Publicatii FAKE NEWS din Neamt demontate de catre instantele de judecata!

26/08/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Publicatii FAKE NEWS din Neamt demontate de catre instantele de judecata!

Astăzi mai adaugăm încă un nume la colecția “ziarelor” care au fost condamnate de către instanțele judecătorești la plata de daune morale pentru articole false: publicația atacul.ro în spatele căreia se află “jurnalistul” Daniel Muraru!

Să nu uităm nici de faptul că în trecut fosa septică vestea. net în spatele căreia se află tâlharul Daniel Vinca a fost condamnată la plata sumei de 10.000 lei către fostul Comisar al IPJ Neamț Paul Tablan, sumă reprezentând daune morale pentru articole false cu poze trucate în photoshop.

Nici pentru bizonul anonimos de la tvmneamt. ro lucrurile nu stau mai bine, acesta fiind condamnat și el la plata de daune morale pentru articole false către fostul Ministru Dănuț Andrușcă (10.000 lei), respectiv către Deputatul Ciprian Șerban (10.000 lei).
Cam asta-i presa aia corectă, asumată și necumpărată de nimeni în spatele căreia se află niște analfabeți autointitulați jurnaliști formatori de opinie care ne povestesc nouă despre cum e cu corectitudinea și cu justiția în timp ce chiar ei sunt primii care se sterg la fund cu deciziile judecătorilor (care devin o glumă proastă pentru unii, după cum se vede) pentru că nici unul nu a platit un leu până acuma și nici nu au șters articolele false conform deciziilor instanțelor de judecată. Și când te gândești la faptul că stânarii Corfu și cu Vinca scriau acum ceva vreme că noi suntem ăia fake news și nu ei, parcă îți vine să vomiți instant!

PS: HAI MARȘ CU TOT CU “ZIARELE” VOASTRE, LICHELELOR!

1

2

3

4

5

DISTRIBUIE POSTAREA PE: