legatura cu virusul SARS-COV-2 deoarece SE ASEAMANA foarte putin si DIFERA FOARTE MULT unul de altul.

In teorie, Lopinavir/Ritonavir (LPV/r) – KALETRA ar trebui prescris DOAR de un medic cu experienta in tratarea acestei boli (HIV/SIDA) din cauza multitudinii de reactii adverse pe care le provoaca. Pe langa faptul ca este INCOMPATIBIL cu majoritatea medicamentelor folosite in tratarea bolilor cronice (diabet, boli cardiovasculare, renale, pulmonare), KALETRA cauzeaza insuficienta renala/hepatica, aritmie cardiaca, hiperglicemie, hipertensiune, inflamatii ale aparatului respirator, osteonecroza (moartea tesutului osos), eruptii cutante, dereglari ale aparatului digestiv, febra, diaree, varsaturi, dureri musculare. Si totusi, sa vedem ce spune si prospectul acestui medicament care a fost scris nu de noi, ci chiar de compania producatoare:

Link: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/kaletra-epar-product-information_ro.pdf

Unde credeti ca se foloseste acest medicament in momentul de fata? exact in schema oficiala de tratament a Institutului Matei Bals pentru orice stadiu al infectiei cu SARS-COV-2, schema care este aplicata in TOATE spitalele COVID-19 din tara, si nu spunem doar noi lucrul acesta, ci chiar documentul oficial “scapat” public:

Link: https://pneumoconstanta.ro/wp-content/uploads/2020/03/Anexa-4-Protocol-terapeutic-COVID-19.pdf

tratament-bals

Stim ca in urma celor prezentate pana aici, unii “eroi din linia intai” se vor grabi sa comenteze repede si sa incerce sa combata acest aspect cu urmatoare afirmatie: KALETRA nu se administreaza pacientilor care prezita contraindicatiile din prospectul medicamentului. Fals, OLIGOFRENILOR, pentru ca toti pacientii care au fost si sunt internati in spitale COVID-19, in momentul in care primesc tratamentul de la personalul medical, primesc o pastila care NU SE DESFACE in fata pacientului, ci a fost deja desfacuta, si i se administreaza pacientului fara ca acesta sa stie exact ce pastila este…pacientul stie ca isi primeste tratamentul (fara alte argumente), lucru care poate fi confirmat chiar de supravietuitori (si nu ca ar fi putini!).

Punand toate detaliile cap la cap, rezulta urmatoarele: Guvernul, cu ajutorul GUNOAIELOR DIN LINIA INTAI, inca de la bun inceput aplica pentru infectia cu SARS-COV-2 un tratament medicamentos cu KALETRA care DE FAPT este un tratament pentru persoanele infectate cu HIV/SIDA (virusul HIV fiind foarte diferit de virusul SARS-COV-2). Si acum MARE ATENTIE, pentru ca de fapt, AICI ESTE (in opinioa noastra) MINCIUNA si GENOCIDUL:

Printre asa-zisele simptome COVID-19 (care nu sunt foarte multe) regasim urmatoarele: febra, diaree, varsaturi, eruptii cutante, insuficienta respiratorie, tuse, dureri musculare. Daca analizam din nou prospectul medicamentului KALETRA, printre altele, ca si reactii adverse care pot duce la complicatii si inclusiv DECES, gasim exact aceleasi chestii, sau mai exact, mare parte din simptomele COVID-19: febra, diaree, varsaturi, eruptii cutante, dureri musculare, inflamatii ale aparatului respirator (care pot duce la insuficienta respiratorie care, la randul ei, necesita ventilatie mecanica). Si daca adaugam primul element subliniat inca de la inceput, adica DECESE DIN CAUZA ALTOR AFECTIUNI (COMORBITIDATI) survenite in urma infectarii cu SARS-COV-2, concluzionam urmatoarele:

Cazurile de deces prezentate de catre PRESA INFECTA in urma infectiei cu SARS-COV-2 sunt de fapt DECESE CAUZATE DE CATRE UN TRATAMENT APLICAT IN MOD ERONAT SI CU BUNA STIINTA persoanelor care au prezentat ALTE AFECTIUNI (COMORBIDITATI), adica EXACT ACELEASI AFECTIUNI unde NU SE RECOMANDA administrarea medicamentului KALETRA (si mai ales ca acest medicament este INCOMPATIBIL cu alte afectiuni cronice precum diabet, boli pulmonare, boli cardiovasculare, boli renale – conform prospectului Kaletra), iar lucrul asta il confirma, din nou, aceeasi PRESA INFECTA care prezinta ca si cauza a decesului nu neaparat infectia cu SARS-COV-2, ci combinatia dintre SARS-COV-2 si diabet, boli de inima, boli de plamani, etc. iar asa-zisele simptome COVID-19 care sunt IDENTICE cu REACTIILE ADVERSE si CONTRAINDICATIILE KALETRA, si din nou IDENTICE cu CAUZA DECESELOR prezsentate de presa (combinatia covid-alte afectiuni) reprezinta PARAVANUL PERFECT pentru GENOCIDUL (in opinia noastra!) pe care acest rapan de Guvern il face sub pretextul unei false pandemii, si asta pentru ca daca o persoana care prezenta si alte afectiuni si care a fost infectata cu SARS-COV-2 a decedat, nu poate nimeni sa spuna nimic “oficial” deoarece ea prezenta simptomele specifice, aceleasi simptome care sunt IDENTICE cu CAUZA DECESULUI!

Si ca sa lamurim si ultimul aspect subliniat inca de la inceput, cel cu ZERO DECESE LA DOMICILIU, facem doar o scurta observatie: cei aflati la domiciliu au supravietuit si au reusit sa treaca peste acest virus deoarece KALETRA nu se comercializeaza in farmacii, asadar cei infectati s-au tratat cu alte medicamente care, dupa statistici, au avut eficienta maxima deoarece s-au inregistrat ZERO decese si culmea, unii din cei care s-au tratat la domiciliu au si alte comorbititati, si cu toate astea, nu a mai murit nimeni. Daca acest medicament denumit Kaletra s-ar fi gasit in farmacii, suntem siguri ca situatia ar fi fost cu totul si cu totul alta si pentru cei care s-au tratat la domiciliu!

In urma aspectelor prezentate mai sus, trageti singuri concluziile…si nu uitati sa iesiti la vot pentru ca JEGURILE DIN POLITICA si GUNOAIELE DIN LINIA INTAI va asteapta cu bratele deschise…aceleasi gunoaie incompetente (marea majoritate) care au salarii de zeci de mii de lei dar care ar fi iesit in strada la protest pentru ca sunt saraci lipiti pamantului…aceleasi gunoaie care nu ar spune niciodata adevarul despre COVID-19 sau despre orice altceva pentru ca e bine sa fii mana in mana cu statul care iti mai impinge si alti bani pe sub maneca…mai pentru un deces covid-19 cauzat de un accident rutier sau de pe urma altor combinatii precum internarea VIP-urilor in saloane ATI in timp ce “fraierii” mor de alte afectiuni pe scaunele unui hol de spital infect!

DISTRIBUIE POSTAREA PE: