Cum a vandut Primaria Piatra Neamt dealul Carlomanu (DOCUMENT)

08/09/2021 by Anonymous Piatra Neamt

Cum a vandut Primaria Piatra Neamt dealul Carlomanu (DOCUMENT)

Lasam astazi deoparte gunoaiele din presa infecta de la neamt si va adresam o intrebare simpla: stiati ca mai bine de jumatate din dealul Carlomanu nu mai apartine Primariei Piatra Neamt? pentru cei care inca nu stiu, ia sa vedem “ce avem noi aici”:

In anul 2006, pe vremea raposatului Pinalti pe care multi inca il plang (niste retarzi la fel ca si el), Primaria Piatra Neamt a “transferat” catre familia Mastacaneanu prin contract de vanzare-cumparare “cativa” metri patrati de teren care, la acea vreme, era intabulat ca fiind teren extravilan insa, in anul 2015, acesta a devenit intravilan. Sa privim cu atentie harta de mai jos:

coruptie-primaria-piatra-neamt-4

Si acuma, sa va tineti bine, pentru ca cei “cativa” metri patrati de teren sunt, de fapt, 46.557 mp, respectiv 6.195 mp:

coruptie-primaria-piatra-neamt-3a

coruptie-primaria-piatra-neamt-2

coruptie-primaria-piatra-neamt-1

Desigur ca vanzarea terenurilor s-a facut FARA NICI O HOTARARE DE CONSILIU LOCAL in spate, dar asta este alta poveste despre care vom vorbi mai larg intr-o zi in care trebuie sa avem un chef enorm de a scrie pagini intregi de povesti. Iar pentru a intelege acuma pe deplin harta din prima poza, toate parcelele care incep cu “59” sunt ale familiei Mestecaneanu, iar cele cu “54” ale primariei.

In incheiere, pentru ca v-ati abtinut in a vota PSD la Piatra Neamt (felicitari, pentru ca si aia sunt alte jeguri la fel ca si astia de acum), dar totusi ati fost atat de prosti in a vota in continuare leprele PNL-PDL, o sa mai avem dealul Carlomanu (plus multe altele) cand o sa colonizam planeta Marte! FELICITARI!

PS: astia de prin Procuratura, Justitie, Politie, DNA, etc. oare mai respira vreo unu, sau i-a luat Delta pe toti? Intrebam pentru un primar analfabet….

andrei-carabelea-neamt

DISTRIBUIE POSTAREA PE: