Flagrant ilegal si esuat la Spitalul Judetean Neamt

17/09/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Flagrant ilegal si esuat la Spitalul Judetean Neamt

Urmeaza weekend-ul, insa noi o sa incepem in forta, deconspirand una dintre cele mai gretoase si de joasa speta facaturi pe care mafia de la Spitalul Judetean Neamt a pus-o la cale impotriva managerului Codrut Munteanu.

Mai boschetarilor, voi chiar credeti ca sunteti singuri pe planeta asta si ca toate nenorocirile pe care le faceti vor ramane la infinit nepedepsite? Cu regret pentru voi, mafiotilor, va informam ca sursele noastre au inteles care este filmul adevarat si lupta alaturi de noi impotriva marsaviei voastre!

Intr-un birou de la parterul sectiei administrative a Spitalului Judetean Neamt (in sediul policlinicii), 2 medici pe care, de azi inainte, ii vom urmari pas cu pas pentru ca au nenorocit vieti si incaseaza spaga fara nici un menajament, impreuna cu o “doamna” (pe care, de asemenea, o informam ca nici daca se ascunde in gaura de sarpe , nu va scapa de noi), au cautat la ceas de seara un denuntator. Ca sa intelegeti mai bine, cei 3 cautau un “pacient nemultumit” pe care sa il puna sa declare in fata autoritatilor faptul ca acesta s-a intalnit cu managerul Codrut Munteanu pe care l-ar fi rugat sa il ajute cu o problema medicala, iar la finalul discutiei “pacientul” (care era impanat cu un sistem audio-video miniaturizat) urma sa ii strecoare lui Codrut Munteanu un plic cu bani. Deci, cu alte cuvinte, niste boschetari din mafia spitalului care erau disperati sa scape de Codrut Munteanu aveau de gand sa ii intinda o cursa.

“Pacientul” dadea presupusa spaga, managerul Codrut Munteanu chipurile ar fi primit-o, apareau organele, catusele si totul ar fi fost rezolvat. Si uite asa, mafia din spital il elimina elegant (zic ei) pe manager. Ei uite mai oligofrenilor, ca de data asta, ghinion!

“Pacientul nemultumit” a fost gasit de catre unul din medici si, din cate stim, se pare ca presupusul mituitor a intrat pe poarta spitalului in data de 16 august 2019, in jurul orelor 17:00, conducand un autoturism de culoare neagra, in 2 portiere. Mai mult, sistemul audio-video la care urma sa fie “cablat” nu era unul autorizat (pus la dispozitie in urma unui denunt de catre ofiterii de politie judiciara din cadrul serviciilor anticoruptie), ci era un dispozitiv aflat in proprietatea unui jurnalist din Neamt (din presa afiliata mafiei) achizitionat de pe internet si folosit chiar si in alte circumstante, ca de exemplu inregistrarea unor discutii din cadrul unor intalniri private.

Putem concluziona faptul ca “tranzactia”, daca ar fi avut loc, nu ar fi fost o operatiune apartinand institutiilor statului, inregistrarea respectiva urmand sa ajunga pe mana unui “binevoitor” care sa ii promita ulterior managerului Codrut Munteanu ca numic nu se va afla daca acesta ar fi demisionat. Mai mult, daca managerul ar fi refuzat sa plece, inregistrarea ar fi urmat sa apara “intamplator” intr-un articol de presa de pe urma caruia “jurnalistii” sa obtina exclusivitate.

Lucratura chipurile “profesionista” nu le-a iesit boschetarilor din cauza faptului ca alti mafioti din spital, fara sa stie primii, au angajat un avertizor de integritate care l-a hartuit pe managerul Codrut Munteanu pana acesta s-a imbolnavit iar presa boschetara a ramas cu buzele umflate, catusele au ramas nefolosite, managerul nesantajat si muia impartita intre fraieri.

Credeati ca dormim, incepatorilor? Incercati altceva, ca sa ne mai amuzam si noi. Da pana una alta, luati cu ketamina…ajuta!

Anonymous

DISTRIBUIE POSTAREA PE: