Mafia de la Spitalul Judetean Neamt imbolnaveste oameni!

26/08/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Mafia de la Spitalul Judetean Neamt imbolnaveste oameni!

De ceva vreme (desi pe silent) anumite institutii ale Statului Roman care au competenta in cercetarea penala au demarat o ancheta sub acoperire in Spitalul Judetean Neamt. Din cate stim, anchetatorii vor sa afle adevaratele motive pentru care mafia din Spitalul Judetean Neamt incearca cu orice pret sa il inlature pe managerul Codrut Munteanu.

La aceasta ora, din informatii sigure, stim ca la Spitalul Judetean Neamt functioneaza un grup de crima organizata care a pus stapanire pe unitatea sanitara vreme de mai bine de 15 ani. Activitatea managerului Codrut Munteanu este paralizata de catre mafiotii din institutie care nu vor sa dea nici un pas inapoi de frica de a nu iesi la iveala afacerile lor necurate, spaga si banii facuti pe nenorocirile oamenilor.

Mai nou, am aflat ca si o parte din presa de la Neamt s-a incolonat in acest plan. Asa-zisii jurnalisti de investigatie pun presiune constanta pe managerul Codrut Munteanu inventand tot felul de subiecte pentru a-l determina pe acesta sa demisioneze, o dovada in acest sens reprezentand un articol publicat la comanda mafiei din spital de alt securist sub acoperire pe nume Daniel Muraru – patronul publicatiei atacul.ro

2-art-at

Din lecturarea textului scris de catre atacul.ro aflam ca au fost initiate demersuri “dezinteresate” de anumite asociatii care lupta pentru integritate. Ei bine mai boschetarilor, avem placerea sa va informam ca doua astfel de asociatii (una dintre ele fiind condusa de catre Janel Iosub, personaj cu care am dat de pamant si am demonstrat ca practica santajul la comanda) sunt si ele luate in vizorul autoritatilor pentru santaj si alte infractiuni, iar surprizele se vor tine lant.

Analizata atent, facatura din atacul.ro reprezinta o unealta de presiune tipic securista. Reteta este simpla: se da un titlu pompos, apoi se adauga articole din acte normative pentru a da credibilitate textului, se impune metoda echidistantei (cum ar fi, citam: “noi nu avem nimic cu managerul, dar el trebuie sa plece”), se prezinta explicit venitul anual al unui medic (pentru a-l supune oprobiului public) iar la final se adauga un element de cancan pentru ca toata povestea sa fie credibila. Aceasta vrajeala nu tine la noi!

Concluzia: materialul jurnalistic publicat de atacul.ro este facut la comanda mafiei din spital si este rezultatul unui scenariu bine elaborat. Mesajul nostru catre mafia din spital este urmatorul:

Mai boschetarilor, managerul Codrut Munteanu este doctor in stiinte medicale, are un numar de peste 20.000 de pacienti operati in cariera sa iar prin astfel de manevre securiste era sa-l omorati, cretinilor!

2-codrut-munteanu

Terorizat continuu si amenintat, managerul Codrut Munteanu a suferit un spasm vascular cu pareza faciala, si asta pentru ca omul este prea de calitate pentru niste borati ca voi care va pretati, pe langa altele, la furtul de mancare al pacientilor. Din fericire, starea managerului Codrut Munteanu este stabila, acesta urmand sa se intoarca la servici la jumatatea lunii septembrie. Dar sa nu credeti ca pana atunci o sa furati linistiti, jegosilor! O sa stam cu ochii pe voi iar aceasta drama ne determina sa monitorizam constant tot ceea ce faceti.

Totodata, managerul Codrut Munteanu, aflat in suferinta si avand bun simt, face niste precizari halucinante, conform documentului de mai jos:

2-doc-cmunteanu

Solicitam autosesizarea in regim de urgenta a Colegiului National al Medicilor pentru ca este inadmisibil ca unui chirurg, doctor in stiitne, sa i se conteste legalitatea prezentei sale in sectia de chirurgie, fiind astfel exclus pe nedrept din “marea scena a chirurgiei romanesti”. Cat despre incompatibilitatea managerului, ii anuntam pe jurnalistii de investigatie (securisti acoperiti) ca medicul Codrut Munteanu este doar actionar la SC Munposan 94 SRL. Aceasta societate este pusa in vanzare de 3 ani, activitatea PFI incetand si ea odata cu demisia lui Codrut Munteanu din functia de administrator general al SC Munposan 94 SRL.

Pentru aspectele prezentate mai sus, ne adresam in mod direct tuturor parlamentarilor incompetenti din Neamt (indiferent din ce partid politic ar face parte) care cunosc aceasta situatie inca de la inceputul anului si nu au interpelat-o pe Ministra Sanatatii Sorina Pintea pentru a-i aduce la cunostinta aceasta situatie. Mancati banii statului degeaba, oligofrenilor, si cand va vine o valoare a lumii medicale in Neamt va ascundeti in vizuini ca sobolanii de frica ziaristilor evazionisti, hotilor de portofele si securistilor din presa precum Ionut Corfu, Daniel Vinca, Valentin Balanescu si Daniel Muraru.

Constatam ca cea mai mare problema a Spitalului Judetean Neamt este prezenta in proximitatea managerului a lui Laurentiu Greaca, fost politist de la rutiera, prezenta care ii ingrijoreaza extrem de tare pe angajatii spitalului. Publicatia atacul.ro a tinut sa ilustreze facatura jegoasa cu urmatoarea fotografie:

2-greaca-munteanu

Noi suntem de parere ca nu ar mai trebui sa il judecati in recurs pe Laurentiu Greaca. La cat sunteti de nenorociti, credem ca ar trebui sa il condamnati direct la inchisoare pe viata. Ce mai asteptati? Si daca tot ne-ati starnit curiozitatea, o sa publicam in curand cateva nemernicii si facaturi din dosarul sau, de o sa va cruciti.

O intrebare pentru gunoiul Daniel Muraru: poze cu umflatele care fura mancarea bolnavilor nu ai? Noi iti recomandam sa incerci sa obtii si cateva probe de la mapa foto din dosarele spagarilor de la Ortopedie. Ce zici?

Nu va lasati, domnule Codrut Munteanu. Noi va sustinem!

Anonymous

DISTRIBUIE POSTAREA PE: