Ratatii de la Locala si incidentul de la Bradet

15/04/2021 by Anonymous Piatra Neamt

Ratatii de la Locala si incidentul de la Bradet

Am asistat cu stupoare la incidentul cu RATATII de la Locala care s-a petrecut acum cateva zile la Bradet (langa Piata Mare), acolo unde un cetatean a fost retinut (daca se poate numi retinere) pentru nepurtarea mastii si pentru refuz de legitimare. Sa le luam pe rand:

1. Sa privim cu atentie clipul de mai jos care a tot fost distribuit pe retelele de socializare cu asa-zisa retinere “in forta” efectuata de niste RATATI care NU SUNT POLITISTI si care isi dau filme in cap (ca niste bolnavi psihici) precum ca ei ar fi “MASCATII DE LA LOCALA”, sau “patrula de interventie mobila”, asa cum ii denumeste institutia si nu cum ar vrea ei sa se autointituleze:

Acuma nu are rost sa explicam noi aici ce inseamna tactica de retinere sau orice altceva ar avea legatura cu politia pentru ca RATATII astia NU SUNT POLITISTI, insa facem o singura remarca: incidentul seamana perfect cu “Operatiunea Cartoful” si scoate in evidenta INCOMPETENTA acestor LEPRE SOCIALE care fac de la nimic la abuzuri in serviciu, LEPRE care sunt platite cu salarii lunare pornind de la 4.500 RON/luna (cu tot cu sporuri), iar cand vrei sa treci de la babele cu patrunjel la ceva “mai serios” doar ca sa pari intereseant, cam asta e rezultatul.

2. Am ras copios la vizionarea acestui clip si acuma sa va explicam si de ce: la secunda 0:20, unul din RATATII care isi dau filme in cap cu mascati, parte din “patrula de interventie mobila”,  cu o tactica desavarsita pe care doar in filme o poti vedea, scapa contravenientul si cade peste balustrada ca un martalog care mai are putin si isi da duhul:

daniel-branzuca-neamt-1

Cine este RATATUL din imagine? Va spunem tot noi: DANIEL BRANZUCA, angajat al Institutiei Gardienilor Publici Piatra Neamt…un RAPAN INFECT pe care il puteti gasi si in multe comentarii la diverse articole postate pe retelele de socializare, preponderent in cele postate de catre fosele septice vestea.net si tvmneamt.ro administrate de alti ratati din presa “nealiniata” (pentru ca RATAT la RATAT trage intotdeauna!)

daniel-branzuca-politia-locala

db-fb

20210415_165540_622x

db-2

comunicat1

(asta ca sa ii dam la MUIE boschetarului Branzuca care se contrazice cu Institutia Gardienilor Publici din care face parte – persoana a fost legitimata pentru ca nu purta masca…altfel, daca purta masca nu il mai legitima nimeni, boule! nu te mai ascunde in spatele “legitimarii” ca esti prost de dai in gropi!)

Si cum RATATUL asta pe numele sau Daniel Branzuca nu putea sa arate fizic ca o SARMALA UMFLATA decat daca ar fi luat steroizi…si ia steroizi (te asteptam cu comentarii la articol, rapanule, ca sa iti aratam si o poza facuta chiar de tine cu steroizii pe care ii iei), ii lasam aici o intrebare: ce-ai facut Bobita? te-au parasit steroizii cand ai cazut peste balustrada, RATATULE (sau sa iti spunem “MASCATULE”)?

In incheiere, mai facem o ultima precizare: cu o zi inainte de acest eveniment, alt RATAT de la Locala care ar fi trebuit sa vegheze asupra respectarii legii cu purtatul mastii a fost surprins pe platou la Curtea Domneasca stand de vorba (sau mai exact, frecand pula) cu un posibil “pilos” care nu purta masca de nici un fel (asta ca sa nu mai evidentiem corectitudinea purtarii mastii de catre RATATUL de la Locala):

locala-masca

Pai bai RATATILOR, SPAGARILOR si LEPRELOR ce sunteti, pe “pilosul” din imagine de ce nu l-ati mai amendat? de ce nu ati sarit si pe asta la fel cum ati sarit peste persoana de la Bradet? sau legile sunt preferentiale si doar pentru fraieri, nu? FUTU-VA-N GURA DE MORTI SINISTRI CE SUNTETI!

PS: daca il vedeti pe Daniel Branzuca pe strada, sau prin comentarii, faceti-va mila de el si oferiti-i un servetel moca pentru ca s-ar putea sa aiba “ceva” pe fata

db3

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019