Despre securistul Valentin Balanescu de la mesagerulneamt.ro

30/07/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Despre securistul Valentin Balanescu de la mesagerulneamt.ro

Securistul Valentin Bălănescu zis “Benone” camuflat în presa locală ca ziarist la Mesagerul de Neamț este, daca ne gândim bine, un fel de șmecher…iar voi ăștia care ați cotizat în buzunarele lui de frică în toți acești ani sunteți, vorba lui: “niște fraieri care au furat și au de unde să plătească”!

Valentin Bălănescu reprezintă tiparul narcisistului schizoid, adica cel al tâlharului fără prejudecăți care știe că mai are puțin până când o să poarte ochelari cu dioptrii cât fundul borcanului, motiv pentru care fură acum pe ultima sută de metri cât se mai poate!

Probabil că unii se întreabă cum a fost posibil ca vreme de 30 ani niște oameni cât de cât normali și cu pretenții de capitaliști să plătească taxă de protecție acestei scursuri securiste care a nenorocit zeci de oameni, scăpând întotdeauna nevinovat? TURNĂTORUL Valentin Bălănescu de la Mesagerul de Neamț i-a nenorocit rând pe rând pe Ion Rotaru și pe Iulian Țocu. În 2004, Ion Rotaru a pierdut Primăria Piatra Neamț din cauza a doi acoperiți: Valentin Bălănescu si Dan Vasile Constantin, iar ulterior a reușit să îl distrugă și pe omul de afaceri Iulian Țocu care i-a făcut casă lui Bălănescu, l-a făcut om și l-a pus director peste 2 televiziuni: TELE M și TELE 7 Neamt.

Mai apoi, “Benone” a fost băgat pe gâtul lui Adrian Năstase si a călătorit în Statele Unite chiar în același avion cu acesta, costurile întregii deplasări fiind suportate de către…vă țineți bine? OMAR HAYSSAM!…singurul cetățean român condamnat pentru TERORISM! Ulterior, în preajma acestora, Valentin Bălănescu a cunoscut un demnitar PSD (Ion Vasile – senator de Buzău) a cărui fiică este nimeni alta decât singura jurnalistă răpită în Irak si ținută ostatică la ordinul lui Omar Hayssam: Marie-Jeanne Ion. Directorul SRI de la acea dată, Alexandru Radu Timofte, a fugit de Valentin Bălănescu ca dracu de tămâie, și asta pentru că Bălănescu era foarte apropiat de un alt ofițer SRI care devenise ulterior administratorul televiziunii EST TV, proprietatea lui Culiță Tărâță. Numele ofiterului in cauza este Corduneanu, acesta făcând parte din grupul celor 10 ofițeri SRI deconspirați care au falsificat probe în încercarea de a-l elimina pe Radu Timofte, acuzându-l de colaborarea cu KGB – celebrul dosar “Timofte – KGB”!

Același Valentin Bălănescu a mai fost infiltrat în afacerea “Romsat Cardinal Network”, o afacere extrem de periculoasă de care se leagă soarta uneia dintre primele televiziuni independente din România: TELE 7 ABC! Ai uitat, dragă “Benone”, de Paul Opriș, Marcel Avram și Lucia Ardelean? Ai uitat că ai condus TELE 7 Neamț avându-l ca interpus pe Ion Ivescu, actionar la “Info Business”?

TELE 7 Neamț funcționa într-o clădire de pe Str. Lt. Draghiescu din Piatra Neamț, imobil în care a funcționat și “SC Comre SA”, proprietatea lui Iulian Țocu. Această casă a fost vândută către ADR Nord Est iar Valentin Bălănescu a fost unul din sifoanele care l-au turnat la DNA pe directorul Constantin Apostol (condamnat în urma unui dosar instrumentat de DNA în 2015) a cărui carieră a fost distrusă tot de notele informative ale lui “Benone”. Și tot Valentin Bălănescu este omul care i-a pus cap în cap pe Gheorghe Stefan și pe Culiță Tărâță, iar misiunea lui s-a terminat cu succes atunci când Pinalti (care l-a finanțat pe Bălănescu cu zeci de miliarde) a ajuns în pușcărie iar Culiță Tărâță, în mormânt!

Dacă la notele informative a avut o oarecare performanță, Valentin Bălănescu zis “Benone” a stat întotdeauna cam prost pe partea de afaceri făcute legal, având totodată pe conștiința și MOARTEA Maricicăi Stănescu – o fostă asociată care s-a îmbolnăvit și a DECEDAT din cauza datoriilor lăsate în urmă către creditori de licheaua Bălănescu: administrator unic al “VALMEDIA SRL” – J27/177/2008 având primul sediu al firmei la el acasa: Piatra Neamt, Str. Mărăței nr. 75, bloc F9, scara B, etaj 1, iar cel de-al doilea la casa pe care o împărțea cu celebrul infractor din presa nemțeană Viorel Andrei: localitatea Vaduri, Str. Tineretului nr. 5, Comuna Alexandru cel Bun, jud. Neamț, Valentin Bălănescu a mai fost acționar în firmele “PUBLIMON MEDIA SRL” (care între timp s-a închis), respectiv “URSULETI SA”, firmă falimentată în anul 2005 și lăsată cu datorii de miliarde.

De asemenea, “afaceristul” Valentin Bălănescu se mai afla și pe tabela creditorilor în procesul de faliment al ziarului Monitorul de Neamț (numar dosar: 718/103/2014/a3), ceea ce înseamnă că firma care avea Monitorul de Neamț datora bani persoanei fizice Valentin Bălănescu. Oare de ce? pentru că Bălănescu era asociat, adica era și el patron al firmei “GRUPUL DE PRESA ACCENT SRL”, firma care editează ziarul Monitorul de Neamț.
Iar “aventura” lui Benone nu se termină aici pentru că în anul 2012 acesta a mai facut o firmă pe numele AMANTEI, cunoscută prin unele cercuri ca “Dana Ostahie”, în realitate avand numele Constantinescu Dana-Ramona. Denumirea firmei este “QUILL PEN PAPER SRL” iar în anul 2020 a fost preluată de la Constantinescu Dana-Ramona (care era asociat unic în acte) de către Bălănescu Vlad, fiul securistului.

Ne oprim momentan aici pentru că am rămas fără pastile de greață și ar fi păcat să irosim “cafeaua de dimineață” pe fața unei lichele securiste vizibil ofticate pe faptul că niște tineri care organizează un eveniment nu au plătit câteva sute de lei amărâte pentru un “articol de promovare” într-o fosă septică denumită generic “ziar” cu vizibilitate nicăieri!

https://anonymouspiatraneamt.com/video-licheaua-securista-si-harbuzul-corupt/

PS: poate niște anchetatori vizibil “speriați” din anumite motive ne spun și nouă cum justifică “jurnalistul” Valentin Bălănescu toate sumele încasate la negru în toți acesti ani!

PS2: și dacă ai tupeul mazac să schițezi cel mai mic gest la adresa noastră în mediul online, LICHEA SECURISTĂ CE EȘTI, te călcăm pe cap (virtual) cu o galerie foto de neuitat realizată în excursia făcută către Statele Unite acolo unde apari alături de Adrian Năstase (PSD) și TERORISTUL Omar Hayssam!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

DISTRIBUIE POSTAREA PE:

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022