Cum a angajat mafia de la spital avertizori publici

29/08/2019 by Anonymous Piatra Neamt

Cum a angajat mafia de la spital avertizori publici

Inainte de toate, rugam toti cititorii nostri care au cunostinta despre practicile ilegale ale mafiei de la Spitalul Judetean Neamt, daca vi s-a cerut spaga pentru a beneficia de servicii medicale, daca vre-un medic sau asistent medical a conditionat actul medical in schimbul de foloase necuvenite, etc. asteptam mesajele voastre pe pagina.

Pentru cei cu memoria scurta, le reamintim faptul ca in primul material scris de noi despre situatia actuala de la Spitalul Judetean Neamt pomeneam despre o intalnire de taina care a avut loc la un restaurant de fite din Piatra Neamt, acolo unde cativa medici din “crema” lumii bune a orasului planuiau executarea managerului Codrut Munteanu. Ca sa fim sinceri pana la capat, desi suntem in posesia unei bucati extrem de interesante din acea discutie si am intins mafiei din spital o capcana scurta. La minutul 17 al inregistrarii, un faimos chirurg spune cam asa: “adu-mi…sa imi mai iau o apa. Baaa, pana la urma tot scapam de asta. O sa apara o chestie interesanta…omul e incompatibil. Va garantez eu, pleaca sigur”.

De unde stia chirurgul care vorbeste in inregistrare (alt spagar si asta) cu o luna de zile inainte despre faptul ca o anumita asociatie pentru “integritate” urma sa declanseze un demers (de tot rasul) impotriva managerului Codrut Munteanu invocand tocmai incompatibilitatea de care vorbea el la masa? O fi clarvazator?

De data aceasta coruptii din spital nu au folosit Asociatia Avertizorilor Nemteni (al carei presedinte este boschetarul Janel Iosub pe care noi l-am cam demontat), ci Asociatia Demnitate Pro Integritate, asociatie in numele careia semneaza un anume Corneliu Ptasnic. Pe aceasta cale adresam organelor de cercetare penala (care speram sa se sesizeze) urmatoarele intrebari:

1. Aveti cunostinta despre demersuri similare initiate de catre aceasta asociatie privind mai multi functionari publici din Neamt?

2. Aveti cunostinta de faptul ca reprezentantii acestei asociatii au purtat discutii cu anumite persoane din sfera publica interesate de eliminarea unor adversari incomozi folosindu-se metoda incompatibilitatii acestora?

3. Aveti cunostinta de existenta unor inregistrari audio ale negocierilor purtate intre reprezentantii asociatiei si cei care urmau sa foloseasca asociatia ca modalitate de presiune impotriva persoanelor ce urmau sa fie eliminate?

4. Reprezentantii asociatiei au beneficiat vreodata de avantaje materiale directe, au primit in schimbul demersurilor anticoruptie vreo demnitate publica si/sau remunerata din bani publici si au fost numiti, ulterior demersurilor lor, membri in unele AGA, CA, etc. ?

5. A beneficiat asociatia de donatii si sponsorizari din partea unor institutii publice si a unor societati comerciale aflate in subordinea municipalitatilor, etc. ?

Deocamdata, noi doar intrebam. Corelarea raspunsurilor la aceste intrebari cu persoanele juridice care au comandat linsajul prin “incompatibilitate” si cu identitatea persoanelor care au fost executate ca urmare a demersurilor “dezinteresate” va declansa, cu certitudine, o ancheta in urma careia vor ajunge dupa gratii nume “grele” din Neamt.

Desi aflat in covalescenta, managerul Codrut Munteanu este hartuit in continuare. Practicile acestor securisti de moda veche sunt pline de tupeu si incalca, in mod vadit, legea. Iar cu aceasta ocazie, publicam un e-mail primit chiar de managerul Codrut Munteanu de la reprezentantii acelei asociatii, iar in urma analizarii acestuia veti constata ca managerului i se solicita sa recunoasca o stare de “incompatibilitate” pe care nici o instanta din Romania, nici un organ de Parchet, nici macar Agentia Nationala de Integritate nu au constatat-o, pana la acest moment nefiind demarata procedura de evaluare a situatiei manageriale (in contextul unui posibil conflict de interese) al managerului Codrut Munteanu.

Talharilor, dar voi cine va credeti in acest judet, tribunal stalinist? Voi sesizati, urmariti, intimidati si puneti presiuni pe functionari ai Statului Roman fara ca nimeni sa se sesizeze? Cine va credeti? In tara asta inca mai exista legi, politisti, procurori si inspectori de integritate. Voi dati deja verdicte inaintea judecatii si imbolnaviti oamenii, oligofrenilor?

Revenim asupra apelului facut catre parlamentarii infecti din Neamt si a tuturor partidelor politice cu urmatoarea intrebare: de ce nu aveti curajul sa sesizati Ministerul Sanatatii despre faptul ca managerul Codrut Munteanu nu conduce in fapt Spitalul Judetean Neamt, acesta fiind obstructionat in a-si exercita atributiile de catre niste functionari corupti pana in maduva oaselor care, de frica sa nu le fie descoperite furaciunile, il saboteaza neincetat si incearca sa il determine pe Codrut Munteanu sa demisioneze? De ce nu aveti curajul sa solicitati demararea unei anchete impotriva acestor asa-zisi “avertizori publici” care executa la comanda in numele “integritatii”?

Nu o sa insistam asupra temeiului juridic al asa-zisei incompatibilitati pentru ca e de tot cacatul. De ce? pentru ca incompatibilitatea nu exista, analfabetilor!

mail-cm

Anonymous

DISTRIBUIE POSTAREA PE: