Adevarurile ascunse ale lui Vinca si ale publicatiei Vestea

11/06/2020 by Anonymous Piatra Neamt

Adevarurile ascunse ale lui Vinca si ale publicatiei Vestea

Pentru ca in toti acesti ani ai fost un caracter infect care a stiut numai sa dea teapa diferitor persoane si institutii publice, si pentru ca te-ai laudat in stanga si in dreapta ca tu poti sa scrii orice minciuna despre oricine pentru ca nimeni nu are ce sa iti faca, a venit momentul sa PLATESTI pentru toate aceste nenorociri!

Hai sa ne reamintim impreuna, boschetarule, cine esti tu de fapt si de drept…formatorul ala de opinii publice camuflat in presa INFECTA care in toti acesti ani a scris numai articole din burta si cu iz de santaj pe ideea ca “tie nu are nimeni ce sa iti faca” pentru ca tu nu ai nimic pe numele tau. Ba noi credem ca ai ceva foarte “valoros” pe numele tau, ceva ce ai sa vezi afisat la sfarsitul acestei povesti, dar pana acolo, hai sa vedem cateva din nenorocirile tale pentru care actualmente esti CERCETAT PENAL intr-un dosar pentru EVAZIUNE FISCALA, INSELACIUNE, FALS SI UZ DE FALS IN ACTE:

NENOROCIRILE HOTULUI DE PORTOFELE VINCA

vst0

vst1

vst2

vst3

vst4

vst5a

vst4 vst6

vst7

vst8

vst9

Acuma ca am stabilit in mare parte cu DOVEZI cine esti tu de fapt si de drept, sa scoatem as-ul din maneca si, metaforic vorbind, sa te lovim exact acolo unde o sa te doara cel mai tare, si asta ca sa iti demonstram ca oricat de invicibil te-ai crede, NOI o sa te dezmembram online bucata cu bucata pentru ca ai avut tupeul sa arati cu degetul spre noi spunand ca suntem teroristi, lepre, fake news, criminali online si alte fantasmagorii, in conditiile in care tu stiai foarte bine ca avem dreptate!

ADEVARURI ASCUNSE

Ca un ultim GUNOI SOCIAL ce esti, tii lectii de moralitate altora cand tu insati esti un distrus care a comis si comite in continuare numai nenorociri. Dar familia si copii tai oare ce parere au despre asta? ce lectii de viata le dai tu? ce sa vada la tine bun? cum sa insele oamenii? cum sa dea teapa la institutii? cum sa fie un exemplu negativ in societate?

Sa aruncam o privire la fotografia de mai jos:

gv2

Daca stam sa analizam bine trasaturile fetei, nu prea semanati deloc. Oare de ce? hai ca sa spunem tot noi de ce: PENTRU CA GEORGE ESTE INFIAT! Te felicitam boschetarule pentru gestul asta frumos, dar decat sa ii inveti inclusiv pe apropiatii tai cum sa insele, cum sa faca evaziune, cum sa dea tepe, cum sa se ia de oricine in spatiul public folosind metoda “scapa de tot ce ai pe numele tau ca sa nu te poata executa instanta de judecata”, mai bine nu mai faceai nimic si incepeai cu propria ta reeducare! Ce sa invete copiii astia de la tine, LEPRA INFECTA? Iar cu ocazia asta le transmitem tot noi un sfat prietenesc: nu va luati dupa boschetarul asta de Vinca, nu va invata absolut nimic bun!…tineti-va in continuare de scoala si luati-l ca drept exemplu cum sa NU faci in viata!

gv1

Poate unii nu vor fi de acord cu acest adevar, lucru TOTAL NEINTERESANT pentru noi! Cui nu ii convine ce am scris, ce scriem si ce vom mai scri de acum incolo este invitatul nostru sa paraseasca aceasta pagina si sa nu mai citeasca absolut nimic! Am mai spus-o si o repetam: avem toleranta ZERO fata de toti cei care vor incerca sa ne acuze pe nedrept si vor inventa diferite lucruri despre noi!

Desi am putea si noi sa procedam la fel ca LEPRELE INFECTE din presa (precum Corfu, Vinca si altii), preferam sa iesim DOAR cu ceea ce intotdeauna putem si proba la orice ora: ADEVARUL!

PS: sah-mat, boschetarule

anon-hit-vnc

Anonymous Piatra Neamt

DISTRIBUIE POSTAREA PE: