Cerem DOSAR PENAL pentru jurnalistul Daniel Vinca si inchiderea publicatiei vestea.net

21/03/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Cerem DOSAR PENAL pentru jurnalistul Daniel Vinca si inchiderea publicatiei vestea.net

Cerem DE URGENTA deschiderea unui DOSAR PENAL si rapanosului de jurnalist pe nume Daniel Vinca, administratorul publicatiei online VESTEA.NET pentru incercarea de a degiversa o ancheta penala aflata in curs prin musamalizarea adevarului si incercarea de a induce atat opinia publica, cat si autoritatile, in eroare, dupa cum urmeaza:

Jurnalistul evazionist Daniel Vinca scrie urmatorul articol in publicatia online VESTEA.NET in data de 21.03.2020:

vp1

Link-ul articolului aici: https://vestea.net/seful-politiei-neamt-ancheta-penala-pentru-siteul-care-a-postat-stiri-false-cu-centre-de-carantina-nepazite-video/

Prima minciuna dupa cum urmeaza: chiar din titlul articolului observam ca jurnalistul face referire la o “ancheta penala pentru site-ul care a postat stiri false” (adica noi), si mai face referire la un “VIDEO”, video unde atat Comandatul Politiei, cat si prefectul MINCINOS George Lazar fac intr-adevar referire la o ancheta penala in curs, dar NU specifica si cine anume este anchetat, si asta pentru ca daca Comandantul Politiei ar fi spus cine anume este anchetat, ar fi insemnat sa dea detalii dintr-un dosar penal aflat in lucru…situatie care nu s-a intamplat niciodata de cand este infiintata Politia Romana (sa vedem in spatiul public detalii din dosare aflate in lucru date chiar de catre politisti), aspect care poate fi observat chiar in filmarea video cu conferinta de presa din data de 20.03.2020, minutul 17. In concluzie, n-ai tu de unde sa stii, asa cum ai afirmat in titlu, ca dosarul se refera la noi…la fel de bine poate fi interpretat ca dosarul se refera chiar la cei vinovati, in opinia noastra, deci clar minti! nu ti-a spus tie nimeni nici un detaliu din nici un dosar, boschetarule!

Urmatoarea minciuna:

vp3

Cum adica sa nu iasa din dispozitiv? care dispozitiv? si care paza din interior? si ce fel de motive tactice? Bati campii boschetarule, cu tot cu tactica ta de om redus mintal, dupa cum urmeaza:

1. Un astfel de centru de carantina cu risc epidemiologic trebuie pazit atat in interior, cat si la exterior, si nu trebuie sa aibe poarta larg deschisa, dupa cum se poate vedea aici:

caoglinzi13-a

2. Sursa noastra nu a vazut nici un lunetist prin copaci, nici un GARDIAN PUBLIC (politist local) si nici un fel de paza nicaieri, asa cum se poate observa chiar in filmarea de aici: https://anonymouspiatraneamt.com/centrul-de-carantina-covid-19-oglinzi-foto-si-video-cu-minciunile-autoritatilor/. Ia zii boschetarule, cam care ar fi tactica dupa tine de a lasa poarta larg deschisa pentru ca oricine sa poata intra, sa mearga la cladirea din stanga masinii (masina apartinand persoanelor venite din Italia si carantinate acolo), sa bata la usa eventual si sa ia contact cu persoanele aflate in interior, persoane posibil suspecte de un virus letal? Aaa, si inca ceva: noi stim ca stai prost tare cu vederea (esti un mare chior), dar mai pune-ti o pereche de ochelari si arata-ne si noua in poza de mai sus unde este orice fel de avertisment, semn de interzis sau orice altceva care sa indice faptul ca acolo nu ai voie sa intri si ca aceasta locatie este de fapt un centru de carantina cu risc? Ia zii orfanule, unde scrie? Asta ce tactica e? tactica cum sa iei coronavirus sau ce fel de tactica?

3. Unde ai vazut tu in filmarea realizata de noi paza din interior? Daca era paza in interior, de ce nu a venit sa opreasca persoana (sursa noastra) sa inainteze? Sursa a petrecut mai bine de 10 minute in interior, s-a asezat chiar si pe o banca (aia unde se afla sticla cu apa din filmare, mai exact) si a asteptat sa vada daca vine cineva sau nu…si nu a venit nimeni! DESPRE CARE PAZA VORBESTI, OLIGOFRENULE?

Si ultima minciuna:

vp4a

Atat Comisarul Catana cat si lt. col. Radu Olariu nu au de unde sa stie mereu situatia cu paza deoarece ei nu sunt prezenti in permanenta la aceste centre de carantina, si primesc informari de la cei care ar trebui sa fie acolo (orfanii de la Locala) si nu au fost in data si intervalul orar precizat de noi, asa cum se poate observa chiar in materialele foto si video, acestea reprezentand totodata si PROBE INCONTESTABILE, in opinia noastra. In ceea ce il priveste pe rapanosul George Lazar, acesta incearca si el, impreuna cu tine si cu sobolanul Ionut Corfu de la tvmneamt.ro musamalizarea acestui caz tocmai in ideea de a-i proteja pe orfanii de la Politia Locala. Iar incident de scuritate nu avea cum sa fie raportat deoarece la data si ora specificata de noi, la nici un centru nu era nici un fel de paza care sa si raporteze un eventual incident de orice fel!

In urma celor prezentate mai sus, noi concluzionam urmatoarele: paza de la centrele de carantina din Neamt (4 la numar de care stim noi si despre care am scris), la data si ora specificata de noi in articole, A FOST INEXISTENTA, cum se poate deduce altfel si din vizualizarea materialelor foto-video. In cazul centrelor de la Liceul Economic, Centrul Sf. Paise cat si Pensiunea Balan, paza exterioara nu exista nicaieri, iar in cazul centrului din Tabara Oglinzi, paza lipsea in data de 18.03.2009, orele 23:15 – 23:30 atat la interior, cat si la exterior. Prin articolul publicat in “ziarul” online vestea.net, jurnalistul evazionist Daniel Vinca incearca, in mod voit, inducerea in eroare a anchetatorilor prin diferite modalitati oculte de a contesta niste probe (foto si video) ce fac obiectul unui dosar penal aflat in lucru, cu scopul de a-l proteja atat pe prefectul Geroge Lazar, cat si Institutia Politiei Locale. In conformitate cu Legea 286/2009 din NCP, art. 275, aliniat 1, in opinia noastra, acesta se incadreaza la “INCERCAREA DE A ALTERA NISTE PROBE CE FAC OBIECTUL UNUI DOSAR PENAL AFLAT IN LUCRU SI DE A INDUCE IN EROARE ORGANELE DE CERCETARE PENALA PENTRU AFLAREA ADEVARULUI” prin intermediul presei scrise, in speta publicatia online vestea.net

Speram sa luati masurile ce se cuvin fata de numitul Daniel Vinca, cat si fata de numitul Ionut Corfu, administratorul publicatiei online tvmneamt.ro care a incercat si el musamalizarea adevarului, asa cum am explicat-o in articolele anterioare!

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019