(DOCUMENT) – Partogul de Munte si Comisia de Disciplina. CONDOLEANTE!

22/09/2021 by Anonymous Piatra Neamt

(DOCUMENT) – Partogul de Munte si Comisia de Disciplina. CONDOLEANTE!

Am facut mai devreme o postare pe pagina de facebook care a fost cenzurata cu “standardele comunitatii” tocmai de Partogul de Munte care comentase ca “nu ar exista nici o comisie”. N-ai vazut BOU mai mare care practic se contrazice direct cu institutia unde lucreaza, nu cu noi. Si totusi, bine ca a picat postarea pentru ca mai erau cateva chestii de adaugat pe care o sa le etalam aici.

Pentru ca de-a lungul timpului atat GUNOIUL INCOMPETENT pe nume Partog Ioan Toader, angajat al Politiei Locale Piatra Neamt care incerca sa ne convinga pe noi ca nu exista “birou rutier” la cacatul ala de institutie unde lucreaza dar care dadea amenzi ABUZIVE pe codul rutier si se semna in procesele verbale “Agent Smantana Partog din cadrul Biroului Rutier al Politiei Locale Piatra Neamt”, cat si alti oligofreni din presa precum Ionut Corfu (tvmneamt.ro), Daniel Vinca (vestea.net), Valentin Balanescu (mesagerulneamt.ro), etc. au tot scris nume si prenume pana le-au sarit degetele in legatura cu cine ar fi in spatele paginii noastre iar cand au fost confruntati de unii despre care au tot batut campii si cand au fost chemati la politie sa prezinte probe in legatura cu acuzatiile fanteziste pe care le-au tot facut in diverse declaratii mincinoase (manevra ca sa dea bine la “cititori”) nici macar nu s-au prezentat, am decis sa ii ajutam pe cei carora ne-au scris pentru a le da acestor JEGURI SOCIALE binemeritata MUIE, din pix! (pe “internetz” ne ocupam noi de asta)

Deoarece agentul Partog Ioan Toader mai are inca 4 infractiuni la activ, infractiuni urmate de plangeri scrise despre care vom vorbi dupa data de 30.09.2021, in data de 11.02.2021 in cadrul Politiei Locale Piatra Neamt s-a instituit o Comisie de Disciplina care sa ancheteze toate aceste abateri:

partog-plangere

Dupa instituirea acestei comisii de disciplina, Partogul de Munte care se incorda de zori cu noi pe facebook in diverse postari a inceput sa tremure din toate incheieturile, a sters toate postarile legate de noi si a intrat la apa in speranta ca poate ancheta se va “dizolva” iar cei pe care i-a tot acuzat degeaba si carora le-a facut plangeri fanteziste la care inclusiv Politia (aia pe bune) i-a dat MUIE, nu se vor mai prezenta. Ghinion, RAPANOSULE! Pai cum sa nu se prezinte tocmai cei pe care i-ai pozat, i-ai acuzat degeaba si i-ai mai pus si pe drumuri aiurea pentru ca tu esti un RETARDAT MINTAL si scoti din burta fapte inexistente?

Iar ca BONUS mai urmeaza alti doi libidinosi, tot de la Politia Locala: Selena Maria Liciu – o ZDREAMTA PENALA si BABA de la receptie care mai are 1% la viata si care in loc sa fie acasa cand o cauta moartea, ea este la sediul GARDIENILOR PUBLICI (angajata pe spaga, evident!). Daca unii se intrebau cine este Selena Maria Liciu, va lasam o poza mai jos ca sa stiti cui o sa ii mai aprindeti lumanari in viitorul apropiat:

sml1

In incheiere mai precizam faptul ca acest GARDIAN PUBLIC INCOMPETENT pe nume Partog Ioan Toader este “informatorul” SECURISTULUI Valentin Balanescu de la mesagerulneamt.ro – un alt RAPAN din presa evazionista care are pe constiinta moartea Maricicai Stanescu, poveste pe care o gasisi tot la noi pe site.

PS: roata se intoarce, FUTUVA-N GURA DE OLIGOFRENI! Succes “inculpatilor” la comisie!

cabinet-partologie

Anonymous Piatra Neamt

DISTRIBUIE POSTAREA PE:

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022