Intamplari intr-un spital cu prosti

11/08/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Intamplari intr-un spital cu prosti

Am primit multe comentarii dupa materialul anterior in care scriam despre Spitalul Judetean Neamt, material in care prezentam una din crudele realitati care se petrec acolo. Am inteles ca noi am lucra pentru comunitate…nimic mai fals.

Conceptul Anonymous are legatura directa cu refuzul de a ne inregimenta unui sistem si cu dreptul garantat de constitutie de a riposta impotriva talhariei, evaziunii, faptelor de natura penala, lacomiei si a prostiei in general.

Vom continua (cu riscul sa deranjam…risc de care ne doare fix in cur) sa va prezentam realitati desprinse din marea idiotenie generala care a cuprins orasul Piatra Neamt. Ne dorim sa lucreze in folosul comunitatii (cu lanturi la picioare) si unii care pozeaza in elita lumii medicale nemtene. De fapt, acestia sunt cei mai mari uneltitori si barfitori notorii care, de frica propriilor portofele , barfesc spitalul pe la colturi. Adevarata ciuma cu care ar trebui sa lupte spitalul este mentalitatea expirata si toxica a unora dintre zdremtele care poarta halate albe. Si inca ceva: am observat ca “vulpile” din spital, deranjate fiind de catre noi, au iesit din vizuina si au vociferat ca noi furam documente. Vulpea fiind un animal inselator care trebuie manevrat cu grija, noi o sa ii raspundem vigilent: documentele ajung la noi fiind trimise de catre angajati ai spitalului care s-au saturat de mafie si de teroarea sefilor care, mai nou, vor sa execute si directorul. Merge asa?

Tot “vulpile” au zis ca cica am fi impotriva spitalului. Pai “vulpile” o fi incurcat aspirina cu ketamina. Dimpotriva, demersul nostru vine din neputinta de a ne explica cum se poate ca un adevarat profesionist, doctor in stiinte medicale, respectiv managerul Codrut Munteanu – director SJU Neamt a ajuns sa fie sabotat constant de catre “garda veche” din spital care este vizibil deranjata de faptul ca omul chiar vrea sa faca treaba pentru ca se pricepe. Documentul atasat la acest articol dovedeste destul de clar faptul ca Spitalul Judetean Neamt a devenit corabia nebunilor…usor usor, Socola mutandu-se la Piatra Neamt.

Cum este posibil ca unui medic primar chirurg, doctor in stiinte medicale, sa i se interzica (folosindu-se diverse artificii) sa opereze in spitalul pe care il conduce ca manager? In luna arpilie a acestui an (2019) chirurgii spitalului au dat in boala copiilor: cum sa opereze doctorul Codrut Munteanu pe sectia lor? Cum sa piarda ei spaga? Poate unii cred ca exageram, insa va garantam noi ca nici nu ne apropiem de modul de gandire al nebunilor de la spital. Si nu ca omul simplu nu ar sti ca la spital, fara bani, mori cu zile.

Din documentul atasat la acest articol rezulta ca un chirurg nu poate opera pe o sectie de chirurgie pentru ca, culmea, colaborarea cu sectia respectiva depaseste competenta sefului de sectie. Pai si psihiatria nu reactioneaza la fraze de genu, scrise in documente oficiale, interne? Cum sa scrii asa ceva intr-o adresa pe care sa o mai si semnezi? Da cine ar trebui sa aprobe ca un chirurg sa opereze pe sectia de chirurgie? Dorel de pe escavator??

Ne intrebam sincer cate astfel de mojicii mai indura managerul Codrut Munteanu?! Ne este clar faptul ca a fost atent elaborata o intreaga conspiratie indreptata impotriva sa, conspiratie la care au aderat de la cei care fura mancarea bolnavilor din farfurii (umflatele dracu’!) la regina concursurilor aranjate, de la paznicii cu aere de Chuck Norris la unii medici cu pretentii de lume buna.

Demersul nostru va continua pana cand capii mafiei de la Spitalul Judetean Neamt vor fi ridicati cu mascatii iar managerul Codrut Munteanu va fi lasat, intr-un final, sa isi faca treaba. Ne revedem in curand, sanitarilor!

doc-spital-2

Anonymous

DISTRIBUIE POSTAREA PE: