Spaga si panica de la Spitalul Judetean Neamt

09/08/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Spaga si panica de la Spitalul Judetean Neamt

Spaga concursurilor aranjate aduce panica la Spitalul Judetean Neamt! O fi greva pentru spaga, presa sau pentru DNA? Cert este ca am analizat unul din zecile de documente interne de la Spitaul Judetean Neamt, iar in urma analizei, va putem spune concret despre ce este vorba in propozitie, dupa cum urmeaza:

Ca sa inteleaga toata lumea de la bun inceput, vorbim despre acelasi manager despre care am mai discutat in articolul anterior, domnul Codrut Munteanu, manager pe care mafia din spital vrea sa il arunce in strada pentru ca si-a bagat nasul in caracatita spagii existenta in aceasta unitate spitaliceasca inca de pe vremea cand a fost construita. Dintr-o data, dupa ce DGA a spart fisetele unor medici si au gasit acolo numerar in bani mai mult decat intr-o sucursala de banca, iar in blugii unui ortoped au gasit o caramida cu care acesta putea sa isi cumpere lejer o limuzina noua, unii medici din Spitalul Judetean Neamt care, apropo, castiga cam 3.000 euro net pe luna, s-au simtit atacati direct la spaga pe care o incaseaza zilnic de la familiile sarace care asteapta sanatate. Nu intelegem de ce managerul si doctorul Codrut Munteanu este asa de zmeu, dar stim foarte bine pe cine a deranjat si ce manevre disperate se pun la cale impotriva lui.

Draga Arsene, daca tu crezi ca Autoritatea Consiliului Judetean conduce si este respectata la Spitalul Judetean Neamt, te anuntam ca te inseli amarnic.  Seful combinatiilor de la spital este chiar consilierul tau pe nume Dan Constantin, consilier care te fura ori de cate ori intorci capul si care nu este deloc strain fata de toate talhariile pe care le suporta pacientii. Dar oare are spitalul control asupra achizitiilor? Teoretic, asa ar trebui. Practic, niciodata. Adica, ca sa intelegi, managerul spitalului Codrut Munteanu, un om respectabil de altfel, conduce doar teoretic unitatea medicala. Practic, ghearele mafiei iti fura din banul public si te iau de prost pe fata. Intreg sistemul administrativ din spital merge pe un singur principiu: da-mi ca sa iti dau! (spaga)

Alta intrebare pentru talharul Arsene: oare cum crezi ca se organizeaza licitatiile? Crezi ca ai control asupra departamentului financiar-contabil? Te ajutam tot noi cu raspunsul: NU ai. Dar despre concursurile din spital, ai idee cum se organizeaza acestea? Iti spunem tot noi: pe aceeasi filiera a consilierului tau, Dan Constantin, la butoane fiind “doamna” Carmen Morosanu despre care in oras se vorbeste ca ar angaja in spital pe cine vrea muschiul ei, ea fiind totodata si sefa serviciului de resurse umane.

Urmatoarea intrebare o adresam direct ofiterilor DGA: draga domnilor orbeti, macar banuiti care este valoarea spagii oferite pentru angajari preferentiale despre care gurile rele spun ca a alimentat multe conturi, carduri sau vacante ale mafiei din spital?

Revenim la gunoiul Arsene cu o alta intrebare: ia zii Mitica, stii care este valoarea lunara a achizitiilor de alimente? Iti spunem noi: una foarte mare! Ai fost vreodata pe o sectie a spitalului pentru a servi masa alaturi de bolnavi? N-ai fost, doar nu esti prost…ce sa cauti tu acolo?! Ia incearca sa iti deplasezi hoitul din birou si ai sa vezi cum te alegi cu o criza de nervi gratuita. Si totusi, pana te misti tu, ca acuma e cald afara si ca sa stai la coada in statie pentru a lua autobuzul de la CJ la Spital e greu si insuportabil, asa ca iti spunem tot noi: carnea de sute de milioane platita din bani publici nu se regaseste in farfurii, bolnavii mancand doar o zeama colorata (ca detinutii politici de la canal). Ai macar idee unde sunt alimentele? Iti raspundem tot noi si la intrebarea asta: sunt furate ca in codru! Ai verificat vreodata sacosele umflatelor de la blocul alimentar si cine intra si iese noaptea, cu complicitatea agentilor de paza de tip Chuck Norris, din posturile de intrare-iesie din spital?

Noi te intelegem, talharule, ca dai miliarde la spital, dar iti spunem in fata ca te fura toti pe la spate si te iau si de prost…si nu ca n-ai fi. Era normal ca un manager de la care astepti rezultate sa isi aleaga echipa cu care sa lucreze. Cand crezi tu ca vreodata vor fi schimbati, evaluati, verificati si dati afara sefii de la aprovizionare, sefii de la RUONS impreuna cu regina magiei albe de la angajari, “doamna” Carmen Morosanu, sefa departamentului financiar-contabil si restul? Niciodata! Si asta pentru ca oamenii tai din colegiul director si din consiliul de administratie il vor sabota pe managerul Codrut Munteanu si nu vor lua nici o masura impotriva celor enuntati in documentul atasat la acest articol. Dar oare de ce? Pai simplu: ai vazut tu vreodata un caine care sa plece de la macelarie de buna voie?

Spitalul Judetean Neamt are un manager ok din punctul nostru de vedere, manager “pus in geam” pentru a i se fura pensia, el practic neavand absolut nici o putere administrativa, asa cum pe tine, gunoiule din CJ, mafia din spital te-a luat de prost. Si ca sa vedeti ca nu umblam cu povesti inventate si prefabricate, asa cum fac evazionistii si hotii de portofele de prin presa, gen Corfu Ionut si Vinca Daniel, atasam mai jos una din dovezile destul de clare care ilustreaza, cu semnatura, cea mai mare golanie in care, din dorinta de respectare a legii, “doamna” Carmen Morosanu solicita un control asupra angajarilor preferentiale si care ameninta cu Ministerul Sanatatii, protectia broastelor si cu politia galaxiei ca, pana la rezolvarea “situatiei”, serviciul RUONS, citam “refuza sa se implice in organizarea si desfasurarea concursurilor din spital”. Cu alte cuvinte, angajatii Spitalului Judetean Neamt, aflat in subordinea Consiliului Judetean Neamt urineaza cu bolta pe autoritatea managerului Codrut Munteanu si inclusiv pe cea a talharului de la CJ!

Avem dubii serioase ca va urma o cercetare disciplinara si ca “protestatarii” vor fi zburati din functie, si asta pentru ca Spitalul Judetean este condus de Dan Constantin si sleahta lui de rapanosi, managerul Codrut Munteanu fiind incadrat indirect la activitati diverse.

jaf-spital

Anonymous

DISTRIBUIE POSTAREA PE:

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 8 Apr 2023
  • Pinned: 8 Sep 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • Pinned: 1 Apr 2022
  • HackersPinned: 1 Apr 2022