La revedere Liviu Harbuz (BOULE!)

liviu-harbuz-pneamt

Am citit ieri prin presa aia “corectă și necumpărată de nimeni” de la Neamț un fel de articol prin care se anunța faptul că PSD-istul Liviu Harbuz de la PNL urmează să plece brusc de la primărie. Sincer, nici noi nu știm dacă să plângem sau să râdem pentru că:

Deși în aceiași presă infectă cumpărată de PNL nu scrie și nici nu va scrie pentru mult timp de acum încolo adevăratul motiv pentru care Harbuzul corupt “a fost pus” la murat pentru iarnă, plecarea “peste noapte” a uneia dintre cele mai corupte lichele din politica locală coincide cu cele 3 dosare penale care sunt deja în cercetare la DNA pentru diverse fapte de corupție făcute cu bună știință în cadrul Primăriei Piatra Neamț.

În ceea ce îl privește pe Liviu Harbuz procurorii DNA vaccinați politic ar trebui să mai ancheteze, pe lângă faptele de corupție din primărie, și combinațiile de la ANSVSA (Harbuz – Ulea), precum si încrengăturile din afacerea cu microcipuri (Harbuz – Victor Ponta). Iar în caz că procurorii au nevoie de “lămuriri suplimentare”, Oana Bărbulete (femeia care îl are la mână pe Harbuz toată viața) este una dintre persoanele care pot elucida marea majoritate a “misterelor”.

Cu siguranță că pepenele murat a aflat de la “prieteni” despre anchetele în curs, motiv pentru care și-a luat tălpășita și a plecat, așa că în cel mai scurt timp își va căuta un loc de Deputat pentru a beneficia de imunitate, pentru că atât de asumați sunt nu doar tâlharii din presă, ci și lichelele din politica locală atunci când vine vorba de plată (la propriu sau la figurat).

Una peste alta noi îi dorim lui Liviu ședere plăcută (din poziția capră) în spatele gratiilor…singurul loc în care trebuia să fie cazat cu ani buni în urmă.

PS: LA MULȚI ANI, PEPENAȘ! (cu ocazia plecării de la primărie)

liviu-harbuz