Despre Vinca, orfanul de la vestea.net

27/04/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Despre Vinca, orfanul de la vestea.net

Am citit ieri un cacat de stire marca vestea.net scrisa de catre hotul de portofele Daniel Vinca, stire la care sincer era sa murim de ras! In disperarea lui de orfan, Vinca a incercat sa ne lege pe noi cu stirile false scrise de alte site-uri despre tancuri, soldati americani, rachete balistice si alte bombe nucleare.

Stirea initiala: https://vestea.net/fake-news-ul-momentului-blindate-si-tancuri-cu-soldati-americani-si-romani-prigonesc-calugarii-din-neamt-si-monteaza-antene-5g/ Acuma sincer, nici nu stii ce ai putea sa raspunzi unui dezaxat mintal precum hotul de portofele Vinca la o astfel de prostie planetara scrisa pe un gunoi de ziar online, insa noi am observat altceva: de cateva zile, boschetarul tot scrie el despre ce rau este la Spitalul Judetean Neamt si despre ce fel de microbi sunt acolo, insa tot rapanosul asta a fost ani de zile consilier al presedintelui CJ Neamt Vasile Pruteanu si care a ajutat ani de zile PDL-ul sa ascunda toate nenorocirile de la spital! De atunci erau microbii in spital, de atunci murea lumea cu zile si tot de atunci era bucataria din spital la fel de jegoasa ca si Vinca si, mult mai grav, atunci toata lumea venea cu pastilele si cu seringile de acasa!

Ani de zile a fost sluga unor rapanosi si a ascuns toate marsaviile din spital pentru conducerea judetului de la acea vreme si facea comunicate de presa mincinoase unde prezenta oamenilor ca la spital totul era bine iar acuma sa vii ca ultimul orfan care nu plateste nici un fel de taxe la stat, nici un fel de asigurare de sanatate si sa spui ca nu e bine, in conditiile in care tu personal aparai mafia din spital acum ceva vreme…asta oare cum se cheama? o fi vre-o forma mai agravanta de boschetareala?

In anul 2010, hotul de portofele zicea ca aduna parerile oamenilor despre spital ca sa le dea presedintelui CJ Neamt de la acea vreme, in timpe ce oamenii mureau cu zile in spital si mancau de la o bucatarie le fel sau poate chiar mai infecta decat cea de acum, insa, orfanul Vinca de fapt omora fiecare reclamatie ca sa nu mai iasa nimic public si sa fie totul musamalizat: https://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/2010/08/cjspitalneamtgmailcom-hotline-virtual.html

Cand hotul de portofele era purtatorul de cuvant a lui Vasile Pruteanu la Consiliul Judetean Neamt, mancarea pentru bolnavii din spital era 5 lei pe zi. Cand seful hotului de portofele de la partidul PPDD din partea caruia a si candidat la Primaria Zanesti, Mihai Farcasanu, era vicepresedinte la CJ Neamt, tot 5 lei pe zi era mancarea pentru bolnavi. Atunci nu a mai spus nimic orfanul asta infect, insa acuma cand este 15 lei pe zi (o bataie de joc de altfel despre care vom vorbi separat) a prins glas. Da asigurare de sanatate cand platesti, boschetarule?

Lasand toate astea deoparte, stam si ne intrebam oare cat de retardat mintal trebuie sa fii incat sa ai tupeul jegos sa iesi in spatiul public si sa incerci sa contesti niste poze si un clip video care iti arata alb pe negru adevarul si sa spui ca de fapt ce vezi nu e adevarat? https://anonymouspiatraneamt.com/cerem-dosar-penal-pentru-jurnalistul-daniel-vinca-si-inchiderea-publicatiei-vestea-net/ Cat de rapanos si de ordinar sa fii? Pai asta e presa? astea sunt publicatii? Astea sunt GHENA DE GUNOI ONLINE A ORASULUI PIATRA NEAMT!

Si ca sa incheiem cum trebuie:

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019