Jurnalistul Ionut Corfu de la TVMNEAMT, EXECUTAT SILIT!

31/08/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Jurnalistul Ionut Corfu de la TVMNEAMT, EXECUTAT SILIT!

A început EXECUTAREA SILITĂ a “jurnalistului” Ionuț Corfu de la tvmneamt. ro pentru toate articolele false (FAKE NEWS) scrise despre fostul Ministru Dănuț Andrușcă. Și nu că ar fi doar astea singurele “articole” mincinoase!

ionut-corfu-tvmneamt-executare-silita

Așteptăm în continuare și AMENDA PENALĂ care ar trebui aplicată “jurnalistului” în cauză pentru NERESPECTAREA DECIZIEI JUDECĂTOREȘTI de a sterge articolele calomnioase, articole care și astăzi încă sunt publice în fosa septică tvmneamt. Sau deciziile judecătorești reprezintă doar niște înscrisuri nesemnificative cu care se poate șterge oricine la fund, inclusiv “formatorii de opinie” și “povestitorii legislativi” din presa locală?

articole-false-danut-andrusca-tvmneamt

Tot din culisele tvmneamt. ro: “N-au dispărut deloc pădurile…nici din Neamț, nici din România”

Ironia face că aceiași “publicație” de 2 lei executată silit pentru articole fake news ne povestea nouă in trecut fix despre cum e cu știrile false și cum să le evităm:

tvmneamt-fake-news

>> ARTICOLUL DIN FOSA SEPTICA TVMNEAMT.RO AICI!

PS: de data asta o să ne luăm strict după “jurnalistul” Corfu și “o să avem grijă ce citim ca să facem diferență între știri false și știri reale” prin blocarea site-ului și a paginii de fb TVMNEAMT. RO ca să nu mai fim intoxicați de “ziarele” condamnate de către instanțele de judecată pentru articole false – FAKE NEWS!

corfu-ionut-neamt-4

DISTRIBUIE POSTAREA PE:

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022