Militianul CORUPT Coserariu, presa INFECTA si FRAUDA cu muzica! (DOCUMENT)

23/10/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Militianul CORUPT Coserariu, presa INFECTA si FRAUDA cu muzica! (DOCUMENT)

Asa cum am promis, urmeaza runda a-2a pentru militianul CORUPT si INFECT pe nume Marius Coserariu, “cantaretul” care nu stie nici macar 3 acorduri si care incaseaza sume rotunde pe spatele copiilor la Tasca:

Dupa cum bine stiti, trupa de oligofreni formata din: Coserariu, Vinca si Corfu au pus la cale pe perioada starii de urgenta un asa-zis proiect intitulat “Cantam Piatra Neamt”…adica mai exact, un clip video ce urma a fi ca un fel de imn al orasului. Pana aici toate bune si frumoase doar ca ideea din spatele acestui proiect a fost de fapt FRAUDAREA cel putin morala, daca nu si ILEGALA, a banului public pe perioada pandemiei, atunci cand municipalitatea ar fi trebuit sa cheltuie banii pe vrajeala COVID-19 si nu pe niste melodii fanteziste care de fapt nu au nici o legatura cu orasul si care, DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC, sunt niste GUNOAIE realizate de niste incepatori in domeniu. Inainte de toate, hai sa vedem “proiectul”:

csp2

csp3

csp4

csp5

csp6

csp1

Acuma sa ne uitam atent la tabelul din penultima poza, Nr. Crt. 10 (Alte cheltuieli) si sa facem un calcul ca la gradinitia ca sa vedem cat a costat “montajul tehnic”: 5.000 + 20.000 +4.800 + 4.000 = 33.800 RON DOAR pentru partea tehnica, parte de care s-a ocupat nimeni altcineva decat FRATIA BOSCHETARILOR EVAZIONISTI de la Neamt, adica sobolanul Ionut Corfu de la tvmneamt.ro si taratura infecta Daniel Vinca de la vestea.net! Si in mod firesc, urmeaza doua intrebari:

1. Pentru suma de 33.800 RON care a fost incasata de firmele detinute de Corfu si Vinca prin intermediul Asociatiei Culturale “EU CRED” (paravanul combinatiei de fapt) s-au taiat facturi si chitante, ca ulterior sa fie platitie si taxe la stat, asa cum prevede legea?

2. Daca analizam atent documentul din a-2a imagine unde scrie ALB PE NEGRU cine si ce rol are in cadrul acestei “asociatii” facuta in scopul de a incasa bani publici sub aspectul legalitatii, atunci in ce calitate s-a ocupat GUNOIUL Daniel Vinca (alta decat cea de CAINE MAIDANEZ) de mersul in stanga si in dreapta pe la institutiile statului in scopul obtinerii de fonduri? cumva in calitate de “santajist”, stiind ca daca merge el personal si “ameninta” cu fosa septica numita ziar se pot obtine mai usor banii? Da oare o fi asta un fel de trafic de influenta?

Observatie: cu nici 6 luni de zile in urma, Asociatia Culturala “EU CRED” a fost mutata de pe numele militianului CORUPT Marius Coserariu (care coalizeaza cu hotii de lemne de la Damuc) pe numele nevestei – Coserariu Virginia Dumitrina, asa cum se poate observa tot in documentul din imaginea nr. 2, iar “urmele” acestei mutari au ramas tot in document, daca privim cu atentie denumirea adresei de e-mail. Si acuma intrebam din nou: oare de ce a fost nevoie de aceasta mutare (de pe un nume pe altul), daca nu se face nimic ilegal cu aceasta “asociatie”?

Despre faptul ca cei doi OLIGOFRENI din presa infecta (Corfu si cu Vinca) au folosit SOFTURI PIRATATE la realizarea tehnica a acestui clip mai are rost sa pomenim?

In incheiere, speram ca organele abilitate ale statului vor face niste verificari mai amanuntite asupra modului in care acest proiect VIZIBIL SUPRAEVALUAT din toate punctele de vedere a incasat bani publici in vreme de pandemie, cat si asupra activitatii de Politist pe care o practica acest JEG DE MILITIAN CORUPT la Post Politie Damuc, acolo unde hotii de lemne isi fac de cap fara ca nimeni sa ii intrebe nimic!

Daca Municipalitatea mai are planuri cu astfel de “proiecte” fanteziste, pentru a da o mana de ajutor in perioada pandemiei, ne oferim noi sa ajutam in mod GRATUIT cu partea tehnica a unor eventuale viitoare montaje!

Si nu in ultimul rand, pentru ca militianul nostru se crede un fel de “sef” al gramaticii, hai sa ii dam si MUIA corespunzatoare pe aceasta tema, ca tot ii place lui sa se ia de altii in speranta ca poate mai face rost de niste popularitate:

cos-ana

“anonimous” se scrie intotdeauna cu “Y”, adica ANONYMOUS, analfabetule!

PS: nu te impacienta mai Coserariu, cacat cu ochi de militian ce esti, pentru ca urmeaza si partea a-3a! te-am pupat si ne auzim din nou cat de curand!

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanăƒ„ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019