GHID PRACTIC de Evaziune Fiscala pe modelul vestea.net

07/09/2021 by Anonymous

GHID PRACTIC de Evaziune Fiscala pe modelul vestea.net

Pentru ca uneori Justitia de la Neamt este o CURVA, astazi va prezentam un GHID PRACTIC de evaziune fiscala documentat din fosa septica vestea.net, fosa al carei administrator este nimeni altul decat Daniel Vinca…unul din cele mai mari JEGURI SOCIALE ale orasului!

Inca de la bun inceput precizam faptul ca acest GHID PRACTIC de evaziune fiscala se bazeaza pe fapte concrete, documentate si “judecate”, astfel incat oricine urmeaza pasii de mai jos fara nici o abatere, nu va pati abslout nimic, asa cum nici GUNOIUL de la vestea nu a patit nimic. Si pentru ca doar la Neamt este posibil sa faci evaziune fiscala fara sa patesti nimic (nu ca nu ar fi si in alte parti, dar aici vorbim cu probe cap-coada), NOI INCURAJAM PE TOATA LUMEA CARE VREA SA FACA UN BAN IN PLUS SA PROCEDEZE EXACT CA ZDREAMTA DE VINCA, urmand pasii simpli de mai jos:

I. Pimul si CEL MAI IMPORTAN PAS: cand va apucati de evaziune fiscala (sau de jurnalism) trebuie NEAPARAT sa scapati de orice bun (casa, masina, etc.) pe care il detineti pe numele propriu. In caz contrar, veti pierde totul la final in urma unor executari silite pe parte civila.

II. In caz ca nu suteti obisnuiti cu mangleala si cu dat tepe oamenilor nevinovati, faceti in fiecare dimineata exercitii de dictie timp de 2 ore, in decurs de 6 luni, pentru perfectionare. Daca totusi v-ati nascut cu talentul de JEG (eventual daca ati furat si niste portofele in tinerete si ati fost inchisi in centrele de reeducare pentru minori, ati dat teapa pe la intretinere sau v-ati batut pula de oameni prin spatiul public fara nici o dovada), sariti la pasul urmator.

III. Se creeaza un site si o pagina de facebook (nu trebuie neaparat si o firma pe numele personal pe care sa rulati banii incasati de pe urma viitoarelor “articole” , pentru ca o sa vedeti mai jos de ce!) cu o denumire generica de ziar infect (exemple: mesagerulneamt.ro, newsallert.ro, tvmneamt.ro, etc.), se adauga numele propriu la site si la pagina de facebook pentru a arata cine este administratorul lor si va autointitulati singur “JURNALIST”, pentru ca asa este in Romania: oricine detine un rahat de site si/sau pagina facebook cu aceeasi denumire se poate autotintitula singur jurnalist, fara ca nimeni sa spuna sau sa verifice ceva, chiar daca meseria dinainte a fost, de exemplu, cea de TIR-ist hot, sau chiar daca aveti 10 clase abia terminate la un liceu de rahat (vezi cazul tvmneamt.ro). Dupa ce s-a obtinut titulatura de JURNALIST, se trece la pasul urmator.

IV. Cu un caracter infect bine dezvoltat si fara nici un bun pe numele personal (lipsa celor 12 clase, daca exista, reprezintand totodata un avantaj), se cauta una sau mai multe persoane care detin o firma curata si fara datorii (obligatoriu denumiti FRAIERI, pentru ca asa trebuie priviti oamenii binevoitori din proaspata postura de JEG…oameni care vor sa va ajute sa nu mai fiti un ratat in viata) carora li se aplica mangleala corespunzatoare, dupa care se asteapta o perioada de timp ca mangleala sa isi faca efectul. Daca dureaza mai mult de 3-4 zile pana mangleala isi face efect, trebuie insistat cu perseverenta. In momentul in care “FRAIERUL” a pus botul, trecem la pasul urmator.

V. Ca un SARAC ORDINAR (si asta pe bune, pentru ca nu aveti nimic pe numele propriu, inca de la pasul I…nici macar o acadica…AIA E!) discutati cu “FRAIERUL” care detine firma pe numele lui si pe care l-ati manglit la pasul IV sa va lase sa folositi acea firma pentru a va putea descurca in viata si pentru a nu mai fi un ratat (ar crede el asta!) cu ajutorul ziarului infect pe care tocmai l-ati creat si pe care urmeaza sa scrieti articole cu iz de santaj pentru a incasa ulterior bani la negru sub forma de taxa de protectie de la diversi politicieni din judet, politicieni la fel de ORDINARI ca si voi (exemple: Ciprian Enache – ALDE, Bogdan Gavrilescu – PMP, Florentina Moise – PSD, Oana Bulai – PSD, Dragos Chitic – PNL, etc).

VI. Dupa ce v-ati facut de cap cu rapanosii din politica de la Neamt si ati ajuns la suma de 101.975 RON incasata sub forma de taxa de protectie (ca sa nu mai scrieti de ei) si nedeclarata nicaieri (adica putin peste un miliar lei vechi), STOP! pentru ca aceasta este suma exacta pentru care NU VETI PATI NIMIC!

Si cum noi nu vorbim niciodata de pe pereti, acuma urmeaza si dovezile (sau mai bine zis, repercursiunile legale INEXISTENTE)! Exista 2 parti nasoale (ar crede unii, conform legii) in urma unei astfel de fapte: partea civila si partea penala.

Daca “FRAIERUL” nu e chiar ultimul bou si isi da seama in timp de faptul ca firma care este pe numele lui este folosita ca “OBIECT” al unei evaziuni fiscale (incasat bani din taxe de protectie…sume pentru care nu se plateste nici un leu la stat) si va actioneaza in judecata, NU VA PANICATI pentru ca orice ar face este total degeaba:

PLANGERE LA O INSTANTA CIVILA PENTRU PLATA DATORIILOR FACUTE PE NUMELE “FRAIERULUI”, PENTRU A NU LE PLATI DIN BUZUNARUL PROPRIU

daniel-vinca-evaziune-fiscala-neamt-2

PLANGERE LA O ALTA INSTANTA PE PARTEA PENALA PENTRU EVAZIUNE FISCALA

daniel-vinca-evaziune-fiscala-neamt-1

Toate aceste actiuni ale “FRAIERULUI” devin neinteresante si va scuteste de orice bataie de cap pentru ca, daca ati respectat pasul I (CEL MAI IMPORTANT!) si nu aveti nici un bun pe numele propriu, chiar daca o instanta civila va gaseste VINOVAT si va executa silit, nu detineti nici un bun, si deci nu are ce va lua!

daniel-vinca-evaziune-fiscala-neamt-3

Iar daca o alta Instanta de Judecata va gaseste vionvat si pe partea PENALA pentru infractiunea de EVAZIUNE FISCALA, puteti dormi linistiti noaptea deoarece suma de 101.975 RON (putin peste un miliard lei vechi) nu resprezinta un prejudiciu atat de mare incat sa fiti judecat si bagat dupa gratii:

daniel-vinca-evaziune-fiscala-neamt-4

Asadar, daca urmati cu strictete GHIDUL DE EVAZIUNE FISCALA de mai sus, pentru suma de 101.975 RON NU VETI PATI ABSOULUT NIMIC, si asta nu pentru ca o spunem noi, ci o spun faptele si documentele de mai sus! Iar cu aceasta ocazie, REPETAM:

NOI, IN CALITATE DE “ANONIMOSI PANICOSI” (CA SA CITAM RAPANUL DE LA VESTEA), INCURAJAM TOTI CETATENII ACESTUI JUDET CARE DUC O VIATA MAI GREA SA URMEZE CU INCREDERE ACEST GHID DE EVAZIUNE FISCALA PENTRU A FACE ROST DE NISTE BANI IN PLUS PENTRU UN TRAI MAI BUN!

PS: “Jurnalistul” si “Formatorul de Opinie” Daniel Vinca de la vestea.net…un exemplu de urmat in viata pentru oricine! (FUTU-TI MORTII MATII DE RAPAN INFECT)

daniel-vinca-vestea-evazionist-neamt

Anonymous Piatra Neamt

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 11 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Pinned: 8 Jun 2020
  • Hassanツ Pinned: 5 Aug 2019
  • Pinned: 5 Aug 2019
  • Anonymous Pinned: 5 Aug 2019