VIDEO – Clanul ROBMET in actiune!

Video “cu beșini” de pe vremea când tâlharii Carmen Mereuță ROBMET (prostituata șefă, cea de pe bancheta din spate a mașinii), Richard ROBMET (cel aflat la volan) și Radu ROBMET (cel aflat pe scaunul din drepta-față), adica cei 3 aflați acum în arest preventiv (la beci), aveau apucături de interlopi și amenințau pe oricine și orice fără a fi deranjați cu ceva.

Bineînțeles că toate astea nu ar fi fost posibile fără protecția politică venită în mare parte de la oamenii cinstiți din PSD Neamț care au susținut și “promovat” astfel de tâlhari cu ajutorul șpăgilor primite și a traficului de influență exercitat pe la diverse instituții ale statului acolo unde aveau oamenii lor care semnau cu bună știință contracte de cumpărare a robineților contrafacuti de ROBMET.

Mulțumim PSD Neamț pentru susținerea și promovarea la nivel local și național a unor astfel de valori care acționau strict în interesul cetateanului și niciodata in interesul politicianului. Si nu uitați să votați în continuare cu PSD, pentru că vorba aia: “au furat dar au și făcut”…dobitocilor!

PS: aceasta postare a disparut mai devreme de pe facebook deoarece talharii care au papat de pe urma faptelor penale comise de “clanul” ROBMET se simt hartuiti si incearca cu orice pret sa ne cenzureze. NOT GOING TO HAPPEN!

muie-psd