(VIDEO) – MANIPULAREA si MINCIUNILE Politiei Locale Piatra Neamt, DEMONTATE!

19/09/2021 by Anonymous Piatra Neamt

(VIDEO) – MANIPULAREA si MINCIUNILE Politiei Locale Piatra Neamt, DEMONTATE!

Asa cum era de asteptat, cea mai de CACAT institutie din Piatra Neamt plina de LEPRE SOCIALE, FIGURANTI SI ANALFABETI a reusit sa dea cu bata in balta pe masura. Sincer, nici noi nu ne asteptam sa fie chiar atat de DOBITOCI!

Pentru ca institutia Politiei Locale Piatra Neamt are o imagine proasta din prisma faptului ca acolo sunt angajati toti ANALFABETII numai pe spagi si pile care fac de la nimic (DA NIMIC!) la abuz in serviciu, conducerea acestei institutii a pus un PLAN la cale pentru a incerca sa isi spele imaginea si sa justifice salariile exorbitante pe care le incaseaza toate GUNOAIELE care lucreaza acolo. Care a fost planul?

Dupa dezbateri intense pe plan intern si pentru a atinge cetatenii “la suflet”, s-a ales metoda MANIPULARII ORDINARE, metoda ce avea sa fie pusa in practica cu ajutorul rudelor angajatilor din institutie. S-a ales varianta cu “obiectele gasite” ca prin minune de diversi “agenti” aflati in patrulare, obiecte care aveau sa fie restituite ulterior posesorilor de drept. Zis si facut: rudele s-au vorbit intre ele, au apelat la propriile odrasle care au lasat diverse obiecte precum telefoane, portofele, sume de bani, etc. in unele locuri din oras DEJA STABILITE (bine ca nu era si rapanul de Vinca de la vestea.net prin zona, ca altfel dispareau portofelele!), agentii le-au gasit imediat, le-au adus la sediu, posesorii au fost gasiti imediat iar bunurile au fost predate, insa nu inainte ca CEA MAI MINCINOASA si CEA MAI MANIPULATOARE institutie din orasul asta sa imortalizeze fiecare moment si sa se foloseasca de propria pagina de facebook pentru a arata cetatenilor cat de eficienti sunt ei:

plp1

plp2

Desigur ca noi am stiut de la bun inceput de toata aceasta “miscare”…sau mai bine zis LABAREALA, insa am preferat sa o lasam “sa se intample” inainte de a vorbi despre ea. Acuma, prost sa fii sa nu iti dai seama din prima de MANIPULAREA ORDINARA pentru ca bunurile “gasite” au fost returnate proprietarilor intr-un timp mult prea scurt, timp pe care nici o POLITIE de pe planeta asta nu reuseste sa-l bata! Si daca asta nu era suficient pentru unii, hai sa urmarim clipul de mai jos care DEMONTEAZA manipularea ordinara a acestei institutii:

Analizand clipul (daca ar mai fi ceva de analizat!), observam cum de fapt aceasta institutie care ar trebui DESFIINTATA in secunda doi, in realitate, nici nu este interesata de cetatenii care restituie bunuri de orice fel si mai este si iritata vizibil de faptul ca cineva cu simt civic ii deranjeaza, cel mai probabil, din somn!

PRIN DISPRETUL TOTAL ARATAT FATA DE CETATENI, SI CU TOATE CA ORICE INSTITUTIE CARE SE NUMESTE “POLITIE” DE ORICE FEL ARE OBLIGATIA LEGALA DE A PRIMI BUNURI GASITE, ACEASTA CLONA ORDINARA A POLITIEI INCALCA IN MOD VOIT ART. 942 DIN CODUL CIVIL:
(1) Bunul mobil pierdut continuă să aparţină proprietarului său. (2) Găsitorul bunului este obligat ca, în termen de 10 zile, să îl restituie proprietarului ori, dacă acesta nu poate fi cunoscut, să îl predea organului de poliţie din localitatea în care a fost găsit. Acesta are obligaţia de a păstra bunul timp de 6 luni, fiind aplicabile în acest sens dispoziţiile privitoare la depozitul necesar. (3) Organul de poliţie va afişa la sediul său şi pe pagina de internet un anunţ privitor la pierderea bunului, cu menţionarea tuturor elementelor de descriere a acestuia.

MORALA: daca ati gasit bunuri pe strada, mergeti direct la Politia aia care e pe bune, nu la RATATII astia. Tot ce vedeti in presa si pe site-ul lor este doar o VRAJEALA ORDINARA!

PS: multumim pentru clip si, sa nu uitam ce era mai important: SA VA DAM LA MUIE DE LEPRE SOCIALE CU INSTITUTIA VOASTRA CU TOT! MERITATI SCUIPATI INTRE OCHI DE FIECARE CETATEAN AL ACESTUI ORAS!

Anonymous Piatra Neamt

 

DISTRIBUIE POSTAREA PE: