Escrocheria din spital in numele parintelui Iustin Parvu

04/09/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Escrocheria din spital in numele parintelui Iustin Parvu

In urma cu aproximativ o luna de zile, talharul Dan Constantin organiza intalniri de taina pentru a incerca sa convinga diversi fraieri pentru functia de manager al Spitalului Judetean Neamt. Vrajeala aruncata pe piata de acest expirat era centrata pe ideea ca managerul Codrut Munteanu este pe faras, nemaiavand sustinerea lui Ionel Arsene.

Intreaga facatura a fost dinamitata de conducerea Consiliului Judetean Neamt care a facut public faptul ca managerul Codrut Munteanu beneficiaza in continuare de sprijinul institutiei. Cu toate astea, din ancheta noastra rezulta in mod clar ca activitatea managerului Codrut Munteanu este boicotata in mod constant, acesta nu conduce in fapt unitatea spitaliceasca iar “butoanele” se afla in continuare la indemana mafiei din spital care refuza subordonarea directa.

Nu stim ce dracu face corpul de control al lui Ionel Arsene si nici nu ne intereseaza, dar sesizam public faptul ca, in ceea ce priveste managementul Spitalului Judetean Neamt, sunt incalcate cu rea credinta si in mod deliberat prevederile legale. Atat consiliul de administratie, cat si comitetul director continua sa adopte o atitudine tacita actionand restrictiv asupra atributiilor managerului Codrut Munteanu, incalcand cu buna stiinta prevederile legale in vigoare care garanteaza acestuia indeplinirea atributiilor ce ii revin.

Gaozarii din spital care vor ca managerul Codrut Munteanu sa demisioneze si sa se evapore mai bine s-ar lua de mana si s-ar duce sa se predea la politie, acolo unde ar trebui sa dea explicatii despre miliardele de lei incasate de catre fundatia pentru sprijinul Spitalului Judetean, fundatie denumita “Iustin Parvu”, acolo unde foarte multa lume a donat sume importante de bani sau au redirectionat cei 2% din impozit.

Presa a semnalat ca “formularele” de donatie si sponsorizare se aflau pe site-ul spitalului si a mediatizat subiectul stiind ca este vorba de ONG-ul spitalului. Teapa! Potrivit registrului Asociatiilor si Fundatiilor, fundatia “Iustin Parvu” avea ca membrii fondatori 3 persoane fizice iar in conducere tot 3 persoane fizice, spitalul neaparand nicaieri ca fiind membru fondator.

Potrivit informatiilor noastre, toti banii veniti catre fundatia “Iustin Parvu, fundatie ce se folosea de numele parintelui Iustin Parvu, au ajuns in niste buzunare private…buzunare care apartineau numitelor Petrila Mihaela Cristina, Ungureanu Ana-Maria si Jitaru Ana Anca. Singura legatura cu Spitalul Judetean o reprezinta titulatura din denumirea fundatiei, si cam atat. Sediul fundatiei se afla acasa la subalterna fostului director Ioan Lazar, doctorita Mihaela Petrila – medic pe sectia ORL.

Pana la aceasta ora nu a fost realizat absolut nici un audit intern din care sa rezulte cat, cum si daca banii au ajuns in proiectele Spitalului Judetean. Ca sa intelegeti mai bine, numele parintelui Iustin Parvu a fost folosit drept paravan pentru o escrocherie care i-ar face gelosi si pe escrocii din metoda accidentul. Unde sunt banii, mai boschetarilor? Cat ati incasat de la oamenii de buna credinta care au donat pentru aceasta fundatie si cat ati directionat catre spital? Poate actualul manager Codrut Munteanu sa ne raspunda la aceasta intrebare? Pai cum sa poata…nu poate, si asta pentru ca nu controleaza nici departamentul financiar-contabil al institutiei al carui director este si nici departamentul de achizitii al spitalului pe care il conduce! Uite fix din cauza asta mafia din Spitalul Judetean care se afla in continuare la “butoane” nu are nici un interes ca toate aceste “afaceri” sa se dezgroape.

Acum intelegeti de ce se chinuie boschetarul de Dan Constantin, impreuna cu Carmen Morosanu si cu pilele lor din Consiliul Judetean Neamt, sa-l terorizeze pana demisioneaza si sa-l puna pe cursa pe managerul actual Codrut Munteanu?

Suntem cu ochii pe voi, rapanosilor!

fundatia-ip

Anonymous

DISTRIBUIE POSTAREA PE: