Caminul de batrani si ANCHETA FALSA marca TVMNEAMT.RO!

24/01/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Caminul de batrani si ANCHETA FALSA marca TVMNEAMT.RO!

In fosa septica tvmneamt.ro in spatele careia se afla un badaran de la coada vacii nascut in Dobreni care are 10 clase si s-a autointitulat “jurnalist” (fara studii in domeniu) au aparut mai multe “articole” calomnioase, sub forma de “ancheta jurnalistica” despre Caminul de batrani “Sfantul Nectarie” – Dumbrava Rosie.

“ANCHETA JURNALISTICA”

La o scurta cautare in tomberonul tvmneamt.ro dupa sintagma “sfantul nectarie” se pot gasi (momentan) toate articolele calomnioase scrise de nimeni altul decat Ionut Corfu:

stiri-false-tvmneamt-1

Pentru ca la Neamt foame este mare, iar JEGUL INFECT Ionut Corfu (ca si ratatul Vinca de la vestea.net) traieste doar din santaje mediatice la adresa politicienilor, cat si din evaziune fiscala (bani incasati pentru “articole” care nu sunt fiscalizati), acesta s-a gandit sa mai faca un ban in plus ca sa o intretina pe curva de nevast-sa care le produce DOAR placeri orale unor barbati cu care comunica de pe o alta cartela SIM si a mers la caminul de batrani Sfantul Nectarie pentru a incerca sa incaseze o suma de bani la negru in urma unei “promovari” in “ziar”. Si de aici incep problemele: administratorii au refuzat sa plateasca “promovare” iar Corfu, nervos ca a plecat cu buzunarele goale, a inceput santajul cu “ziarul”.

Acuzatiile la adresa caminului si la adresa administratorului au fost foarte multe, dintre care reamintim doar cateva: “Căminul morții”, “o adevarata MAFIE a caminelor de batrani”, “mama sa va fi aruncata in strada”, “este de-a dreptul inuman sa arunci in strada o femeie cu grave probleme de sanatate”, “trebuia sa administreze tratamente batranilor si ca acestia erau sedati fara acordul vreunui medic, cu substante tranchilizante pe care nu le prescria medicul”, “Batranii erau infometati”, “angajatii erau ascunsi si incuiati in baie”.

Ca totul sa para si mai credibil, taranul nostru cu 10 clase de la Dobreni a gasit si cativa mosnegi posedati, la fel de senili ca si el, pe care i-a “tras-o pe sticla” (sa speram ca doar pe sticla!) cu fel si fel de minciuni scoase din burta:

ANCHETA POLITIEI

In urma “dezvaluirilor” din fosa spetica tvmneamt.ro, dezvaluiri care s-au dovedit a fi MINCIUNI INFECTE, Politia Neamt impreuna cu Parchetul Piatra Neamt au deschis o ancheta la caminul de batrani “Sfantul Nectarie” din comuna Dumbrava Rosie. Peste camin au venit, simultan, toate institutiile de control posibile care, intr-un final, au ajuns la urmatoarea concluzie:

stiri-false-tvmneamt-2

Dupa finalizarea anchetei, taranul de la coada vacii din Dobreni Ionut Corfu a intrat in silenzio stampa iar mosnegii senili care au facut numai declaratii false “pe sticla” s-au evaporat subit! Si pentru ca un RAPANUL INFECT trebuie sa si plateasca pentru toata mascarada asta, administratorii caminului din “ancheta jurnalistica” l-au actionat in judecata atat pe Ionut Corfu, cat si pe PUSCARIASUL Daniel Vinca de la vestea.net care a redistribuit, la randul sau, pe retelele de socializare marea “ancheta jurnalistica”:

stiri-false-tvmneamt-4

Din pacate, nu este prima oara cand aceasta fosa septica tvmneamt.ro lanseaza in spatiul public acuzatii extrem de grave care ulterior se dovedesc a fi minciuni si care distrug viata si afacerile unor oameni. Ganditi-va numai prin ce a trecut patronul acestui camin cercetat penal pentru suspiciunea ca a contribuit la omorarea unor batrani. Cum s-au uitat la el toti prietenii, familia si prin ce clipe de groază au trecut toti copiii care aveau parintii internati in acest camin. Câtă ura si revolta a putut sa starneasca aceste “articole” calomniatoare la nivelul societatii si a oamenilor!

Concluzia: daca sunteti administratori ale unor afaceri si va treziti cu taranul dughit de la Dobreni la usa voastra cersind bani pentru publicitate fictiva (pentru ca fosa septica tvmneamt.ro nu mai are vizibilitate nicaieri, de asta si fiind scos accesul publicului la statisticile de vizitatori), fugariti-l si saruncati-i cu o punga de sperma de cal in gura, pentru ca altfel riscati sa patiti la fel ca administratorul caminului “Sfantul Nectarie”!

PS: NU INTINDETI COARDA MAI MULT DECAT TREBUIE, TARANI DE LA COADA VACII CE SUNTETI! ATENTIE MARE!

DISTRIBUIE POSTAREA PE: