Din culisele talharului Daniel Vinca de la publicatia vestea.net

26/08/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Din culisele talharului Daniel Vinca de la publicatia vestea.net

Continuăm cu tâlharul Daniel Vinca camuflat în jurnalist la blogul vestea. net care, după ce a dat țeapă cu întreținerea la locuința socială primită moca din partea lui Gheorghe Ștefan și este executat silit de instanțele judecătorești!

Dupa ce executorii judecatoresti nu au putut recupera măcar 1 leu nici până azi de pe urma sa, s-a folosit de firma “VST DAC MEDIA SRL-D” a unui cetățean din Bicaz pentru a-și contiuna santajele mediatice si articolele făcute la comandă politică de pe urma cărora a încasat sume de bani la negru ce nu puteau fi justificate, conform documentului de mai jos.

După ce s-a folosit ani buni de firma care era pe numele cetățeanului din Bicaz pentru a face evaziune fiscală în formă continuată, tâlharul Daniel Vinca a lăsat firma plină de datorii și administratorul acesteia bun de plată pentru toate nenorocirile comise. Întors în țară și constatând sumele pe care le avea de plătit, administratorul firmei a depus plangere penală la Parchet și l-a dat în judecată pe cel căruia îi incredințase firma cu scopul de a nu-l lăsa să moară de foame.

După un proces lung și anevoios Tribunalul Neamț îl gasește vinovat pe tâlharul de la vestea. net pentru fapta de evaziune fiscală însă procurorii cer renunțarea la urmărirea penală motivând că suma fraudată este mică și nu acoperă toate cheltuielile de judecată alte statului. Cu alte cuvinte, tâlharul Vinca este găsit vinovat pentru fapta de evaziune fiscală dar nu mai este trimis in judecată din cauza unui prejudiciu cam mic, și asta grație traficului de influență venit de pe filiera drogatului George Lazăr (fost Prefect, de meserie avocat).

Și uite așa leprele sociale de la Vestea umblă dezlegate în mediul online ca formatori de opinie și fac diverse postări pe paginile personale unde încearcă să se scuze finuț în fața analfabeților care încă îi mai urmăresc!

PS: nu ți-e greață când te uiți dimineața în oglindă, evazionistule?

1

2

3

DISTRIBUIE POSTAREA PE:

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022