Furtul de apa al primarului Carabelea si scuzele mincinoase, demontate in detaliu!

28/02/2024 by Anonymous Piatra Neamt

Furtul de apa al primarului Carabelea si scuzele mincinoase, demontate in detaliu!

Prins cu modificari ilegale/frauduloase la bransamentul de apa (FURT) de la propria locuinta, tâlharul Andrei Carabelea a iesit imediat cu fel si fel de scuze mincinoase in incercarea de a-si demonstra “nevinovatia”, insa uita ca nu toata lumea e la fel de idioata ca si el!

Inainte sa demontam cu punct si virgula absolut toate scuzele/minciunile postate de el, de pupincuristii lui de partid, de presa aservita (vestea.net, tvmneamt.ro, mesagerulneamt.ro) sau de alti labagii precum Liviu Harbuz (venit la PNL de la PSD si care astazi il manevreaza din spate pe Carabelea ca pe o papusa), sa vedem ce spune LEGEA (aia pe care unii ori nu o cunosc, ori se fac ca nu o cunosc)…lege care ce sa vezi, este publicata inclusiv pe site-ul ApaServ intr-un comunicat de presa ce poate fi citit AICI – CLICK!

lege-furt-apa

Asadar, legea spune in felul urmator: “Sunt considerate consumuri clandestine si cele in care consumul se face prin by-pass la contor” (bucata care ne intereseaza in speta de fata) sau prin alte metode specificate in prezenta lege. Si pentru ca in lege nu este specificat in mod express ca NU se considera consum clandestin modificarile facute prin by-pass sau alte metode mentionate care sunt sau ar putea fi nefunctionale, inseamna ca legea sanctioneaza orice modificare ilegala adusa bransamentului indiferent de natura sa: adica indiferent ca modificarea este functionala sau nefunctionala.

In concluzie, in baza legii, se considera FURT DE APA orice modificare adusa bransamentului, modificare functionala sau nu, si se pedeseste, conform Legii 286/2009 din Codul Penal cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda penala. Ori mai pe romaneste, simpla existenta a unei astfel de modificari (by-pass, in cazul lui Carabelea) se considera FURT DE APA!

Acum ca am stabilit, conform legii, de ce ar trebui sa existe un DOSAR PENAL deschis inca de ieri pe numele lui Carabelea, sa trecem la demontarea minciunilor/scuzelor postate de leprele PNL-iste in spatiul public, iar pentru asta atasam din nou cele doua fotografii cu bransamentul ilegal de tip by-pass gasit la locuinta lui Carabelea si procesul verbal de constatare intocmit de lucratorul apaserv la fata locului, cu mentiunea ca cele doua fotografii contin absolut toate elementele care demonstreaza ca la locuinta unde sta Carabelea S-A FURAT APA si care demonteaza toate scuzele mincinoase aparute deja in spatiul public, ori altele noi care are urma sa mai apara:

andrei-carabelea-furt-apa-1

andrei-carabelea-furt-apa-2

Si acum sa luam pe rand toate elementele incercuite si numerotate in cele doua fotografii:

1 – in procesul verbal de constatare, la rubrica mentiuni, lucratorul ApaServ mentioneaza faptul ca, citam: “Am CONSTATAT inlocuirea contorului” ceea ce sugereaza faptul ca cineva (ApaServ sau o alta firma autorizata), cândva, a schimbat un contor cu altul.

2 – pentru contorul existent (adica cel nou care a fost schimbat cândva cu cel vechi) s-a gasit un INDEX CU VALOARE ZERO

Daca privim atent praful asezat cel mai probabil, in timp, pe contorul existent, cat si filetele de la capetele acestuia care nu par tocmai noi, se observa faptul ca acest contor are un anumit timp (cateva luni cel putin) de cand a fost schimbat cu cel vechi. Si de aici se naste urmatoarea intrebare pentru leprele PNL-iste:

Tinand cont de faptul ca Andrei Carabelea impreuna cu familia sa locuiesc in acea casa care nici nu mai conteaza pe numele cui este in acte, DE CE CONTORUL, DIN MOMENTUL CAND A FOST SCHIMBAT (ASA CUM S-A CONSTATAT LA FATA LOCULUI DE CATRE LUCRATORUL APASERV) SI PANA LA DATA DE 3.11.2023 INCLUSIV, ARE INREGISTRAT ZERO METRI CUBI DE APA? Nu ati folosit deloc apa in tot acest timp (luni de zile)? Sunteti niste nespalati, hoiturilor?

O alta minciuna cat casa aparuta in spatiul public ce a fost livrata de labagiul Liviu Harbuz a fost afirmatia ca “apa venea din alte surse”. Pai daca apa venea din alte surse, atunci de ce apare pe index, de la data de 3.11.2023 si pana la data de 24.11.2023, un index de 7 metri cubi de apa, conform procesului verbal postat de tâlharul Carabelea in incercarea de a se scuza?

andrei-carabelea-furt-apa-3

Pai cum adica, in toti acesti ani s-a folosit apa din alte surse si acuma deodata, asa brusc, dupa descoperirea modificarii ilegale (by-pass), s-a invartit si contorul de la 0 la 7 metri cubi de apa? De ce nu s-a folosit in continuare “cealalta sursa de apa”, daca ea cu adevarat exista, si s-a trecut la folosirea sursei de apa de la ApaServ?

In incercarea diseprata de a se apara cumva, tâlharul Andrei Carabelea nu si-a dat seama de faptul ca, iesind public cu cel de-al doilea proces verbal din imaginea de mai sus, de fapt se “infunda” si mai tare pentru ca:

– in primul rand, conform legii, constatarea faptului ca bransamentul ilegal de tip by-pass era functional sau nu (in procesul verbal mentionandu-se faptul ca acesta era nefunctional) trebuia facuta in prezenta POLITIEI si nu doar de catre alta echipa ApaServ venita singura la fata locului, iar afirmatia din rubrica mentiuni precum ca “robinetul era inchis si nu putea fi deschis” cade din 2 motive: este o afirmatie ce nu are nicio dovada la baza si ca sa poata fi crezuta trebuia facuta IN PREZENTA POLITIEI, iar faptul ca s-a gasit un index ZERO pe contor de la data inlocuirii acestuia si pana la data constatarii (3.11.2023) demonstreaza faptul ca acel bransament ilegal de tip by-pass era perfect functional, aspect “intarit definitiv” de faptul ca brusc, acea alta sursa de apa folosita pana la data descoperirii bransamentului ilegal s-a transformat in cei 7 metri cubi aparuti pe index si constatati la data de 24.11.2023 (21 de zile).

Sau mai direct: cel de-al doilea proces verbal folosit de Primarul tâlhar in apararea sa nu este altceva decat CONFIRMAREA BLATULUI DINTRE APASERV SI FAMILIA DE HOTI PE NUME CARABELEA!

O alta scuza aparuta in spatiul public pe care nu o putem cataloga 100% ca o minciuna, ci mai degraba ca o incercare disperata de a se scuza cumva, este afirmatia precum ca “teava aia (adica modificarea ilegala de tip by-pass) era veche de 30 ani”. O afirmatie ce poate avea, sau nu, si mai multe conotatii PENALE pentru ca:

Daca intr-adevar acea teava (modificare ilegala) este acolo de 30 ani, asa cum afirma leprele PNL-iste, atunci POLITIA, in baza unei autosesizari, trebuie sa deschida cate un DOSAR PENAL fiecarui lucrator ApaServ pentru OMISIUNEA SESIZARII (bransamentul reprezentand, conform legii, o modificate frauduloasa) care a vazut acea modificare in toti cei 30 de ani cu diverse ocazii: citire index, mentenanta a instalatiei sau orice alt motiv.

Daca acea teava (modificare ilegala) are mai putin de 30 de ani de cand se afla acolo, lucru la fel de posibil pentru ca in orice camin de apa unde se afla contorul, datorita umezelii excesive, orice teava oricat de noua ar fi ea ajunge intr-o stare identica cu cea din poza in maxim 3 luni de zile, atunci POLITIA trebuie sa deschida, in baza legii, un numar total de 3 DOSARE PENALE pentru OMISIUNEA SESIZARII dupa cum urmeaza: unul pentru lucratorul ApaServ care a constatat existenta modificarii ilegale de tip by-pass la data de 3.11.2023, unul pentru lucratorul ApaServ ce a constatat atat existenta, cat si nefunctionalitatea bransamentului ilegal la data de 24.11.2023, lucrator pe care nu avem cum sa il credem pe cuvant vreodata pentru ca o astfel de constatare trebuia facuta cu politia de fata, conform legii (aspect ce nu s-a intamplat), si inca unul pentru familia Carabelea pentru ca, conform legii, existenta unui astfel de bransament fraudulos de tip by-pass, functional sau nu, reprezinta o FAPTA PENALA!

Iar vrajeala penibila cu “titularul bransamentului e de vina”, adica in cazul de fata MORTUL (bunicul lui Carabelea), este doar o acoperire ieftina a vinovatilor pentru ca in cazul in care s-ar fi descoperit FURTUL DE APA (lucru ce s-a si intamplat de altfel…ghinion!) cel ce urma sa fie tras la RASPUNDERE PENALA ar fi fost titularul de contract, adica MORTUL, si nu beneficiarul actual, adica FAMILIA DE HOTI CARABELEA!

In incheiere, speram sa vedem o autosesizare din partea politiei ce ar trebui sa ii traga la raspundere penala pe toti vinovatii din aceasta speta (in baza Legii 286/2009, Cod Penal) sau riscam cu totii o “revolta sociala” unde cetatenii judetului Neamt vor incepe sa isi faca astfel de modificari frauduloase de tip by-pass pentru ca se poate si pentru ca nu se intampla nimic, in cazul in care politia nu ia nicio masura!

Totusi, ca si comparatie, lasam mai jos o fotografie realizata la un bransament de apa montat de ApaServ, insa de aceasta data conform legii (adica fara modificari frauduloase de tip by-pass sau alte modificari mentionate in respectiva lege care pedeseste modificarile ilegale aduse bransamentului):

bransament-legal

PS: hai marș la pușcărie javra penala PNL-ista care astazi ocupi functia de Primar cu ajutorul leprelor pupincuriste care te-au votat si care, cel mai probabil, te vor vota in continuare!

DISTRIBUIE POSTAREA PE: