VIDEO – LEPRA ALB-ROS, candidat la Primaria Borca (partea II)!

28/05/2024 by Anonymous Piatra Neamt

VIDEO – LEPRA ALB-ROS, candidat la Primaria Borca (partea II)!

Desi nu intentionam neaparat, pentru ca lepra Alexandra Pastinaru-Nita (candidatul PSD la Primaria Borca) si-a trimis aghiotantii ca sa ne intimideze cumva cu ajutorul unor comentarii fanteziste pe pagina noastra de facebook, astazi continuam cu episodul 2.

Adica un episod ce arata de fapt adevarata fata a actualului candidat care vrea sa conduca comuna Borca (fata fostului primar PSD ce a condus Primaria timp de cateva mandate). Iar pe aceasta cale ne cerem scuze fata de sustinatorii ei pentru ca am facut-o tarfa, deoarece o zdreanta analfabeta pe care o pipaie toti nespalatii si care si-o trage cu cine apuca, in conditiile in care are barbat acasa, nu este o simpla târfă, ci O TÂRFĂ ORDINARĂ care nu are ce cauta vreodata in vreo functie de conducere a oricarei institutii publice de pe planeta asta. Vizionare placuta!

PS: era sa uitam de Tudor Buzdugan, unul din consilierii candidatului Alexandra Pastinaru-Nita care face parte dintr-o grupare mai mare de hoti ce se ocupa de frauda cu carduri bancare in Anglia, insa despre asta vom discuta separat intr-un alt episod!

DISTRIBUIE POSTAREA PE: