Talhariile petardei Dorice Albu de la SAJ Neamt

06/11/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Talhariile petardei Dorice Albu de la SAJ Neamt

Continuam cu talhariile petardei Dorice Albu de la SAJ Neamt care, usor usor, ar trebui sa se pregateasca pentru a apela 112 ca sa-i trimita o ambulanta:

Faptul ca Morenciu a picat in plasa DNA dupa ce si-a cumparat postul de la PSD, mai exact de la Ministrul Rafila contra sumei de 100.000 euro, si dupa ce a fost turnat inclusiv de rapanoasa Dorice Albu, e un lucru pe care unii il stiu deja. Insa ceea ce nu stiu marea majoritate care cred ca la SAJ Neamt totul merge struna, sunt urmatoarele:

Cand a aterizat la SAJ Neamt multumita PSD, Dorice Albu era o rupta in fund care nici nu avea unde locui, cei din conducere repartizandu-i o locuinta de serviciu – martor: Letitia Damoc, insa, cu timpul, Dorice Albu impreuna cu directorul tehnic Ceaiu Viorel au “progresat” considerabil si, conform declaratiilor de avere si de interese din anii 2021 si 2022 a celor doi:

manager-general-dr-Dorice-ALBU-declaratie-de-interese-si-de-avere 28.05.2021

director-medical-dr-Dorice-ALBU-declaratie-de-interese-si-de-avere (1) 22.03.2022

director-tehnic-ing-Viorel-CEAIU-declaratie-de-interese-si-de-avere 12.05.2021

director-tehnic-ing-Ceaiu-Viorel-declaratie-de-interese-si-avere

ar trebui sa devina foarte interesant pentru niste procurori modul cum li s-au dublat averile celor 2: Ceaiu Viorel care in 2021 avea 40.000 euro stransi iar in 20222, 80.000 euro, respectiv Dorice Albu avea în 2021 un numar de 2 apartamente (unul in Piatra Neamt si unul in Iasi), iar in 2022 are 3 apartamente in Iasi si 2 in Piatra Neamt + un autovehicul marca Audi (schimbat intre timp cu auto marca Mercedes) in conditiile in care ea este o “saraca” plina de datorii. Si asta nu e tot, pentru ca Dorice Albu mai detine urmatoarele care au fost trecute pe numele rudelor in speranta ca “fraierii” nu se vor prinde :

* 1 apartament situat in primul bloc, la parter (blocurile cosntruite noi pe Str. Fermelor – peste drum de Brico Depo):

apartament-2-dorice-albu

* 2 apartament situate in cel de-al doilea bloc: unul la parter si celalalt la etajul 1 (aceeasi zona, pe Str. Fermelor – peste drum de Brico Depo):

apartament-1-dorice-albu

apartament-3a-dorice-albu

* gradina personala cu gradinar angajat situata intre blocul 1 si blocul 2, la aceeasi locatie de pe Str. Fermelor – peste drum de Brico Depo

gradina-dorice-albu

* inca un apartament situat la parter in blocul numarul 4 din aceeasi locatie de pe Str. Fermelor, cat si o vila construita tot undeva pe Str. Fermelor (pozele in episodul urmator!)

Pe langa proprietatile mentionate mai sus, tarfa Dorice Albu a mai obtinut inca o vila construita la intrarea in Bacau: SAJ Neamt are contracte cu cateva service-uri auto unde repara ambulantele iar unul dintre aceste service-uri (nu o sa ii dam numele momentan) era “service-ul de casa” al prostituatei Dorice care avea rol de amanta si care astfel a obtinut banii pentru vila. A fost scandal mare la vremea respectiva pentru ca o familie a divortat atunci (impacandu-se ulterior) iar sotia fatalaului umbla prin oras ca sa-i rupa falcile tarfei. De altfe, o poveste scarboasa (asupra careia nu vom insista) care a avut un final “fericit” pentru Dorice Albu.

Alta firma la care Dorice Albu repara ambulantele SAJ Neamt este Autovest, firma de la care managerul trompeta primeste comisioane de peste 10% din valoarea facturilor, in dosarul deja deschis de DNA reparatiile ambulantelor fiind cap de afis. Nici cu Iacoban nu ne-ar fi rusine, acesta fiind unul din “domnii” cu care Dorice Albu isi bea cafeaua aproape zilnic si nasul de cununie al auditoarei Nastase Nadia (angajata la SAJ Neamt pe pile) care a adus firma Troleibuzul in pragul falimentului!

Totodata, in curtea SAJ Neamt, din cand in cand, mai sta parcata si ambulanta privata de la Clinca Sf. Andrei:

dorice-albu-sf-andrei-1

dorice-albu-sf-andrei-2

Condusa de numitul Roibu Radu (asistent sef cu doar 7 garzi, dar care in weekend nu venea, iar la turele de noapte venea doar cand era “patroana” de garda, dar spor incasa):

garzi-roibu

garzi-roibu2

ambulanta privata de la Sf. Andrei aflata in curtea SAJ Neamt primeste solicitari cu dedicatie de la Dorice Albu, solicitari pentru care ulterior aceasta incaseaza comisioane cuprinse intre 5 si 10%, in functie de solicitare. La fel se intampla și cu ambulanta de la SALVCENTER (cu sediul tot pe Str. Fermelor) a carei patroane este madam Zaharia iar in timpul pandemiei, aceiasi ambulanta de la SALVCENTER era alimentata cu medicamente si materiale sanitare de la SAJ Neamt (combinezoane, etc) ce ajungeau pe la restaurantele de unde talharii isi luau mancarea. Nici Zapodeanu a carui sot are o firma de ignifugare nu era mai prejos: tot cu cumplicitatea managerului Dorice Albu se carau toti dezinfectantii pentru a face dezinsecții profesionale, in conditiile in care dezinfectanti nu prea se gaseau, preturile crescusera foarte tare iar la SAJ Neamt nebulizarea se facea mai mult cu apa goala!

Interesanta este si achiziția celor 5 containere din perioada pandemiei (sume si documentele aferente in episodul urmator!) care acum au mai ramas doar 2 in curtea SAJ Neamt:

si care sunt folosite doar in scop de depozitare, nefiind folosite niciodata pentru personalul operativ (scopul pentru care au si fost achizitionate, de altfel), personal care se dezbraca de combinezoane dupa interventiile la cazurile de covid direct in curtea ambulantei!

La SAJ Neamt sunt cercetati disciplinar doar angajatii care incomodeaza si care au o parere obiectiva in ceea ce priveste munca pe care o desfasoara: cercetarea se desfasoara fulger, salariatii sunt obligati sa ramana peste orele de program, sa plece la solicitari chiar daca nu le este randul lor (fiind favorizate astfel rudele printr-un, in caz contrar considerandu-se ca sunt vinovati), lucru ce reprezinta un abuz grosolan. Aceiasi salariati sunt amenintati ca, daca nu se afla cine a furnizat date presei, vor fi sanctionati colectiv si nu au voie sa discute intre ei, ci doar cu gasca formata acum din care face parte și “bâlbâitul” – noul asistent sef numit de Dorice Albu care i-a adus acest apelativ razand in hohote.

Mai are rost sa specificam faptul ca o parte din testele covid donate de diverse firme pentru SAJ Neamt erau luate de trompeta Dorice Albu si duse la farmacia Ropharma din statie de la Spital acolo unde sefa farmaciei este chiar sora sa, Delia Oana? nu mai are..

Daca mai exista procurori nevaccinati politic carora ar trebui sa le pese de oamenii care mor cu zile in ambulante ucisi de neputinta angajarilor facute de Dorice Albu pe baza de spaga, ar trebui sa aiba in evidenta si urmatoarele:

-De ce acum se achiziționează materiale mai proaste și mai scumpe ca în trecut?

– De ce directoarea economica a efectuat achizitii publice si a obligat personalul sa semneze pe achizitia respectiva? Sau poate nu cunoaste termenul de incompatibilitate?

– De ce șoferii nu sunt ascultati cand se pune problema unei reparații auto, ci injurati si trimisi la plimbare de catre directorul tehnic? Nu iese “procentul” decat la reparatie de valoare mare?

– De ce ambulanta are un proces pe rol pentru o comanda ferma de masti care a ramas partial confirmata si achitata?

– Cum s-a achiziționat anul trecut un Renault Megane pentru a fi folosit in interes personal, in loc de a face alte îmbunătățiri?

– Cat este tariful la transportul unui pacient, tarif majorat?

PS: si din nou ne oprim aici ca sa nu aglomeram insa, incepand de spatamana viitoare, draga Dorice, urmeaza artileria grea………asa ca pregateste ambulanta!

anonymous-amb

DISTRIBUIE POSTAREA PE: