Penala Dana Vinca si FALSUL IN DECLARATII! (DOCUMENT)

25/01/2021 by Anonymous Piatra Neamt

Penala Dana Vinca si FALSUL IN DECLARATII! (DOCUMENT)

Stam si ne gandim cateodata cam cat de rapanosi pot fi oligofrenii astia din “presa nealiniata” de la Neamt si cat tupeu pot avea in ei ca sa iasa in spatiul public si sa planga ca niste pizde din cauza faptului ca vezi doamne ne-am luat degeaba de curvele…pardon, nevestele lor. Pai ia sa vedem daca e chiar degeaba, asa cum spun ei:

Va povesteam (cu documente!) despre rapanul ala infect de Vinca de la vestea.net, un evazionist, un excroc si un hot de portofele veritabil care a facut numai nenorociri de-a lungul vietii si care pozeaza in moralistul societatii si in jurnalistul “nealiniat” care a primit locuinta ANL moca de la Pinalti (PDL), si despre nevasta acestui jeg ordinar…o curva penala care s-a tavalit cu o gramada de nume din oras asupra carora vom reveni cat de repede. Dar pana acolo, sa vedem de ce inclusiv zdreamta asta ordinara s-a simtit indignata de faptul ca ne-am luat de orfanul cu ziarul si de familia ei:

nev-vinca

Ioana Dana Vinca (cu numele Ioana Dana Ciochina pe facebook) care incearca pe cat posibil sa stea cat mai departe de numele rapanosului evazionist Vinca pentru ca inclusiv ea il ajuta cu evaziunea fiscala si cu incasatul banilor pe “jurnalistul nealiniat” Daniel Vinca, administrator la Scoala Gimnaziala “Nicolae Iorga” Pangarati, a “uitat” din 2018 sa treaca in declaratia de interese firma “CATYANNA CREATIV SRL” (la care este administrator unic) si sumele incasate pe aceasta firma (pe “combinatie” cu Daniel Vinca) in declaratia de avere:

CATYANNA CREATIV SRL

catyanna-1

catyanna-2

DECLARATIA DE INTERESE

dc-int-1

dc-int-2

DECLARATIA DE AVERE

dc-av-1

dc-av-2

dc-av-3

dc-av-4

dc-av-5

dc-av-6

CATYANNA CREATIV SRL, infiintata in 02.10.2018 cu cifra de afaceri de 103.513 lei (un pic peste 1 miliard lei vechi)

Culmea ironiei ca in declaratia de interese mai si scrie: “cunoscand prevederile art. 292 din Codul Penal privind falsul in declaratii”! Si acuma intrebare pentru zdreamta asta: ia zii mai “duoamna” administrator, unde sunt profiturile de sute de milioane lei vechi din aceasta firma (CATYANNA CREATIV SRL) pentru ca firma nu este trecuta in declaratia de interese si nici sumele de bani incasate nu sunt trecute in declaratia de avere (dupa cum bine observi mai sus)?

Ia sa vedem acuma ce spune art. 292 din Codul Penal privind falsul in declaratii:

Declararea necorespunzătoare adevărului, făcută unui organ sau instituţii de stat ori unei alte unităţi dintre cele la care se referă art. 145, în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte pentru producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

DRAGI ANCHETATORI, PE ZDREAMTA ASTA CAND O BAGATI LA PUSCARIE, IMPREUNA CU RAPANUL CELALALT DE LA VESTEA (DANIEL VINCA)?

Ei uite de ce erau jegurile astea “nealiniate” asa de ofticate pentru ca ne-am luat de panaramele cu care dorm ei noaptea in pat (si inca un sfert de oras)…ca nu cumva sa iasa la iveala faptul ca evaziunea pe care o fac se intampla pe numele mortaciunilor!

PS: nu te impacienta, Corfule…tu urmezi pe lista, ca iar ai prins glas in spatiul public si mai sunt o gramada de aratat despre tine, cacat cu ochi ce esti!

Anonymous Piatra Neamt

DISTRIBUIE POSTAREA PE: