Echipajul coruptiei din Primaria Poiana Teiului

11/05/2024 by Anonymous Piatra Neamt

Echipajul coruptiei din Primaria Poiana Teiului

In ultimii ani la Poiana Teiului caracatita coruptiei, a incompetentei si a durerii in cur fata de cetateni a acaparat aparatul administrativ al primariei care ar trebui sa deserveasca interesele oamenilor, si nu interesele proprii ale unor smecheri ajunsi pe functii publice cu ajutorul fraierilor care i-au tot votat pana acum.

Astazi doar vi-i prezentam cine sunt, cu nume si prenume, urmand ca in zilele viitoare sa povestim in detaliu despre toate interesele meschine ale acestora, interese despre care cetatenii comunei nu au habar nici cu spatele:

pavaloaie-marcel-coruptie-poiana-teiului

PAVALOAIA MARCEL – Actual consilier si barbatul contabilei Pavaloaia Elena care isi voteaza bugetul comunei exact ca in propria casa, tot el fiind cel de la care, in luna mai a anului 2023, in urma unor descinderi autoritatile au confiscat din casa acestuia un sac de bani, acest aspect nereprezentand o paguba prea mare pentru ca, conform propriilor laude “cufarul mare cu bani se afla la taticu pe Dreptu”. Mai exact, la familia Curca din satul Dreptu…o familie ce se mai ocupa si cu braconaj.

pavaloaie-elena-coruptie-poiana-teiului

PAVALOAIA ELENA – Contabila sefa din Primaria Poiana Teiului si totodata “cireasa de pe tort” care mulge primaria din anii ’90. Ramasa fara unul din sacii cu bani confiscat din propria locuinta in 2023, o doare la banana pentru ca “grosul” se afla bine ascuns in satul Dreptu, totodata laudandu-se in stanga si in dreapta ca “atata timp cat fostul sef Rusu de la Curtea de Conturi traieste, o doare la palarie”.

chiruta-bianca-coruptie-poiana-teiului

CHIRUTA BIANCA – Consilier a doamnei primar Ana Ancuta si totodata “fata de protocol” a mai multor persoane din partid, preferatul ei fiind chiar consilierul Pavaloaie Marcel care ii face plinul la masina foarte des (din banii fraierilor) in schimbul unor clipe de neuitat.

mitocariu-preot-coruptie-poiana-teiului

MITOCARIU CIPRIAN – Preot al parohiei Poiana Largului care pune presiune pe enoriasii din comuna sa jure cu mana pe Biblie ca voteaza cu Ana Ancuta.

MITOCARIU MARIA – sotia preotului Mitocariu Ciprian angajata in primarie pe baza de trafic de influenta care nu face altceva decat sa sictireasca cetatenii “incomozi” ai comunei ce calca pragul institutiei, ofticata fiind ca Ticu Galbeaza (un alt angajat al primariei – lupul paznic la oi) nu prea ii mai cumpara in ultima vreme haine din piele de 3.000 de euro.

mitocariu-iulian-coruptie-poiana-teiului

MITOCARIU IULIAN – Fratele preotului Mitocariu Ciprian si consilier a primaritei Ana Ancuta care vine la primarie doar o singura data pe luna pentru a-si ridica salariul, cand el de fapt traieste cu familia la Targu Frumos si lucreaza tot acolo.

TEODOR HURJUI – Consilier al primarului Ana Ancuta, un repetent de la liceul din Borca ce umbla “din poarta in poarta” cu informatii false.

In final, sa nu uitam nici de mega-investitiile din comuna in valoare de 100.000 EURO facute cu firma ABG Esential Solution SRL din Roman, firma de casa a primariei:

gard-galu-45000-euro

Contractul “Lucrari de reparatii imprejmuire perimetrala camin cultural din satul Galu, com Poiana Teiului” a fost incheiat la finele lunii iulie 2023, prin intermediul platformei electronice de achizitii publice, cu firma ABG Esential Solutions SRL din Roman…un contract in valoare de 181.458 lei, fara TVA, adica aproape 44.000 de euro, TVA inclus.

gard-primarie-poiana-teiului-60000-euro

Suma alocata pentru contractul “Lucrari de reparatii si imprejmuire sediu primarie Poiana Teiului” a fost de 293.732 lei, TVA inclus, adica aproape 60.000 de euro, lucrare executat tot de firma ABG Esential Solution SRL, cu sediul in Roman, care a mai realizat si contractul de “Modernizare hol primarie Poiana Teiului” in valoare de 30.000 euro.

REVENIM!

DISTRIBUIE POSTAREA PE: