Adevarurile ascunse ale penalei Dana Ioana Vinca de la vestea.net

26/08/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Adevarurile ascunse ale penalei Dana Ioana Vinca de la vestea.net

De hoața Dana Ioana Vinca (soția tâlharului camuflat în jurnalist la blogul vestea. net) faptele penale se țin lanț: în anul 2019 aceasta devine președintele Asociației Victor Brauner, asociația părinților de la Liceul de Arte Victor Brauner din Piatra Neamț pe care pune stăpânire totală.

Având control deplin asupra asociației, ca să își ascundă cât mai bine FAPTA PENALĂ DE FURT, hoața Dana Vinca mută în miez de noapte toate actele și arhiva din sediul asociației la ea acasă, cu toate că sediul înca figurează pe str. Penea Curcanul. Ulterior, ca să nu poată fi trasă la răspundere și nimeni sa nu poată lua urma banilor, își angajează un contabil tocmai de la Craiova și modifică contul de la BRD al asociației unde rămâne singura titulară cu drepturi depline.

Cu toate că vicepreședinții acestei asociații au făcut nenumărate sesizări pentru a intra în posesia actelor și a rapoartelor de activitate, totul a fost în zadar pentru că hoața Ioana Dana Vinca refuză vehement orice formă de dialog iar banii asociației s-au făcut pierduți în buzunarele unor tâlhari formatori de opinie din presa de la Neamț.

După ce a furat banii și a ascuns actele asociației, “cazul” a fost predat tâlharilor Ionuț Corfu (tvmneamt. ro) și Daniel Vinca (vestea. net) care au furat parola paginii aparținând liceului Victor Brauner, au modificat-o cu alta nouă și au început să posteze fel și fel de informații false în numele asociației. Amenințați fiind cu plângeri la poliție pentru furtul parolei, tâlharii au predat noua parolă a paginii celorlalți membri iar unul dintre vicepreședinții asociației a fost amenințat și santajat că dacă nu tace din gură aceștia îi vor face rău copilului.

În continuare remarcăm faptul că hoața Dana Ioana Vinca este singura care figurează cu mai multe locuri de muncă la stat: proaspăt angajată pe bază de trafic de influență la DAS Neamt pe filiera Ciprian Enache (Consilier Local) -> George Lazăr (fost Prefect), Dana Vinca încă figurează cu funcția de Consilier școlar în proiectul POCU 135/2/3/113589/INTESPO (Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare) acolo unde a fost singura angajată al statului care a lucrat fără birou și fără program pe un salar de 6.500 lei/lună pentru niște acte făcute din burtă.

Evacuată de la Locativserv în urma unui proces pierdut în instanță, Dana Vinca s-a înfruptat cu bani chiar și de la fostul Senator Dan Manoliu care plătea taxa de protecție mascată sub formă de publicitate (ca să nu apară pe vestea. net) prin firma “CATYANNA CREATIV SRL” acolo unde aceasta este unic administrator.
Dacă unele fapte penale comise de Ioana Dana Vinca pot avea un impact mai mult sau mai puțin negativ asupra societății, pentru FURTUL DE BANI din conturile unei asociații menite să ajute la dezvoltarea COPIILOR de la liceu această pușlama împreuna cu restul tâlharilor care au favorizat comiterea acestei fapte penale de cea mai joasă speță ar trebui băgată la pușcărie AZI…ACUM!

PS: toți cei care de azi înainte vă mai afișati în “platourile” Vestea acolo unde licheaua Dana Vinca este și realizatoarea unor emisiuni (“Mămici de pitici”, respectiv “Neamț, colț de rai”), veți fi arătați cu degetul la noi pe pagină pentru susținerea directă sau indirectă a unei lepre care a ajuns să fure inclusiv banii copiilor!

1

2

3

4

DISTRIBUIE POSTAREA PE: