GHID PRACTIC: Cum sa dresezi Partogii de la Locala!

15/04/2021 by Anonymous Piatra Neamt

GHID PRACTIC: Cum sa dresezi Partogii de la Locala!

Astazi o sa va demonstram cum se dreseaza Partogii de la Locala si o sa va prezentam un GHID PRACTIC realizat cu ajutorul unor cetateni curajosi care, din diverse motive numai de ei stiute, au vrut sa testeze cele scrise de noi despre oligofrenii de Gardieni Publici de la Locala.

Exemplul de astazi este chiar Partogul de Munte (o specie foarte rara de mamifer cu chip de om, aparuta acum ceva timp la Piatra Neamt dupa ce a scapat din Cluj-Napoca, specie care se mai aseamana si cu soarecele de camp, cu sobolanul de apa si cu soarecele subpamantean), angajat la Institutia Gardienilor Publici Piatra Neamt…sau prescurtat BOUL SATULUI! Si acuma sa va prezentam cum se realizeaza dresajul propriu-zis, etapa cu etapa:

1. Se creeaza o pagina de facebook sau un cont fake, se expun adevaruri despre ratatii de la Locala (doar cu probe concrete, atentie!), se distribuie pe cat mai multe grupuri din Neamt si se asteapta reactia Partogului de Munte care nu o sa intarzie sa apara (reactie care, in proportie de 8693480%, va fi la fel de cretina ca si el!):

mmm

2. De cele mai multe ori, pentru a “combate” Partogul de Munte nu este suficient doar sa ii prezinti probe online, pentru ca el, din nastere, pentru a gandi foloseste alt cap decat cel de pe umeri (care e plin cu pamant! – nu uita de asemanarea izbitoare cu soarecele subpamantean…ca sa intelegi de unde are pamantul), asa ca va trebui sa folosesti un autovehicol, sa-l cauti prin oras si sa ii demonstrezi BOULUI ca ai dreptate. Insa, ATENTIE:

Nu recomandam sub nici o forma folosirea autovehicolului propriu pentru ca asta v-ar expune in fata Partogului de Munte care poate deveni agresiv in orice moment, asa ca mai bine apelati la prieteni care eventual detin ceva in pantaloni la propriu (nu doar la figurat) sau asteptati ca unul sau mai multi cetateni curiosi si curajosi sa “probeze” adevarurile distribuite pe retelele de socializare prin intermediul paginii sau a contului fake creat la pasul 1. Totusi, in caz ca vreti sa va riscati, treceti la pasul 3!

3. In general, Partogul de Munte este foarte usor de gasit atunci cand evadeaza pe strazi (ca boschetarii!) de la Institutia Gardienilor Publici Piatra Neamt insa, pentru a nu pierde timp pretios, se recomanda folosirea aplicatiei Google Maps (aplicatie care poate fi regasita pe orice smartphone) pentru a identifica mai repede Partogul de Munte. Se deschide aplicatia, se acceseaza functia cautare si se tasteaza “Partogul de Munte”, iar locatia acestuia va fi afisata instant pe harta, dupa cum se poate observa mai jos:

partog-harta

Dupa ce se afla locatia exacta a Partogului de Munte se trece la pasul urmator!

4. In 99% din timp, Partogul de Munte o freaca la rece, asa ca odata ajunsi la locatie aveti suficient timp la dispozitie pentru a va putea plasa intr-o pozitie convenabila astfel incat sa va puteti asigura si o cale de iesire. Cand ati ajuns la locatia cu pricina si dupa ce v-ati pozitionat corespunzator, chiar daca Partogul de Munte bate campii, acesta va va observa si in cel mai scurt timp va veni catre dvs. pentru a-si exercita atributiile de “Politist Local din cadrul Biroului de Siguranta Rutiera – Politia Locala”. OBSERVATIE:

NU VA PANICATI SI NU VA PIERDETI CU FIREA ATUNCI CAND PARTOGUL DE MUNTE SE INDREAPTA CATRE DVS! Chiar daca aparent poate deveni putin agresiv, si chiar daca isi scoate telefonul din buzunar pentru a va filma, totul este O MASCARADA IEFTINA iar ulterior NU PUTETI PATI ABSOLUT NIMIC! NU va lasati intimidati de nervii (sau disperarea) Partogului de Munte!

Pentru propriul amuzament, puteti si filma toata treaba ca eventual sa aratati si altor prieteni, rude, cunostinte, etc care inca mai au frica de Partogii de la Locala (care NU SUNT POLITISTI!) cum pot scapa de o amenda ABUZIVA atunci cand se opresc pe undeva prin oras (din motive de urgenta) si observa un Partog care vine sa ii sanctioneze.

Cand Partogul de Munte se apropie “periculos” de mult de dvs, PLECATI! Insa, atentie: demarajul trebuie facut lin si elegant pentru ca nu cumva (doamne fereste!) sa accidentati ANIMALUL si sa fiti nevoiti ulterior sa platiti daune! Si oricum, ar fi pacat sa pierdem un asa specimen rar!

Dupa ce ati demonstrat Partogului de la Locala ca aveti dreptate, parasiti locatia si mergeti LINISTITI acasa sau unde aveti treaba pentru ca urmeaza sa se intample NIMIC in urma “actiunii”! Lasati sa treaca un timp (cateva zile), dupa care treceti la pasul urmator.

5. Dupa ce ati lasat suficient timp Partogului de la Locala sa se calmeze (ca sa nu ii crape venele sau sa faca infart…de obicei, cam 5-6 zile), trebuie neaparat verificat daca incompetentul a inteles cat e de prost si daca s-a “linistit” cu aplicarea atributiilor pe care NU LE ARE si care, de fapt, reprezinta un ABUZ IN SERVICIU. Asa ca, se deschide din nou aplicatia Google Maps, se cauta locatia Partogului pe harta (vezi pasul 3) si se merge iar la locul cu pricina:

Uneori, Partogul de la Locala PROBABIL ca isi va da seama ca e un mare dobitoc (in cazul de fata, Partogul de Munte) si chiar daca va fi vizibil mai nervos decat prima oara, si chiar daca va veni catre dvs. la fel de inversunat (ca sa nu se faca de cacat fata de restul lumii care il priveste), ulterior va face cale intoarsa si se va baga in colivie cu coada intre picioare (colivie care, de cele mai multe ori, are aspect de autovehicul marca Dacia Duster sau Logan). OBSERVATIE:

La fel ca si prima oara, Partogul isi va scoate din nou ostentativ telefonul din buzunar pentru a va filma. NU VA PANICATI! Face parte din “comportamentul dubios” al Partogului (de Munte, in cazul de fata)…comportament care si in ziua de astazi este analizat de catre specialistii in domeniu pentru a incerca deslusirea lui!

Si uite asa, Partogii de la Locala pot fi dresati cu usurinta, iar cu ocazia asta le si demonstrati cat sunt de inculti si ce atributii NU AU de “politisti” imaginari care se cred ei noaptea cand dorm! Iar cu aceasta ocazie, felicitam din nou cetateanul care a avut curajul sa “probeze” cele scrise de noi pana acuma despre REPETENTII de la Locala si care, in mod indirect, ne-a ajutat sa formulam acest GHID PRACTIC DE DRESAJ a Partogilor analfabeti!

In incheiere, reamintim faptul ca din cand in cand Partogul de Munte isi modifica aspectul fizic (probabil de la schimbarile climatice…sau de colivie) si face o forma ciudata la nas, ca o buba, insa nu va speriati pentru ca este ceva temporar!

partog-munte-malf1

PS: AM DESCHIS!

cabinet-partologie

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanăƒ„ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019