Stefan Iacob – Sef Birou la Politia Locala Piatra Neamt, FALSIFICATOR DE VOTURI!

20/09/2022 by Anonymous Piatra Neamt

Stefan Iacob – Sef Birou la Politia Locala Piatra Neamt, FALSIFICATOR DE VOTURI!

Va era dor de boschetarii de la Locala? si noua! Asa ca astazi o sa incepem sa le rupem coastele (nu doar sa maturam pe jos cu ei!) cu o “poveste” nu foarte pompoasa dar cat se poate de PENALA ce il are ca personaj principal pe numitul Stefan Iacob.

Actual Sef birou in cadrul Politiei Locale Piatra Neamt (o institutie care colcaie de corupti, analfabeti si lingai ordinari), post obtinut pe o filiera de TRAFIC DE INFLUENTA,

dcl1

Iacob I.C. Stefan are un istoric cat se poate de PENAL in administratia publica locala: in anul 2019, atunci cand ocupa functia de Secretar in cadrul primariei Bargauani

dcl2

secretari-2

a FALSIFICAT actele referitoare la votarea bugetului comunei Bargauani, acte pe care inclusiv Prefectura le-a avizat de legalitate in nestiinta de cauza:

prf1

prf2

Mai concret, la sedinta de Consiliu Local din data de 23 aprilie 2019 pentru aprobarea bugetului comunei Bargauani s-au intamplat urmatoarele:

  1. S-a interzis filmarea sedintei care este publica prin lege.
  2. S-au falsificat procesul verbal al sedintei si toate actele legate de desfasurarea votului la proiectul de buget al comunei.
  3. Oamenii din comuna care voiau sa vorbeasca la punctul “diverse” NU au fost lasati sa vorbeasca iar cine a insistat si a ridicat vocea a fost agresat fizic.

 

Cu toate ca unii consilieri locali NU au votat bugetul, Stefan Ioacob a FALSIFICAT documentele si a consemnat faptul ca “din cuprinsul procesului-verbal de sedinta reiese faptul ca proiectul de hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2019 pentru comuna Bargauani a fost aprobat in unanimitate de catre toti cei 12 consilieri locali prezenti la sedinta”, asa cum reiese din raspunsul dat de catre Prefectura in urma unei plangeri venite tocmai din partea consilierilor care NU votasera absolut nimic:

unanimitate

In urma sesizarii facute de consilierii locali care NU votasera absolut nimic catre Prefectura, Prefectura Neamt a redirectionat plangerea catre IPJ Neamt – Serviciul de investigare a criminalitatii economice, plangere ce il viza in primul rand pe numitul Iacob I.C. Stefan pentru fapta penala de fals intelectual…plangere care a dat nastere unui dosar penal de toata frumusetea.

DOSARUL PENAL NR. 3051/P/2019

dosar-penal-is-bargauani

Desi au trecut mai bine de 3 ani de zile de la deschiderea dosarului penal, nici pana astazi consilierii locali care au depus plangerile nu au primit nici un raspuns din partea IPJ Neamt cu masurile luate (daca s-au luat). In speranta ca IPJ Neamt vrea sa dea dovada de corectitudine si va duce la solutionare prezentul dosar prin scoaterea lui de la naftalina, va prezentam cateva declaratii pe scurt:

Irimia Mircea, consilier ALDE:

Eu știu că m-am abținut. Marin de la PNL a fost contra. Nu mai știu cum a votat Oprișan.

Oprișan Milu, consilier PNL:

Eu m-am abtinut!

V.M, consilier PNL:

Eu am fost împotrivă. Nu au mai votat bugetul colegii de la ALDE și de la PNL. De la mine încă unul, Oprisan…

De asemenea, in actul emis de Prefectura in baza falsurilor primite de la primaria Bargauani se spune ca toti oamenii prezenti la sedinta au fost lasati sa vorbeasca, lucru total FALS. Nu doar ca nu au fost lasati sa vorbeasca, dar au fost si loviti cand au insistat sa vorbeasca, asa cum reiese chiar din declaratiile acestora:

Sechel Mihai:

Eu am o cerere facuta, un apel semnat de oameni ca sa imi dea niste materiale pentru scoala, cu numar de inregistrare si nu mi-a dat raspuns nici acum. De vreo 3-4 luni e facuta. Am copie dupa ea. Am vrut sa intreb in sedinta de ce nu mi-a dat raspuns, caci eu stiu ca in termen de 30 de zile trebuie sa imi dea un raspuns secretarul. Pana la urma a iesit scandal si am luat si bataie. M-am certat cu viceprimarul si pana la urma a dat in mine. Trei palme am luat de la viceprimar. A plecat, nu a vrut sa mai stea, asa ca m-am dus la secretar si l-am intrebat ” Domnule secretar, care e treaba cu cererea mea? De ce nu mi-ati dat raspuns in termen de 30 de zile?” ” Nu, ca cererea nu a ajuns la mine”. Ma duc la Schiopu si il intreb ”Unde e cererea mea? ”Nu, că e data la secretara!” ” Hai la secretara” L-am luat si cand ma duc la secretara, nu e la ea. Hai sa vedem la contabila. Ma duc la contabila, ” Mai, nici la mine nu a ajuns”. Apoi l-am intrebat pe Schiopu ”Ce ati facut cu ea? Unde e cererea? Trebuia sa imi dati raspuns in termen de 30 de zile daca e alba sau e neagra.” Si nu mi-a dat raspuns nici in ziua de azi.

Dabija Nelu:

Cand ati fost dumneavoastra si nu v-au lasat sa filmati, am vrut sa spun ca pe drumul nostru de la Palazu, in doi ani de zile, nici un balast nu s-a adus. Dar daca nu m-au lasat… si mai este un pod, daca mai vine o apa cum a fost aseara, jumatate de sat e rupt, nu mai putem trece. Da, nu m-au lasat să vorbesc ca au suspendat sedinta. Dupa ce a inceput scandalul, ca l-a batut pe Sechel. Cand sa luam si noi cuvantul a suspendat sedinta. Voiam sa vedem si noi daca mai fac drumurile, nu le mai fac.

Mihai Clopotaru:

Nu am fost lăsat să vorbesc. Pai nu, caci daca au inchis sedinta si au plecat, nu ne-a lasat sa vorbim. Cu cine sa vorbesti? Cu gardurile? Erau probleme si de drumurile alea care fac legatura intre Chilia, drumul care face legatura cu Piatra, drumul judetean… nu aveai cu cine vorbi. Dupa aia voiam sa discut si sa intreb ce s-a rezolvat cu banii pe care i-au bagat in acel veceu care nu poate fi folosit, adica erau probleme de ridicat si nu aveai cum. Petrica Schiopu. A spus ” inchide sedinta”, s-au ridicat si au plecat.

In incheiere cerem Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Neamt sa solutioneze de URGENTA dosarul cu nr. 3051/P/2019 si sa ii bage la puscarie atat pe numitul Stefan Iacob – actual Sef birou in cadrul Politiei Locale Piatra Neamt si fost Secretar al primariei Bargauani, cat si pe restul gunaielor care au favorizat producerea acestei fapte de natura PENALA!

De asemenea, procurorii DNA Neamt vaccinati politic ar trebui sa investigheze  DE URGENTA si modul in care a fost angajat numitul Iacob I.C. Stefan pe postul de Sef birou in cadrul Politiei Locale Piatra Neamt!

Cam cu asta se ocupa angajatii institutiei Politiei Locale Piatra Neamt, o institutie ce consuma anual milioane de euro din banii fraierilor care platesc taxe si impozite: de la NIMIC la ABUZURI IN SERVICIU si FAPTE DE NATURA PENALA!

PS: revenim, GUNOAIELOR de la Locala!

stefan-iacob-politia-locala-piatra-neamt

DISTRIBUIE POSTAREA PE: